Efter en veckas frånvaro är jag nu tillbaka. Förra veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, och därav uteblev bloggningen. Tror inte ens att jag startade datorn under förra veckan. Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter. På onsdag kommer det upp en frågestund här på bloggen. Så om ni har några frågor är det bara att passa på att ställa dem då.

Hoppas att allt är bra med er!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en lugn helg är det nu dags att runda av veckan och ladda upp inför en ny. Har hunnit med att fira farmor som har fyllt år och varit ute med skotern. Hade tänkt att åka iväg och fota en sväng i eftermiddag, men det blev inte av. Imorgon ska jag åka till stan direkt efter jag slutat jobbet och både tisdag och onsdag jobbar jag sent. Utöver det är det som jag vet nu inget speciellt som händer under veckan. Eventuellt ska jag ut med några kompisar till helgen.

Om ni har några önskemål på inlägg så får ni gärna kommentera!

Likes

Comments

I nästan alla situationer som man befinner sig har man ett val. Det kan handla om både stora och små saker. Ibland kanske man måste fatta ett beslut som kommer att ha betydelse för hela ens framtid medan vissa andra beslut man måste fatta inte har någon betydelse alls. Jag tror alla någon gång har befunnit sig i en situation där man har känts sig kluven över hur man ska göra. Lite som om man står i ett vägsjäl och har två vägar att välja mellan. Det som jag tror är viktigt att komma ihåg i en sådan situation är att man på ett eller annat sätt kommer fram till ett beslut om vilken väg man ska ta och inte blir stående på samma ställe. Om det beslut som man har tagit visar sig vara helt fel går det oftast att rätta till.

Just nu står jag i ett vägsjäl. Jag har stått här ganska länge nu och det har blivit hög tid för mig att fatta ett beslut om vilken väg jag ska ta. I teorin vet jag vilken väg som är rätt och som jag därför borde ta men när jag sakta börjar vandra den teoretiskt rätta vägen är det som om det hela tiden uppstår hinder framför mig som gör att jag väljer att backa. Samtidigt vet jag att jag kan ta mig över dessa hinder. Det gäller bara att bestämma sig och sedan inte ge upp förrän man är i mål. Jag vet att vägen kommer vara tuff och att det kommer innebära både blod, svett och tårar. Men samtidigt vet jag att allt slit kommer att löna sig.

Likes

Comments

Jag har alltid varit en person som helst av allt har undvikit förändringar. Mycket av det tror jag beror på mitt kontrollbehov. Men under den senaste tiden har jag sakta men säkert insett att det inte går ha kontroll på allt. Livet går inte under om man inte vet vad som kommer att hända imorgon. Sanningen är att det det kan vara bra att ha oplanerade dagar, eftersom det gör att man blir tvingad till att känna efter vad man vill just för stunden.

Idag gjorde jag något som jag har funderat på väldigt länge, och som faktiskt innebar en förändring. I över två timmar var jag hos frisören och när jag kom ut därifrån hade jag både mycket ljusare och kortare hår. Måste erkänna och säga att det känns lite ovant just nu, men jag är väldigt nöjd över resultatet. Känns skönt att äntligen ha fått bort det slitna. Har inte hunnit ta någon bild på hur det blev än, men ska försöka göra det under veckan så får ni se hur det blev!

Likes

Comments

Och så var det måndag igen. Den här veckan har jag några saker bortsett från jobb inplanerade, både sådant som jag ser fram emot och sådant som jag helst av allt skulle skippa men måste göra ändå. Men överlag tror jag det ändå kommer bli en bra vecka. Mycket handlar om ens egna inställning till saker och ting.

Helgen har bjudit på snö, kyla och sol. Är så glad att vintern äntligen har kommit. I lördags var jag på stan tillsammans med mamma och valde ut nya slalomskidor, pjäxor och stavar eftersom det var något som jag hade fått presentort på i julklapp. Förutom det fick även en ny skidjacka följa med hem. Så nu är jag mer än redo inför backen. Har inte åkt så mycket slalom under de två senaste vintrarna på grund av en knäskada, men nu känns det äntligen som om all rehabilitering har börjat ge resultat. Får se hur mycket slalomåkning det kommer bli i år, men jag hoppas att det blir mer än de senaste två vintrarna i alla fall.

Hoppas att allt är bra mer er och att ni har fått en bra start på veckan!

Likes

Comments