En nyfödd Tindra ! 
Alla samlade ! 

Vår lilla familj består av oss tre. Pappa Filip som är 24 år och jag Emma som är 23 år, och våran Tindra som fyllde 1 år den 13:e Augusti.

Kanske inte den bästa beskrivningen av oss men jag kommer självklart att dela med mig av mycket mer som får er att lära känna oss bättre och förhoppningsvis få er att bli mer nyfikna på oss!

Kände att jag får ta en liten mjukstart, för jag har tusentals saker att skriva om, bilder att dela med mig utav och roliga saker att berätta.

Jaha okej vadå för något tänker ni? Hahaha jaa... det blir väl mycket shopping, framförallt kläder till Tindra. Det kommer att vara bilder på hennes rum som jag håller på att inreda och även på hennes leksaker! Jag äääälskar inredning, det är så viktigt för mig (och även Filip ) att ha det mysigt och ombonat runt omkring oss här hemma. Extra viktigt när vi precis flyttat och vill känna att det redan nu är hemtrevligt. 

Kommer även att berätta roliga saker vi gör, och framförallt som Tindra gör. Hon har börjat spexa sååå mycket. Otroligt kul.

Ska hålla er uppdaterade, men nu ska jag ta en lååång och varm söndagsdusch medan Filip och Tindra har gått ut för att leka lite i det blåsiga och kalla vädret. 

Likes

Comments

Min glada lilla tjej och jag! 

Detta är verkligen så färskt! Vi satt i bilen igår kväll och tanken slog mig ifall jag ska starta en blogg. Så jag dela med mig av tankarna till kring blogg och Filip sa kör bara! Blev inte så förvånad, men han tyckte att det lät som en bra idé eftersom jag tar 100 kort om dagen. ( utan att överdriva 1%) 

Hahaha och här är vi nu! Jag fick tummen ur fortare än någonsin innan? Jag som är så seg på att ta tag i saker. 

Men nuu ni, nu gör vi entré!

Likes

Comments