Likes

Comments

​I brist på annat att lägga upp så får ni se två bilder jag tog av brorsans bil i förbifarten, man skulle ju inte tacka nej till den precis.. 

Likes

Comments

1. Sötaste Lilla My 2. Gått och blivit bilägare 3. - 4. Var på en promenad med brorsans dotter Nova 5. Fäboda 6. Magisk soluppgång

Likes

Comments

Stått lite tomt här nu igen men va kan man? Skyller på att det varit så bra väder så har inte haft tid att sitta framför datorn.. Vet inte hur det kommer att se ut med uppdateringen framöver men nått inlägg ska jag väl försöka få publicerat ska vi tro.

Hörs!

Likes

Comments

Sådär då var alla bilderna som jag planerat att visa av Lilla My publicerade, hon är så fin våran kisse

Likes

Comments

​Alltså hur söt??

Likes

Comments

Eftersom jag har haft två bloggar innan denna och fotat i x-antal år så har jag en hel del bilder som kommit att bli några av mina favoriter. Därför tänkte jag börja slänga in lite bilder då och då som jag hämtat från mina gamla bloggar, tänkte att det kan bli lite kul för er att se.

Den första bilden är från 2013 om jag minns rätt och den andra är några år "nyare", stör mig dock på postlådorna i nedre vänstra hörnet men tycker annars att ljuset är så fint så därför är det en liten favorit.

Likes

Comments