Tjena tjena ! Jag uppdaterar ju inte jätte mycket men om ni vill ha mer uppdatering följ mig på videofyme där jag heter Emmaolaussons !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj oj nu var det tomt här igen. Jaja jag har glömt bloggen totalt men jag har ju fyllt år för ganska länge sen och fick en dator blev väldigt nöjd. Så imorgon om det är fint väder ska jag och Zoe ut och ta lite fina bilder till bloggen. Jag tror i alla fall att det blir bra och jag tror att det blir lite bilder på mig och Zoe men vi får se. Men vi hörs i morgon !

Likes

Comments

Hej hej bloggen ! ja som ni ser i rubriken är jag sjuk men det är mest feber men som tur har jag en hund som behöver gå ut så man får friskluft som är väldigt härligt särskilt och man suttit i soffan och sen bara gå ut med henne och få den härliga luften. Men jag är glad vet inte riktigt varför är la spänd tills på måndag eftersom jag fyller år på måndag men nu ska jag gå och lägga mig sov gott!


Likes

Comments

Hej hej hoppas ni haft en bra måndag själv sitter jag och är svin trött och vill bara sova jag vet inte varför vaknade glad och pigg men sen så bara poff! Så blev jag trött helt sjukt men ja min dag har varit snabb suttit och chillat sen jag kom hem och bara velat sova hoppas att jag inte är så här om en vecka när jag fyller år. Men men i skolan gick det bra men maten va så där morots bollar tur att det fanns god potatis och sås och sen hade jag hem kunskap och sist svenska och där läste vi hela lektionen men vi började dagen med mentors tid sen lunch och så vidare men ska snart lägga mig så vi hörs i morgon god natt !

  • 91 Readers

Likes

Comments

Sitter i skolan och vi börjar ju halv 10 det är ju gött själv är jag helt slut men känner mig väldigt glad men vi hörs efter skolan ✋
  • 91 Readers

Likes

Comments

Hej hej mina underbara läsare! Jag tänkte ta upp varför det blev dåligt med uppdatering under lovet... Den 4 januari så gick min älskade farmor bort och det slog mig hårt och jag saknar henne så mycket att det svider men man kan säga att jag bara kände inte för något dagen när det hände jag åt inte mycket bara lite soppa och jag grät när jag skulle sova jag grät dom 2 nätterna efter den dagen men sen så allt bara släppte jag saknar henne men när jag saknar henne för mycket så tänker jag att hon har det bättre där hon är nu ingen smärta och där är hon och har det bättre . Ja jag ville bara säga till er att det var därför det blev dålig uppdatering och jag kommer nu ta upp bloggandet igen och jag har verkligen saknat att blogga men vi hörs !

  • 91 Readers

Likes

Comments

Hellu! Förlåt för dålig uppdatering det har varit så mycket under lovet och är sketa trött helt slut  skulle nog kunna somna på soffan  just nu! Men men ... Nu närmar vi oss skolan med snabba steg ! Ja det känns så där  men ändå skönt att få träffa kompisarna igen men nu närmar man sig nationella proven det känns ju sådär just nu eftersom att detta går på betygen men jag tror det kommer gå bra men men. Det blir nog ett inlägg sen ! Hej då!

Likes

Comments

Hej idag är det dan före julafton och jag kollar bara in lite snabbt och säger att jag kommer kanske inte blogga i morgon men vi ses och god jul 😊

Likes

Comments

god kväll mina kära läsare ! Just nu pratar jag med min bästa vän som skriver på Sweetme.bloggplatsen.se ni måste kolla in den! Ja kvällen har mest varit chill gick ner till affären och köpte lite grejer till middagen med mamma och jag lagade maten som blev helt galet gott ! Jag kan kanske skriva receptet i morgon men ja efter maten satt jag och myste vid julgranen med min härliga Zoe och mina föräldrar och vi pratade om julen och lite annat men det ska bli så mysigt! Efter en pratstund gick jag ut med Zoe och sen gick vi in och jag fick en ide att göra glass och hur den blev vet jag inte en men ser framemot i morgon då jag ska smaka jag tänkte skriva recepten på dom två sorterna jag gjorde.

Emmas Cola godis glass

1.En glass form eller en plast mugg

2.Ta små godisar vilka du känner för men dom ska vara små

3.Lägg dom i botten på formen/muggen

4.Häll sedan i cola i glass formen eller mugg

5.sätt sedan i en sked eller glasspinnen

6.Låt stå i frysen under natt sen klart

Emmas hunger games yoghurt glass

1. En glass form eller en plast mugg

2.häll sedan i blåbär yoghurt i dom

3.låt stå i frysen under natt sen klart!

Hoppas att ni gillade detta inlägg och ha en fortsatt bra söndags kväll god natt!

Likes

Comments

Wow redan ett nytt inlägg det gick ganska snabbt att fixa bloggen men det var skönt att fixa men vi får se men jag ska kolla lite grejer till ett inlägg ni får se vad det är sen men vi hörs sen!

Likes

Comments