Jag är lite dålig på att uppdatera här faktiskt men de är nog mest pga att jag är inte van med att skriva här än så jag glömmer lätt bort de och de är antagligen anledningen till att jag alltid varit dålig på att komma igång med att blogga. Men jag försöker i alla fall och de är ett plus för mig tycker jag.

Men för att skriva något mer intressant så har jag varit på fika med en ny kompis på stan igår med Karma och hennes hund också vilket var mycket trevligt. Så skönt att vi har ett hund vänligt café här i stan faktiskt där man får ta med hunden till. De är även jätte bra träning för Karma att både va runt massa folk men att även kunna vara passiv.

Idag har jag faktiskt träffat en ny tjej och hennes hund vilket var riktigt trevligt de med. Vi gick på en lång promenad här på området med hundarna och Karma är ju tokig som vanligt och springer runt och vill busa. Men hon var förvånansvärt duktig idag överhuvudtaget hon vågade gå fram men även gick bra i koppel utan att hålla på och springa och busa hela tiden. Även så kom hon nästan direkt när ja ropa på henne vilket hon inte alltid är så duktig på, jag blev så stolt över henne. Hon visade sig verkligen upp sin bästa sida idag.

Nu ligger vi dock i sängen och hon sover redan men jag ska väl försöka sova snart och så kommer sambon hem om mindre än 1 timme och ska gå ut med Karma en snabbis innan de blir att sova för hans del också, annars finns de risk att hon gör något inne under natten och de vill vi inte.

God natt 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Var på valpkurs igår med Karma och svärmor som va snäll att följa med också. Igår var de våran sista valpkurs med Karma och hon har fått ett fint diplom efter att ha gått klart hela valpkursen och varit så duktig. Vi är så stolta över våran tjej.

Vi har lärt oss alla så många saker vi själva inte tänkt på att man kunde träna på med henne. Jag själv hade aldrig tänkt på att man kan behöva lära hunden att hoppa upp på stenar för att förbättra deras motorik. Jag är så glad över att vi gick den här kursen med tanke på allt vi lärt oss men även för vi har fått så mycket hjälp rent generellt också ifrån instruktören.

Likes

Comments

Blev en liten lång promenad med Karma idag. Visst de är inte så lång sträcka egentligen men för henne är det de då vi brukar gå kanske max runt kvarteret i vanliga fall. Men idag kände jag för att gå lite längre runda med henne och där de möjligtvis är mer folk och hundar. Tog ett tag att gå då hon vill gå och lukta på allting hela tiden och så men annars så gick de jätte bra och fick träna henne lite på att gå fint i koppel.

Likes

Comments

Glömde helt bort att skriva igen igår men tänkte att jag skulle uppdatera lite hur allting går idag istället.

Har kört lite ensamhetsträning med Karma idag. Började med de för ett bra tag sedan men gick för fort fram tyvärr så har fått börja om igen och försöka ta de saktare. Så idag har jag bara kört i 35sek men de är ett framsteg, litet men alltid nånting.

Annars så har vi tränat lite små grejer som är bra för hennes psyke och sånt. Övat lite på att stå ifrån liggande dels för att de är bra kommando att ha men också för de är bra för hennes muskler då hon verkligen måste trycka sig upp. Vi har även gjort lite tumme övning där hon får tänka efter lite vad hon måste göra för att få sin belöning. Den sista övningen vi hunnit med än så länge är tass där hon också fått tänka lite själv vad hon ska göra för att få sin belöning. All träning har gått jätte bra idag och hon är så duktig och lär sig så fort.

Likes

Comments

Hejsan.
Det var ett tag sedan som jag bloggade något. Men jag tänkte att de kanske skulle vara en kul grej att blogga nu när jag har Karma, tänkte försöka blogga om mitt/vårt liv. Berätta lite hur de går att uppfostra henne rent generellt men även hur se går med t.ex träning och vad vi gör om dagarna överhuvudtaget.

Likes

Comments

Nyss kommit hem ifrån att ha jobbat kväll på scandic här i stan och jag är så trött i kroppen alltså , märks verkligen att jag inte är van med att jobba. jag hoppas verkligen jag får jobb där nu bara , håll tummarna för mig nu!

imorgon blir de att provjobba på en krog här i stan och jag är fett taggad men jag kommer va slut imorgon asså blir ett längre pass imorgon än vad jag hade idag. Men ändå tagga!

Likes

Comments

​Jag har en sminkvecka den här veckan som en del kanske sett. Men idag blir tyvärr sista looken på den här veckan då jag inte kommer ha tid att göra några med looks den här veckan. Jag ska nämligen provjobba hela helgen och kommer inte ha tid att fixa något innan då jag ska jobba kväll/natt och kommer därav vara upptagen.

Men för att göra upp för de jag missar kommer jag göra nästa vecka också så att de ska komma upp totalt 7 looker ändå. Nästa gång jag gör en sminkvecka ska jag verkligen försöka vara bättre förberedd.

Likes

Comments

Bryn,ögon och trianglar : Bh cosmetics bh party girl after hours

Mascare maybelline smoky eye effect mascara
Kicks coal pencil

Likes

Comments