Nyss kommit hem ifrån att ha jobbat kväll på scandic här i stan och jag är så trött i kroppen alltså , märks verkligen att jag inte är van med att jobba. jag hoppas verkligen jag får jobb där nu bara , håll tummarna för mig nu!

imorgon blir de att provjobba på en krog här i stan och jag är fett taggad men jag kommer va slut imorgon asså blir ett längre pass imorgon än vad jag hade idag. Men ändå tagga!

Likes

Comments

​Jag har en sminkvecka den här veckan som en del kanske sett. Men idag blir tyvärr sista looken på den här veckan då jag inte kommer ha tid att göra några med looks den här veckan. Jag ska nämligen provjobba hela helgen och kommer inte ha tid att fixa något innan då jag ska jobba kväll/natt och kommer därav vara upptagen.

Men för att göra upp för de jag missar kommer jag göra nästa vecka också så att de ska komma upp totalt 7 looker ändå. Nästa gång jag gör en sminkvecka ska jag verkligen försöka vara bättre förberedd.

Likes

Comments

Bryn,ögon och trianglar : Bh cosmetics bh party girl after hours

Mascare maybelline smoky eye effect mascara
Kicks coal pencil

Likes

Comments

​Bryn: Anastasia dip brow pomade auburn
Ögon: Maybelline master ink liner mat , maybelline colossal smoky eyes mascara & Kicks coal liner
Prickar: H&M into the blue eyeliner pencil

Likes

Comments

Ibland är de skönt att bara ta ett långt bad och verkligen unna sig själv en lugn stund och lite mys för sig själv. Ligger i badet och kollar på Madagaskar 3 , äter choklad , dricker Sprite och har mitt favorit ljus igång kan de bli bättre liksom?

Likes

Comments

Jag har funderat på om jag ska börja med en sminkvecka där jag lägger upp en ny sminkning varje dag och dom ska se alla annorlunda ut. Det blir en liten kul utmaning till mig själv men även en kul grej för er. Kanske börjar med det redan imorgon eller nästa vecka får se när jag har tid för att göra det. Eller ska man kanske köra mer än en vecka? hmm inte riktigt bestämt mig helt än men bestämt att de är något jag ska göra i alla fall.

Likes

Comments