Header

Hur fint är inte detta!! Så käär! Love love love

Klicka HÄR för att komma till HM Home

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

OMG HEJ PÅ ER! Det var verkligen HUUUUR LÄNGESEDAN som helst!! Detta beror dock inte på att jag inte velat blogga eller uppdatera bloggen utan för att min dator gick sönder och de har tagit några månader att få allt och fungera som de ska igen. Men babes I'M BACK!

Har verkligen saknat att blogga och redigera bilder...

Update:Under sommarens gång har jag både hunnit med att bada, dricka och äta gott, umgåtts med mina finaste och närmaste, åkt på kryssning till Riga med pojkvän och familj, vart på festival och firat en av mina närmaste som fyllt 18!

De sista kommande veckorna av sommarlovet ser ut så att jag kommer jobba min sista jobbvecka, åka till Stockholm och sedan firar jag och Tim ett halvår tillsammans!

Hoppas verkligen ni mår bra och nu hoppas vi att de blir en ny bra start igen! P/K


Likes

Comments

Snart är summerburst här och funderar starkt på om jag ska klicka hem något från Nelly.com då dom har så sjukt fina kläder atm. Här ovan är några exempel. Tycker ni absolut borde kika in deras festival kläder!!

Likes

Comments

Hej på er!! Måndag idag och känner att jag inte alls är redo för en ny vecka. Men vad är de man brukar säga "ny vecka ny möjligheter".

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fyllde Tim 18 nu i lördags och den spenderades på bästa möjliga sätt. Vi var ute och åt med både släkt och vänner. Uppskattar verkligen den goda maten vi fick och självklart de goda sällskapet, Efter Tim blivit firad av släkt så fick vi skjuts hem till en av Tims systrar för att förkröka innan vi sedan drog vidare ut. Med andra ord hade jag en jätte bra och trevlig helg!

Hoppas ni hade en lika bra helg som jag, kramis!

Likes

Comments

Good morning sunshine! Fredag idag och inviger helgen med ett stort leende på läpparna!

Idag slutar jag skolan runt halv 4 och ska sedan ta tåget mot Stockholm som går 16.03. Känns så skönt att äntligen bara få krama om sin älskling. Som jag längtat!

När jag har väl anlänt till Stockholm ska Tim och jag ta tuben hem till hans syster. Planerna är att vi ska baka tårta till morgondagen. Sen ska vi väl hem och ta igen lite mys, tror vi både behöver de nu! Eftersom Tim fyller år nu i helgen så kommer jag tyvärr inte hinna blogga något förrän jag är hemma igen men hoppas ni är okej med det.

Hoppas ni får en bra fredag så hörs vi! kramis ❤

Likes

Comments