Header

Nu har alla länder laddats upp på MISSWORLD.COM. In och kolla👑

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Letar du efter mascara, nagellack eller foundation som passar dig? Med GLOSSYBOX så kan du faktiskt prova det bästa inom make up, men även spännande nyheter och välkända klassiker inom kroppsvård, parfym och annat! GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139 kr per månad som innehåller fem personligt utvalda fullstorleks och/eller resestorleksprodukter inom skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad! Nice va?!

För att beställa denna magiska box med fantastiska överraskningar så kan man klicka HÄR 😍

Likes

Comments

Aldrig vart så rädd som idag när en kille bokstavligen la sig på min framruta på bilen...

Har haft en underbar dag tillsammans med världens bästa team då vi fotat till höstens katalog som kommer ut i mitten av november för Punkt & Gallerian i Västerås. Dock blev det ingen tid för mat i magen och vrålhungrig som jag var körde jag lika fort som blixten och köpte något att äta. Stannade på parkeringen och tröck i mig allt med en gång. Så ringer mamma och jag berättar om dagen lite kort, och rätt som det var ser jag 3 män gå en bit bort. En av dem kollar på mig och pekar på mig. Han tände en cigg och kom närmre, vinkar utanför bilen och sa att jag skulle öppna då bilen var låst. & Rädd som jag var pratade jag vidare med mamma och försökte ignorera honom. Men så tog han upp sin mobil och ville att jag skulle skriva dit mitt nummer? Jag tittade bort och fortsätter prata med mamma. Sen mitt i allt så la han sig över min framruta på bilen??? Jag fick panik och visste ärligt inte vad jag skulle göra så jag försökte bara kolla åt andra hållet och inte låtsas om honom. (För jag har lärt mig om man inte lägger energi på någon som är "jobbig" så lägger de ner tillslut(beroende på situation)). Så tillslut gjorde han det och sprang han efter de andra som redan hade gått iväg.

Känner mig galen som skriver det här men samtidigt inte. Jag ville bara berätta och samtidigt säga att jag absolut inte tycker det är okej..

Likes

Comments

Ett exklusivt jobb väntar runt hörnet och det kommer vara till en katalog denna gång! Kläderna kommer att bestå av endast underkläder så det kommer bli spännande👙✨

Likes

Comments

Gårdagen bestod som sagt bland annat av en amazing fotografering i den underbara naturen vi fått äran att ha under denna årstid. Här är två stycken rackare som är klara och det kommer fler.

Finns nog inget som är så kul som en session utomhus I love it🌟

Likes

Comments

Godmorgon alla tröttmössor!
Denna lördagsmorgon består av en rejäl frukost inför Kangoo Jump som startar om ca en timme och sedan efter det är det dags att göra sig ordning till en plåtning i det underbara höst vädret tillsammans med Lennarth Sundberg som åker hela vägen hit för att förhoppningsvis få faktastiska bilder! Bra träning för mig och otroligt kul med lite nytt och fräsht i portfolion! Så spännande att se vad det blir denna gång!

Här är några bilder han tagit tidigare det här året som ni kanske minns?

Ha en underbar dag🍂

Likes

Comments

Myspys belysning i garderoben✨

Likes

Comments

Min nationalkostym i Miss World kommer att vara inspirerat av.........filmen Frost!
Spännande va! Valde just Frost för att det är väldigt skandinaviskt och för att jag ville sticka ut lite samt symbolisera den vackra snön vi fåt ta del av här i norden. Jag kommer att sy lite själv och sedan ha en underbar klänning till med en päls osv. Detta kommer bli så bra!! Har så mycket idéer och har fått massor med tips. Så nu jäklar om man får säga så😃

Till Miss World, "dancers of the world" så ska jag också välja en låt som jag ska dansa till på scenen i min nationaldräkt. Har valt en och det är riktigt fet haha! Jag tyckte först att det skulle bli lite läskigt, men nu tycker jag bara att det ska bli så kul!! Är så taggad och ser verkligen fram emot det här. Det kommer bli amazing👏🏼👏🏼

Likes

Comments