Nu lämnar jag nattstad och börjar blogga på blogg.se ! 

Kan lova er mycket roligare bilder och sånt där, vill ni försätta följa min blogg ska ni gå in på, namnet är jätte lätt bara att lägga till två ss på strand, ska även fixa så ni kan följa mig på blogkeen !
Hoppas vi ses på den "nya" bloggen 

http://emmasstrand.blogg.se/

http://emmasstrand.blogg.se/

http://emmasstrand.blogg.se/ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag tänkt väldigt länge på en sak.. Jag tycker nattstad har börjat bli  mer "tävling"  man måste göra massa  inlägg under dagarna, för att få läsare, själv tycker jag nästan det blir bara mobilblogg iallafall på min blogg, vill liksom ha den bloggen med snygga systemkamera bilder, outfit och tips ska va tagna på ett snyggt sätt och inte bara ställa sig framför spegeln.  Vill ha en snygg design och lite sånt.  Man ska veta när man klickar in på bloggen är det inlägg man läser och inte bara "bläddrar" förbi. 

Så nu börjar jag fundera om jag ska byta till blogg.se igen. Där jag ska nästan börja "om" ha bloggen där nästan allt är taget med systemkameran ska vara outfit,tips,mina tankar, foton och massa sånt. Men sedan är det negativa med blogg.se är att appen är inte den bästa men det funkar ju. Men är nästan säker på att jag ska byta, ska bara fixa en riktigt snygg header. 

Men nu är frågan till er vad tycker DU jag ska blogga, du får gärna skriva en liten "åsikt"  om du vill

 

Likes

Comments

Just nu sitter vi på bussen Påväg hem


Likes

Comments

Godmorgon, igår va en sjukt rolig kväll längesedan jag skratta så mycket ! Nu är vi helt döda men ska gå och äta frukost. idag ska vi bara städa sedan åka hem ! Men vi hörs sedan

Likes

Comments

Haft en super rolig dag, massa lekar och prat :) man äter skit mycket här så kommer rulla hem ;) just nu sitter vi och lyssnar på Linnea helt beroende av hennes röst !!! Kan tyvärr inte lägga upp film för har inte bra internet men lovar er imorgon ! Nu ska jag lyssna vidare på Linnea :*

Likes

CommentsLikes

Comments

Just nu sitter jag och några tjejer i kyrkan och lyssnar på när Linnea spelar piano och sjunger !! Så sjukt duktigt är hon !!!
Kanske kan fixa en video ?;) vill ni de

Likes

Comments

Saknar denna kvällen sjukt mycket, en av dom bästa på hela sommaren! Älskar dig bestis// AliceLikes

Comments