Hej alla! Har varit lite dålig uppdatering, förlåt för det. Men jag har spenderat dagarna i Halmstad och varit hos mormor och morfar i deras sommarstuga. Sjukt mysiga dagar och mina kompisar kom ner på tisdagen. Det är alltid kul när man får ihop något med dem och vi åt även på Pinchos på kvällen. Sedan har jag faktiskt pysslat eller scrapbookat som det heter. ASKUL. Älskar det. Åt även lunch ute på restaurang igår. Tog köttbullar, mums. Så det har varit sjukt nice och nu är jag hemma, kom hem på förmiddagen. Träffade även Anna vid fyra ungefär för att catcha upp lite. Sedan har vi ätit hamburgertallrik, hemlagad dock med familjen och myst. Ska sova nu för är trött, godnatt. ❤

Likes

Comments

see through som är passar till festligare tillfällen som bärs med bralette / army som passar till allt, snyggt till svart läder och bruna bälten / volangerna som finns på både överdelar och kjolar, det blir coolt att matcha volanger med något tuffare till / gult har blivit populärt på allt, lite annorlunda men snyggt

Likes

Comments

En solig och varm dag idag. Gick ut och lade mig i solen i typ 40 min innan jag och mamma åkte och hämtade ut paket till mig och Anni. Vi hade nämligen beställt pälsjackor till oss. Det är den jag håller i på bilden till vänster. Dålig bild men kan lägga in bättre senare. PUSS!

Likes

Comments

I födelsedagspresent fick jag denna fina pälsponcho av min familj. Har länge kikat denna poncho och speciellt den i beige. Jag är en sådan person som älskar mycket päls och beige så det kunde ju inte bli bättre. Den är dessutom supermjuk, dock är pälsen äkta. Det är såklart tråkigt att man ska behöva ta djurs liv pga pälsen och jag vet att folk har delade åsikter om detta. Men utöver det är det en superfin poncho och passar perfekt till hösten med ett par svarta bootcuts och uggs eller stövlar. Är verkligen taggad på att använda den ordentligt.

Likes

Comments

Såhär såg jag ut idag när jag var i stan med Maja. Päls fr moster (vet ej varifrån) tröja fr gina / jeans från zara/ converse ????

Likes

Comments