Header

Denna sommar har verkligen gått med stormsteg fram.

Vad har jag då gjort den senaste tiden.. Vi börjar med Midsommaren och den firade jag med vänner på torsdagen med fest på både Mällis och Ollis. Sedan resten av helgen firades i lugnets tecken på kusinernas villa i Sundom.

Veckan efter blev det Strampenhäng och var hem till Närpes för att färga håret. När helgen kom var det dags att fira Maijas födelsedag hos henne.

Helgen som varit så blev det att fira tomatkarnevalen i Närpes. Var ut både fredag och lördag. Roligt att se alla i Närpes. Söndagen efter allt festande var det skönt att hänga en hel dag på villan, hann till och med med två dopp..

Bilder


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen blev det "festival". Inte så stor men det är kul att dom ordnar något i lilla Vasa. Marjut, Maija och jag började lördagen tidigt och for ner till bryggorna och satt och hade picknik i solen. Sedan kom Ida och joinade en stund. Bestämde oss sedan att gå hem til Ida och fortsätta där. Pernilla kom även dit.. Kl 7 tiden ungefär for vi till Villa Sandviken där festivalen hölls. Lyssnade på Kaj, Tribute to queen, Sanni, och Poets of the fall. :D Mycket rolig kväll som slutade att man förståss hamnade på Ollis ;)

En härlig sommarkväll..


Likes

Comments

Det blir i år efter många om och men en resa till Kreta, Chania. Cissi jobbar även där så vi får hälsa på henne på samma gång och även bo hos henna.. Kommer bli hur skönt som helt. Varmt kommer det i allafall att vara😄☀️

Likes

Comments

Äntligen riktig värme.. Har idag varit och ätit med kusin Julia efter jobbet och vi köpte efterrätt och tog oss ner till vattnet och satt där en lång stund..

Likes

Comments

Mycket har hänt sedan jag bloggade senast. Men ska ta en liten snabbgenomgång.
5 maj blev jag hela 24 år, det firades både med min familj och vänner. Mycket lyckad helg.. Sedan har vi ju också nu flyttat vårt apotek till ny lokal. Så det har varit en hel del flyttande och mycket med jobbet senaste tiden. Så nu hittar ni Vasa Centralapotek i Hartmanshuset bredvid torget där Mc donalds har varit förr.
Denna helg som varit har jag varit över till Stockholm. Hade en superkul helg. Älskar den staden.. Träffade nytt härligt folk och förståss bekanta ansikten 😉

Bilder från Stockholm kommer här.

  • 250 Readers

Likes

Comments

Vet inte när jag skulle varit ut på stan och shoppat sist. Gick runt till alla klädaffärer här istan. Något fick i allafall komma med mig hem.

Nöjdast är jag nog över min nya jacka i camouflage. Den är från H&M. Den rosa jackan är från Gina Trico. Tröjjan med text på ryggen är från Bik Bok. Sist men inte minst hittade jag även svarta t-skjortan med genomskinligt tyg också från H&M.

Likes

Comments

Det är något det bästa jag vet. Att bara gå runt med musiken i öronen i härligt väder.

Va ut på min första kvällspromenad för i år ikväll.. Det var hur skönt som helst. Jag gillar inte att gå ut och gå när det är vinter och kallt men nu när det börjar bli vår och sommar är det helt perfekt. 😉

Likes

Comments

Helgen har gått otroligt snabbt. Men hur kul som helst har det varit.. Fredagen blev det fest vid Ollis. Jag hade även Sverige främmande så det var kul att visa Ollis. Det blev godkänt. 👌🏻Lördagen besökte vi Leipätehdas och Kaj uppträdde där och dom gör aldrig en besviken. Även dom fick godkänt av mitt främmande. Bra feelis hela kvällen.. Tack alla inblandade för denna helg 😉😉

Blev tyvärr inte så många bilder tagna denna helg. 😞

  • Fest
  • 378 Readers

Likes

Comments

Blir inte lika intensivt firat mera. Men på fredag och lördag ska jag åka ut. Har höga förväntningar på denna helg och jag är smått nervös och väldigt glad/exited. 😉Men det blir säkert hur kul som helst.

  • Fest
  • 397 Readers

Likes

Comments