Idag följde jag pappa och syster till Umeå universitetssjukhus. Fick höra läkarens tankar om pappas sjukdom och försökte bli lite klokare❤❤ Vi hann även en sväng till Ikea för lite shopping och mat!

Nu har jag och Joar kommit hem från hans mamma där vi åt middag och semlor😍.

Är förövrigt sjukt less mitt hår och hårfärg, fultfultfult. Behöver förändringar NU, helst igår 😒

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår blev det såklart jobb i vanlig ordning följt av bebismys hos Angelica och Hans, vilket underverk dom skapat 🌸Skyndade mig sedan mot Edda för att köra triceps, axlar och bröst med Andree.

Imorse började jag måla i min mindfulnessbok, det var så skönt att inte "ha tid" att tänka på annat utan bara varva ner. Så det rekommenderas varmt till folk med alldeles för mycket "dåliga" tankar.

Denna bild är från idag då jag körde ben och som bildtexten lyder så gick det inte sådär jättebra ...har en förkylning på ingång så det bästa kanske hade varit att bara ta det lugnt. Lättare sagt än gjort!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Gym imorse sedan lunch med fina Camilla! Hittade även ett par nya jeans, har ett par likadana fast i ett ljusare tyg! Supersköna!!
Nu har jag nyss städat ur kylen och funderar på att gå en prommis.

Likes

Comments

Tycker det är så himla roligt att läsa "saker du inte visste om mig" på andras bloggar så jag kände också för att göra en ❣

Jag är världens perfektionist. När det gäller allt! Ett exempel är att jag kan stå och måla ett ögonbryn huuur länge som helst. Skulle typ kunna stå flera timmar men jag har (tack och lov) oftast något jag måste passa tidsmässigt. Häromdagen stod jag med ena ögonbrynet i 30 minuter. Blev jag nöjd? Nej. Klarar verkligen inte av asymmetri så det är nog dels det. Visar det sig sedan att hela sminkningen blir totalt asymmetrisk (låter som jag gör värsta maken varje dag, nä oftast bara ögonbrynen och mascara, ibland eyeliner) då tvättar jag hellre bort det och går osminkad 😂

Jag har inget tålamod. Joar kan tex be mig koppla datorn till tv:n har jag inte lyckats inom någon minut då skiter jag i allt och går och surar. Samma sak om vi ska spela något nytt spel, är jag inte bäst direkt då ser jag ingen vits i att spela. (Jag jobbar verkligen stenhårt på denna punkt!!)

Jag tog bort min instagram i somras. Pga att jag var så jävla less all utseendehets (som jag förmodligen också bidragit till) sen vad är vitsen med att ha typ 800 följare och du känner inte ens en tredjedel.
Har dock tyvärr (!!) gjort en ny. Men den får inte alla följa😁🎈

Jag är (om man får säga så om sig själv...) väldigtväldigt snäll och jag har extremt lätt att komma överens med människor. Men jag har verkligen inga problem med att sätta ner foten om det behövs.

Dricker nästan aldrig alkohol längre. (Kan dricka något glas vin varannan månad men inte mer) När jag var 17 till 19 var det andra bullar, hehe. Nu ser jag ingen vits med det, prioriterar hellre träningen. Sen vaknar man alltid upp uppsvälld, sliten och det känns som man åldrats typ 10år på den där kvällen. Nej tack!

Jag är väldigt ombytlig! Ena sekunden vill jag ha åtta barn nästa vill jag ha exakt 0. Samma sak med att bestämma hårfärg kan gå från blont till brunt till rött på en och samma dag. Ibland kan jag tvinga Joar att tex följa mig på stan sen när vi ska fara då vill jag inte längre 😂

Likes

Comments