Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi vaknade kl 10.00 och steg upp med ett ryck vi ville ju inte sova bort hela dagen! Vi hade ingen frukost på det dåvarande hotellet så vi gick ut på stan för att hitta något lätt men framförallt törstsläckande. En iskall smoothie på Starbucks fick det bli.

Medan vi åt (eller drack) vår frukost spanade vi in nya hotell, allt från 5stjärnigt till detta vi ligger i just nu, cirka 100kr/natt, pool, gym och ett centralt läge! Taget. Vi gick en liten rundvandring på hotellet sedan låg vi vid poolen, sjukt varmt!!

Lunch, massage och strosande bestod de följande timmar av. Vi bestämde oss senare för att åka BTS  (skytrain) och se "Ocean life". Vi blev inte jätteimponerande men det var ändå kul att gå runt och se allt från krabbor till ormar och hajar. Kvällen avrundades på en Skybar (😍😍😍) med varsin drink i handen och en sjukt fin utsikt över Bangkok,  dröm! Följt av 4D bio.

När vi köpte dessa envisades Joar med att vi skulle köra på deras erbjudande "Buy 5 get 3 for free" Jag förstod ingenting, varför skulle vi ha åtta stycken? Det visade sig sedan att Joar missuppfattade erbjudandet och trodde att man bara behövde betala för 2 donuts och kom hem med 5 stycken.  😂😂

Likes

Comments

När vi väl kom fram till Bangkok tog jag nästan inga bilder. Allt kändes stort och skrämmande. Sedan att det var väldigt svårt att kommunicera med thailändare fick vi snabbt veta. Många kan några ord på engelska men att föra någon slags konversation var/är väldigt svårt. Men vi lyckades transportera oss från flygplatsen till vårt hotell ändå, hehe. På något konstigt vis!

Vi lyxade till det med första hotellnatten med ett 4,5 stjärnigt hotell. Kanske lite onödigt då all tid vi spenderade där var när vi slocknade i sängen och sov i nästan 10h. Men innan hann vi besöka MBK och en till galleria jag inte minns namnet på. Samt äta lite god mat (STARK!!! mat), inhandla det nödvändigaste och ta ett dopp i poolen.

Vi både valde "spicy" och spicy hemma i Sverige och här är två helt olika saker. Det BRANN i munnen.

Baren vid poolen på Dream hotel.

Likes

Comments

Trötta och förväntansfulla steg vi upp alldeles för tidigt! Joars mor var snäll och skjutsade oss till flygplatsen där äventyret började. Flyg Skellefteå-Stockholm en kort mellanlandning sedan vidare mot Oslo. Där hade vi 5h på oss att hitta något att göra. Vi åt den dyraste maten någonsin och det var inget lyxigare än hamburgare. Försöka hitta ställen att ladda våra telefoner på samt att lyssna på musik blev vårt tidsfördriv. När vi väl satt på planet hade vi 11h av flygning, sååå drygt. Trots att det fanns iPads på varje flygsäte med olika filmer/serier och en massa andra finesser så kändes allt som en evighet. Sedan att vi hade högljudda personer på planet gjorde inte saken bättre.

Den dyra maten.

Flygplanet till BKK.

Likes

Comments

Jobbat, fått en massa kramar, hälsat på pappa, syskonen, ätit pizza med mamma, Ambjörn, Joar, Bill och Jocke. Fått presenter och ännu mer kramar. Allt är städat och packat, nu åker vi 😘

Likes

Comments

Igår blev vi firade utav Joars föräldrar! Vi blev bjudna på smörgåstårta och en massa gofika, så mysigt. Sedan fick vi paket, två böcker om Asien samt en GO PRO HERO 5, tuuusen tack!!!❤ Så snällt.

Likes

Comments

Vad håller jag på med😂 jag som skulle spara ut håret till typ naveln går och klipper av det. Har dock haft värsta dagen gällande min sjukdom, allt har varit fel. Håret, hårfästet, ögonbrynen, armarna, näsan osv ALLT. Så det var en handling utförd i ren och skär panik. Men jag trivs än så länge, haha.

Annars så har jag lunchat och fikat med Angelica och Adeline, supermysigt!! Vi gick även och kollade in klädaffärernas utbud men det var inget som vi direkt gillade. Åkte sedan och mötte Frida en stund.

Jag och Adeline😍

Likes

Comments

Imorse fixade vi flyttlådor och lite annat smått och gott. Så skönt att rensa upp här hemma. Blir så glad när det är ordning och reda!!

For sedan till jobbet där jag på rasten gjorde bort lite ärenden. Nu har vi just ätit fisktacos, Joar har somnat och jag ligger och löser korsord.

Likes

Comments

Idag på jobbet fick jag frågan "Har du börjat packa ännu?" och jag svarade då "Nä..?" Känner bara borde jag ha börjat? Jag har knappt skrivit en lista på alla saker som ska följa med på resan. Jag har gjort en lista snabbt i huvudet, det är allt (Nu när jag tänker efter minns jag typ fyra saker och det känns inte hållbart) Får väl börja på en "riktig" nu ikväll.

Är nog mer stressad över att hinna träffa alla innan vi åker. Ska träffa Angelica på onsdag iallafall, sedan måste jag hinna förbi pappa. Resten får jag klämma in överallt då jag jobbar alla dagar fram till den 18e.

Likes

Comments

Likes

Comments