Träning och jobb i vanlig ordning!

Är typ inne på månad tre med medicinen och livet känns på topp, klart jag har haft några dalar men inte alls som förr. Ibland tänker jag att allt liksom är "fejkat" att det här är ju inte jag egentligen. Jag är bara glad med medicinen och utan är jag mig själv= deprimerad. Ska jag måsta äta denna medicinen hela livet bara för att jag ska kunna anse att livet går att leva? Då är jag ju inte mig själv. Herregud så många tankar som man kan börja spinna vidare på om man låter sig själv göra det. Man kanske helt enkelt bara får acceptera att jag är glad såhär och inge mer med det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags spelade vi spel och umgicks med Jocke och Maria, lika trevligt som alltid!

Lördagen blev vi bjudna på kräftor hos Joars mamma, det var riktigt mysigt. Jag har aldrig ätit kräftor tidigare så det var ju himla spännande. Idag har jag jobbat och slängt ihop middag, ligger och väntar på att Joar ska komma hem så han kan ta bort en insekt, haha!

Likes

Comments

Joar tyckte det såg ut som en bikiniöverdel. Vilket det inte är men även jag blev osäker när han sa det så jag blev tvungen att kolla på hemisdan igen. Speciellt ryggen påminner om en baddräkt. Den är sjukt fin ändå!!

Idag innan Joar åkte iväg till jobbet så sa han "Emma, idag tycker jag att du ska unna dig själv något! Gå på stan och köp något åt dig själv!" Väldigt gulligt sagt MEN jag behöver verkligen inte bli påmind att unna mig själv saker. Det gör jag hela tiden ändå, haha. Tror ingen i min familj skulle invända. Mina senaste inköp var en kamera som jag inte lärt mig riktigt ännu, hatar att läsa i manualer men känner nog att det är dags....Sedan har jag köpt lite träningskläder, tyckte synd om mig själv när jag var sjuk så jag klickade hem lite saker, oops. Sedan har min väska till Asien kommit, blå och fin förhoppningsvis någorlunda rymlig.

Vi har även fixat klart badrummet (eller ja, det saknas en duschvägg) blev jäättefint, tack mamma och Ambjörn!!

Körde ben tidigare idag och jag var jättenervös för det var nästan fyra veckor sist. Men det gick superbra!!! 

Likes

Comments

En riktigt underbar helg i Peters stuga! Med vattenskoter, bastu, grillning osv. Testade att åka ring efter båt och jag trodde jag skulle svimma av rädsla. När jag kom i land så såg jag tydligen "helt skräckslagen ut" enligt dom andra. Nä, huvva det gör jag nog inte om, haha.

Likes

Comments

Så extremt glad. Och tacksam. Har så fina människor omkring mig att det är helt otroligt. ❤

Likes

Comments

Idag var både jag och Joar lediga, det brukar aldrig ske. Så vi bestämde oss för att ta vara på denna dag! Det började med att vi väntade på att DHL skulle hämta en retur, vi väntade i 2h och 45 minuter...haha. Under tiden fixade vi med Ica banken, HSB osv

Sedan begav vi oss mot banken för att höra om vilka försäkringar vi bör ha och vad dom täcker inför resan. Det börjar närma sig!! Vi gick och åt lunch/middag (?) på bishops och strosade runt på några affärer, Joar kom hem med en ny telefon och jag var sjukt sugen på ett par trådlösa hörlurar men jag blev lite snål. Vi avslutade vår "stanrunda" på Stadskällaren där vi köpte ost, kex, oliver och allt därtill. ❤❤

Just det, har kommit in på LTU (inte jurist men kom dock mycket närmre denna gång än förra) men det är ju inte aktuellt längre med tanke på resan!

Likes

Comments

Oj, hittade en bild på mig från ganska exakt ett år sedan (den nedre bilden) och jäklar vad smal jag var där ett tag😅 Lite skillnad från den övre bilden som jag tog idag.

För några dagar sedan fick jag besök av Camilla, vi bakade kladdkaka och myste! Sedan kom även Natta hit! Är såå glad att jag fått träffa så fina människor❤ Annars har väl inte allt för mycket hänt, jag har bara jobbat och kommer fortsätta jobba fram till fredag då jag äntligen får vara ledig efter 11dagars konstant jobb 😅 Längtar redan!!

Likes

Comments