Igår hann jag äntligen träffa Julia😍 Vi åt på sushibar och såg sedan bio. Jag och Julia träffas typ en gång per år (Jag överdriver inte ens) men som Julia sa "även om vi inte träffar varandra så ofta känns det aldrig konstigt eller stelt" Jag instämmer helt, det känns som om när vi var 10 och umgicks dagarna i ända.

Denna fredag bjöd på en hel del stress på jobbet och tacos😏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gjorde nyss bönlasagne och helvete så gott det var! Älskar vegetarisk mat, känns alltid mycket nyttigare! 

Likes

Comments

Bio, middag hos Joars mamma, lunch och "Asiensnack" med Tobbe och Emelie och pizza får summera denna helg!

Till veckan ska jag klippa mig sedan har vi beställt en ny matta som bör dyka upp nu i veckan🤗

Likes

Comments

Är så kär i min nya jacka😍🙋​

Likes

Comments

Imorse var jag och Frida på soptippen och sopsorterade. Insåg i samma stund att jag är miljöns värsta fiende, typ. Fick dock ett uppvaknande och har insett att jag och Joar kan göra (MYCKET) bättre ifrån oss på den fronten...

Till lunch slängde jag och Frida ihop en sallad med bl.a sötpotatis, avokado och halloumi, den var så jävla god!😍 Vi hann även prata ikapp en hel del, välbehövligt. Vi har varit vänner sedan barnsben och bor extremt nära varandra men vi umgås ganska sällan. Det ska det minsann bli ändring på!

På eftermiddagen gick jag en kort prommis för att möta upp Joar som klippt sig, han blev så fin! Vi svängde förbi Jocke och Maria för att lämna deras nyckel och diverse saker som befunnit sig hos oss ett bra tag, haha. Tillsist for vi hem och vilade och tänkte göra det resterande av kvällen. Men någon timme senare befann vi oss i en bil på Vitberget med Frida och Tompa som sällskap! En riktigt rolig och givande ledig dag, fler såna!!

Likes

Comments

Ni vet känslan när något tyngt en så länge. Känslan av att verkligen ha en sten på bröstet? Idag kastade jag iväg den stenen och helvete vad lätt allt känns.

Likes

Comments

När jobbet bjuder på burgare 😂😂

Likes

Comments

Hehe, roligare än såhär blir inte min påsk! Joar är uppe i Maunu med hans släkt och min familj är och myser i Jockes stuga som är i Malå. Och jag, ja jag jobbar heeela påskhelgen. Riktigt bra med pengar då alla dagar är röda sedan jobbar jag även med guldkorn denna helg! Så jag överlever nog!

Likes

Comments