Contains affiliate links

Har inte varit så aktiv på det sista men nu ska jag försöka igen tänkte jag. Jag jobbar en hel del så blir svårt att uppdatera men ska göra mitt bästa!!

Idag fick jag hem mitt paket från Eleven. Det var bara ett spontant köp som jag gjorde, fick hem en massa K-BEAUTY (Korean Beauty) ansiktsmasker som jag tänkte testa!!

Fick även hem saker från RefectoCil så jag kunde få färga mina ögonbryn för en gångskull. Jag hoppas resultatet blir bra för behöver verkligen färga dom nu!!

1 - 2 - 3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt skön eftermiddag, solen var framme så kände för att gå en runda, på köpet fick jag med min kusin, vi var nog ute minst 2 timmar så det var en ganska lång rundtur enligt mig!!!

Trevlig helg på er!!

Likes

Comments

Kollade runt lite på na-kd och hittade några snygga sweatshirt som jag tänkte dela med mig av. Har kommit in i den stilen då jag gillar när tröjorna är lite större än vanligt. Vad tycker ni??

Likes

Comments

Nu har jag varit borta ett tag från bloggen och känner att jag ska försöka börja igen. Har haft väldigt mycket i skolan samt känt mig stressad och inte riktig vetat vad jag ska skriv eller göra för inlägg. Men känner att det är dags igen!!

Kan börja med att säga att jag precis fick hem detta schampot från Maria Nila och är riktigt sugen på att testa det, luktar super gott också!!

Schampot HÄR

Likes

Comments

Den tredje september var nästan en sommardag eftersom det var 20+ grader ute, varm luft och sköna vindar. Jag, mamma och hennes moster åkte ut till skogen och letade svamp. Så klart fanns knappt några svampar MEN vi hittade en kantarell.

Likes

Comments

Idag blev jag 18!! känns sjukt för tiden bara flyger iväg, men firade min födelsedag med sol och god mat, har haft en jätte skön dag verkligen. Men snart börjar skolan igen och då är det bara tillbaka till verkligheten igen.

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna hem till mormor och morfar på grillning. Alla i släkten var bjudna och de blev riktigt god mat. På kvällen hände det inte så mycket mer en att alla bara tog de lugnt. Men här är några bilder från igår!!

Hej så länge!!

Likes

Comments

Dagen började bra vaknade vid 10 och tog en dusch, sedan stack jag och Simon till pappa för att bara chilla. Klockan blev runt 17 då vi stack hem igen till mamma för Simon skulle äta ute med sina kompisar.

Jag bestämde mig för att kolla på Game Of Thrones när vi kom hem (är verkligen besatt av den serien). Simon var snäll och köpte mat till mig innan han drog igen, eftersom vi inte hade ätit hos pappa.

Ska nog bara ta det lugnt nu, kolla lite mer Game Of Thrones och äta lite chokladmousse med grädde och försöka njuta innan tisdagen eftersom jag ska upp klockan 8 för att jobba igen!!

Hej så länge!!!

Likes

Comments