Min favorit person på hela denna planet och den jag bryr mig om mest om, han är min dröm och jag är så glad att jag fick han. Älskar honom över hela mitt hjärta♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Veckan har varit mysig med the one and only Hugo, jag kom hem till han i lördags och stannar här tills onsdag morgon.

Vet inte riktigt hur jag ska uppdatera mitt flöde här men försöker så mycket jag kan. Men idag har vi mest varit inne och ätit glass!!!!

Likes

Comments

Dagen idag har varit upp och ner men slutade bra. På jobbet var det inte alls mycket att göra så gick mest bara runt. Kommer bara försöka slappna av nu och ta de lugn ikväll känner jag.
Tänkte att jag även kunde dela med mig av dessa två snygga bilder som jag tog föra veckan när jag var hos Hugo boi, tycker dom är riktigt fräscha och snygga!!!

Ni kan även gå in och lyssna på hans SoundCloud som är - Clean

Likes

Comments

Idag har det varit en väldigt skön eftermiddag, solen var framme så kände för att gå en runda, på köpet fick jag med min kusin, vi var nog ute minst 2 timmar så det var en ganska lång rundtur enligt mig!!!

Trevlig helg på er!!

Likes

Comments

Kollade runt lite på na-kd och hittade några snygga sweatshirt som jag tänkte dela med mig av. Har kommit in i den stilen då jag gillar när tröjorna är lite större än vanligt. Vad tycker ni??

Likes

Comments

Nu har jag varit borta ett tag från bloggen och känner att jag ska försöka börja igen. Har haft väldigt mycket i skolan samt känt mig stressad och inte riktig vetat vad jag ska skriv eller göra för inlägg. Men känner att det är dags igen!!

Kan börja med att säga att jag precis fick hem detta schampot från Maria Nila och är riktigt sugen på att testa det, luktar super gott också!!

Schampot HÄR

Likes

Comments

Den tredje september var nästan en sommardag eftersom det var 20+ grader ute, varm luft och sköna vindar. Jag, mamma och hennes moster åkte ut till skogen och letade svamp. Så klart fanns knappt några svampar MEN vi hittade en kantarell.

Likes

Comments

Idag blev jag 18!! känns sjukt för tiden bara flyger iväg, men firade min födelsedag med sol och god mat, har haft en jätte skön dag verkligen. Men snart börjar skolan igen och då är det bara tillbaka till verkligheten igen.

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna hem till mormor och morfar på grillning. Alla i släkten var bjudna och de blev riktigt god mat. På kvällen hände det inte så mycket mer en att alla bara tog de lugnt. Men här är några bilder från igår!!

Hej så länge!!

Likes

Comments