View tracker

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Redan på vägg till Stocholm kan inte fatta de!! Sååå taggad.

Just nu sitter jag i en svit som min bror bokade men vi visste inte att det var en svit så de va lite roligt, så skönt tåg verkligen tyst och stilla om man jämför med Göteborgs tågen.

Åker upp med min bror, mamma samt hans kompis. Vi kommer fram till Stocholm runt 14:24 tiden så vi kommer säkert gå runt lite innan konserten.

Likes

Comments

Den tredje september var nästan en sommardag eftersom det var 20+ grader ute, varm luft och sköna vindar. Jag, mamma och hennes moster åkte ut till skogen och letade svamp. Så klart var det fanns knappt några svampar MEN vi hittade en kantarell. Idag är det bara 3 och en halv till den 29:de september och jag längtar REDAN för då är det Justin Bieber tagga tagga taggga!!! :)

Likes

Comments

Idag blev jag 18!! känns sjukt för tiden bara flyger iväg, men firade min födelsedag med sol och god mat, har haft en jätte skön dag verkligen. Men snart börjar skolan igen och då är det bara tillbaka till verkligheten igen.

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna hem till mormor och morfar på grillning. Alla i släkten var bjudna och de blev riktigt god mat. På kvällen hände det inte så mycket mer en att alla bara tog de lugnt. Men här är några bilder från igår!!

Hej så länge!!

Likes

Comments

Dagen började bra vaknade vid 10 och tog en dusch, sedan stack jag och Simon till pappa för att bara chilla. Klockan blev runt 17 då vi stack hem igen till mamma för Simon skulle äta ute med sina kompisar.

Jag bestämde mig för att kolla på Game Of Thrones när vi kom hem (är verkligen besatt av den serien). Simon var snäll och köpte mat till mig innan han drog igen, eftersom vi inte hade ätit hos pappa.

Ska nog bara ta det lugnt nu, kolla lite mer Game Of Thrones och äta lite chokladmousse med grädde och försöka njuta innan tisdagen eftersom jag ska upp klockan 8 för att jobba igen!!

Hej så länge!!!

Likes

Comments

Jobbat hela veckan och har inte direkt vetat vad jag ska skriva eller göra för inlägg, men idag var de en skön jobbdag eftersom vi fick denna fina tårta från en av våra kunder (och riktigt god var den med). Imorgon så är det äntligen midsommar och då hoppas vi på fint väder.

Vi hörs!!

Likes

Comments