Hej på er!
Glömde helt bort att blogga efter mitt första inlägg, hehe. Får skylla på att jag blev sjuk igen efter att jag tog min sista antibiotika/penicillin kur, vilket är väldigt vanligt faktiskt. Men ändå.
Jag kom faktiskt bara iväg på 1 lektion i skolan, bättre än inget men det är rätt tråkigt när man varit hemma 2 veckor nu..
Men till något positivare så har jag fått "jobb", ska vara barnvakt åt 1-2 barn med jämna mellanrum och sen kanske åt 3 andra barn också!
Älskar verkligen barn och att få pengar för att umgås med barn? Ja tack!
Och pengar är verkligen behövligt när man är tonåring haha, och särskilt när jag då har en häst också^^
Så på tisdag ska jag dit och hälsa på så jag får träffa barnen, det är en tjej på 8 år och en kille på 10 månader och det är framförallt killen jag kommer vara barnvakt åt, hur gulligt??
Mer än såhär har inte hänt i mitt liv sen jag uppdaterade senast, skrev att jag skulle skriva mer om tatuering händelsen men det får jag göra imorgon för nu är jag svin trött och ska upp tidigt imorgon för att hälsa på mormors före detta granne och deras barn😍
Sov gott, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Och här kommer det typiska första inlägget på en nystartad blogg haha..

Jag heter Emma och är 16 år, född 2001.
Går första året på gymnasiet, IM, linjen där man pluggar upp sina betyg för att kunna komma in på en riktig linje senare. Detta går jag endast för att jag inte var i skolan under hela sista terminen i 9an och tappade jättemånga betyg då.
Och vad beror då min förlorade skoltid på? Jo, ångest såklart.. underbart va, ha ha..
Kommer förmodligen göra ett lite mer ärligt och utförligt inlägg angående ångesten i något av dom kommande inläggen, så kan de som intresseras utav att läsa det göra de helt enkelt!

Men till en lite mer positiv sak, jag är riktigt intresserad utav hästar och har faktiskt en egen häst! Eller ja kinda, har en häst på foder och hon är då som min egna, det enda är att den gamla ägaren fortfarande står som ägare på henne haha.
Så här kommer ni få följa mycket utav våran resa också!
Är också intresserad mycket utav mode & smink så det kommer nog komma en del också, så dom som är intresserade utav det kan ju välja o läsa endast dom inläggen och desamma angående ångesten & hästen! Nåt för alla😉

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för ska upp tidigt imorgon, ska till skolan första gången på mer än 1 vecka, kommer faktiskt inte ihåg vilken dag jag var där senast haha. Och det beror på att jag var inlagd på sjukhus förra veckan, pga en tatuering.. kan skriva mer om det imorgon.
Nu, sängen! Hoppas ni haft en bra dag!
Kramisar!!

Likes

Comments