Idag har det inte hänt så mycket, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Jag har mest laddat upp batterierna inför imorgon då vi ska skriva dugga samt pluggat lite lagom inför det.

Imorse drog jag igång en luciakör på SVT play och på kvällen laddade jag upp med knäck och lussebullar framför tvn. Allt för att få lite julstämning i samband med att det varit lucia idag. På universitetet märkte man av det i form av tända marschaller här och var som lyste upp den tidiga och mörka morgonen. Det var väldigt fint och mysigt!

Ha en mysig kväll,
Emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vilken dag! Mycket känslor och många händelser!

Vi fick under förmiddagens lektion tillbaka den fruktade Envariabelanalys 1 tentan. Som tur var klarade jag det, till och med med ett betyg högre än godkänt. Det gör mig mer än nöjd! Så fort jag fick se resultaten var det som att ett andetag jag hållit instängt i min bröstkorg alldeles för länge släpptes fri och jag pustade ut ordentligt. I den stunden förstod jag verkligen vad som menas med ”en lättnadens suck”, för det var precis så jag kände.

Den andra bilden från idag är tagen inifrån lektionssalen då stämningen vibrerade inför återlämningen av tentan. Då många av mina kompisar klarade det bestämde vi oss för att fira lite smått under kvällen. Så vi besökte Vezzo för deras pizzor, MegaZone för biljard och lite kort Musikhjälpen som ställt upp sin bur på torget framför Rådhuset här i Umeå för i år. Det blev en otroligt mysig kväll och en både påfrestande och fantastisk dag. Jag kommer sova gott inatt.

Allt gott,
Emma

Likes

Comments

Idag är det måndag, vilket innebär matkasse. Det är så skönt att få med sig tre kompletta måltider från affären och som dessutom är väldigt inspirerande och nytänkande. Ett stort tack till mamma som förgyller mina veckor med detta!
Annars har jag haft en bra dag, mycket i plugget som vanligt, men snart är det jullov!
Ha en fin vecka,
Emma

Likes

Comments

Redan andra advent! Det känns som att tiden kommer springa iväg tills vi alla är samlade hemma för att fira julafton. Jag längtar!
Dagen började med en mysig adventsfrukost., med vörtlimpa, julskinka och varm choklad, precis som det ska vara. På förmiddagen tog vi det lugnt här hemma, därefter åkte vi till Gamlia för att gå på julmarknad och till sist åkte vi iväg för att se Måns match. En mysig dag och en otroligt mysig helg. Det är alltid lika kul att ha Erik på besök.
Allt gott,
Emma

Likes

Comments

Så otroligt mysig dag! Jag och Erik trotsade regnet och begav oss ut på stan. Vi fick hem matchande tröjor till oss själva och en hög med julklappar. Lunch och fika på stan följdes upp med tacos hemma. Därefter bestämde vi oss för att se Solsidan på bio, vilket vi nu sitter och väntar på i foajén.
Ha en mysig kväll,
Emma

Likes

Comments

Äntligen helg!! Den är otroligt efterlängtad! Jag har inte några direkta planer, men kommer förmodligen få fullt upp eftersom Erik är på besök. Det brukar bli så. Man vill hinna göra så mycket som möjligt och visa upp Umeå under de dagar vi har besök. Självklart är det väldigt mysigt!

Efter skolan åkte jag och Måns och storhandlade, bland annat en julskinka följde med hem. Efter det lagade vi pizza och då vi hämtat Erik från stationen, dukade vi upp en julfika. Glögg, knäck och lussebullar gav verkligen en hög mysfaktor och julkänsla ut i fingerspetsarna.
Ha en trevlig helg,
Emma

Likes

Comments

Dagens bild berättar en historia, en cool student som ser ut att ha koll på läget och ett vackert vinterlandskap. Men den verkliga historian är något helt annat. Idag är en sån där dryg dag då plugget känns omöjligt, när det är snöstorm utanför dörren och som det på toppen av det hela har hägrat ett starkt sötsug över mitt huvud hela dagen.

Dagar som dessa längtar jag efter jullov, eller bara efter att komma hem egentligen, för att värma på en lussebulle och en kopp te. Nya tag vill jag göra imorgon och då kommer också min kära lillebror på besök. Som jag längtat! Då kommer jag få tillfälle att tänka på något annat än Calculus boken och bara mysa!
Ha en fin kväll,
Emma

Likes

Comments

En stor variation av bilder får symbolisera min dag.

Föreläsning, lektion, plugga på stan, fika, handla mat, tvätta, laga mat, plugga, kolla serier.

Dagar som dessa kan se långa och tunga ut då man skriver ihop allt på en lång rad, precis som ovan. Vardagliga sysslor och saker man aldrig kommer lyckas komma undan. Att ta vara på de små stunderna är lättare sagt än gjort, men det är precis det som gör att vardagen blir lite roligare. Alla stunder då jag får skratta med mina kompisar, till exempel som då jag målat två bananer på Fredrics hand, och den lilla lyxen att få åka med Måns i bilen istället för att ta bussen hem. Då jag unnar mig en lunch istället för att ordna med matlåda eller bara då jag får krypa upp i soffan, efter att allt är fixat, med en kopp te och med något mysigt på tv.
Allt gott,
Emma

Likes

Comments

En dag fullproppad med plugg och en lunch på kulturbageriet, vilket gjorde alla timmar tillsammans med Calculus boken, ganska så mysiga! Efter två tunga dagar på universitetet var det skönt med en pluggdag i annan miljö och som flöt på bra. Nu ska jag hem och laga en god middag och se på adventskalendern.
Ha en mysig kväll,
Emma

Likes

Comments

Wow, vilken middag!! Det kan ha varit den absolut godaste fisken jag har ätit i hela mitt liv! En god röding med kantareller, mandelpotatis och en magisk sås. Till det, ett glas bubbel, för att fira att jag och Måns varit tillsammans i tre år. Vi besökte Köksbaren här i Umeå och det var precis lika mysigt som det ser ut, om inte mysigare. Jag är så glad över att jag och Måns har varandra och kunde inte önskat mig något annat. Nu ska vi värma på lite glögg och ta en varsin lussebulle.
Ha en fin vecka!
Emma

Likes

Comments