Resor

Hej på er! Nu har vi precis landat i Sverige igen, shoppat lika dana bikinis som blev snodda på hotellet och har cirka 1 timme kvar i bilen tills vi är hemma på riktigt. Mer bilder från resan kommer upp senare. 

Klockan ringde 02.50 inatt. Eftersom jag är en av alla dem som inte är så känsliga med antal sovande timmar per natt, så har resan gått riktigt bra trots att jag varit vaken hela vägen. Fördelen med det är att jag hunnit in en bit på en ny bok, Arvet efter dig, uppföljare av den omtalade storyn, Livet efter dig. Den verkar hittills riktigt bra!
Vi ses!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mat och dryck, Resor

Hola!
Idag passade jag på att köpa en kokosnöt på stranden. Jag gillade det, speciellt mjölken inuti, men det var jag nog ensam om. Mango däremot är mycket omtyckt av oss alla. Nu har vi bara en hel dag kvar här på Mallis.
Godnatt!

Likes

Comments

Resor

Godmorgon!
Stranden här är helt underbar. Havet är varmt och det är långgrunt. Perfektion enligt mig. Jag vill inte lämna stället. Jag kommer ligga på denna strand tills vi åker hem, men kanske även äta lite mat också ;)
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Resor, Mat och dryck

Idag gick vi ut från hotellet för att luncha. Erik tog en pizza och jag ett grillspett med bakad potatis. Det var väldigt gott!

Nu är det inte heller allt för många dagar kvar tills vi beger oss hem igen. Det känns lite tråkigt, men även bra eftersom det sker en del efterlängtade saker när vi väl kommer hem också. Ändå kan jag inte släppa tanken på att min semester snart är slut. Jag har tagit vara på veckorna till max och det kommer jag även se till att göra med de dagar som är kvar. Jag längtar tillbaka upp till Umeå, men kommer se tillbaka på denna sommar och minnas den som underbar! Värme, sommar, sol, strand och hav är nog ord som lockar många och får oss att längta till den perioden av året något enormt. I will!

Likes

Comments

Resor, Foto och bild

Godmorgon!
Den här klänningen köpte jag på Rhodos i en av Zaras butiker och föll pladask för den på en gång. Så enkel, man samtida väldigt speciell, i like! Här på Mallorca i en av alla gångar på hotellet hittade jag en passande växt som passade otroligt bra till kvällens klädsel.
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Resor

Godkväll!
Idag har vi hängt vid poolen hela dagen, men även passat på att bada i havet. Varje dag har vi köpt färsk frukt. Det känns som att vilken frukt man än väljer så smakar den dubbelt så gott här som hemma i Sverige. Min favorit är solklart mango.
Vi ses!

Likes

Comments

Resor

Igår kväll hoppade vi på bussen till Alcudia centrum. Turen dit tog ungefär en kvart och bussen lastades så fullt det gick med turister. Vi shoppade och tog en hel del bilder. Verkligen mysigt!
Vi ses!

Likes

Comments

Resor

Hola!
Hotellets internet är inte riktigt det bästa av vad jag upplevt, därav den oregelbundna uppdateringen. Ni får njuta av det som når fram helt enkelt!
Igår hyrde vi solsängar på stranden, köpte färsk frukt och passade på att bada massvis i det varm havet. Vilket förvånansvärt var varmare än på Rhodos. På kvällen tog vi en springtur och åt mat från hotellets buffé.
See you!

Likes

Comments

Resor

Här visas ett urplock av några bilder från igår. Vi kom fram på eftermiddagen till hotellet, åt middag och tog en promenad i omgivningarna. Jag hittade en snygg bikini i en av alla de hundratals små butiker. Nu är det dags för frukost!
Vi ses!

Likes

Comments

Vardag, Inspiration

Godmorgon! Just nu sitter vi på Arlanda för att ta oss vidare till Palma, Mallorca. Det ska bli underbart! Under tiden vi väntar på att boarda planet googlar jag lös på fransk bulldog. Hur coola är inte dessa?! Om jag någon gång skaffar hund, så får det bli en sån som på den första bilden, helsvart och supersöt!
Vi ses!

Likes

Comments