Kreativa verk

Här är en bild på min nyaste akryltavla som precis blivit klar. Jag gillar den supermycket. Denna gång lät jag penseln leka fritt istället för att låta min noggranna och perfekta sida ta över för mycket. Sen vad tavlan vill förmedla är en annan femma. Denna gång ville jag met måla något snyggt och Kan Dee-inspirerat!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Här står jag utanför min favoritrestaurang en stund innan min middag tillsammans med mina två favoriter. En från Umeå och en från Falun. Så kul att de äntligen fick träffas! Det kändes både spännande och roligt!
Ha en fin dag!

Likes

Comments

Vardag

På söndagen gick vi upp relativt tidigt för att spela padel med Moa och Mikaela. Det var verkligen superkul! Sedan bjöd Vendla på en pastasallad till lunch. Det har verkligen varit så roligt att ha henne här på besök!!

Likes

Comments

Vardag

Vi började helgen med att ta en lååång prommis runt om i Umeå. Vi tåg många bilder och det var kul att visa henne runt lite. Umeå visade sig även från sin bästa sida, med soligt väder!

Likes

Comments

Vardag

Precis innan jag slutade jobbet dök Vendla upp. Hon är här över helgen och jag blev så glad när jag fick syn på henne!! Tänk att min bästa kompis är här i Umeå för att hälsa på mig. Så himla mysigt!! Vi handlade lite mat för kvällen, åkte sedan hem för att laga tacos och gjorde iordning en ostbricka till en film. Vi har så mycket att snack och skratta om. Jag är så glad att hon är här!

Likes

Comments

Är detta ett skämt? Kolla vilken syn jag har från vårt lägenhetsfönster. Helt galet! Man kan knappt tro att det bara är ca 4-6 veckor kvar tills vissa får sommarlov.

I alla fall, imorse så ordande jag vidare med alla mina 14000 bilder på datorn och såg klart en film från gårdagen. Efter jobbet igår så var jag till Espresso House (standard och favoritstället) för en fika med Moa. Vi snackade på om allt möjligt som vanligt och diskuterade sommaren. Trots vädret idag så känns den nära!

Idag väntas också jobb, men imorgon kommer det finbesök från Falun. Det ska bli så kul!

Likes

Comments

Vardag

Hallå!
Igår var jag ledig, tog sovmorgon till 11.45 och lämnade inte lägenheten på hela dagen. En sån dag var vad som behövdes efter en tuff jobbhelg. Alltså att varva ned till max. Jag passade på att sortera alla mina bilder och därmed få en mer organiserad dator. Känns skönt att numera kunna hitta ibland alla gamla bilder. Jag såg även en Pirates of the Caribbean film och lagade god mat.
Vädret igår, som bilderna ovan. Kan knappt förstå att det är maj och inte januari. Mycket märkligt. Skönt att snön inte ligger kvar i alla fall!
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Här kommer den enda bilden som jag lyckades ta från en lyckad kväll igår. Efter jobbet köpte jag med mig lite att grilla för att senare möta upp några från Måns lag, samt respektive. Vi grillade, käkade, snackade och spelade kubb. Katten blev jag plötsligt kompis med då hon gick nys om grädden på min tallrik. Idag snöar det här i Umeå, vilket gör att gårdagens grillpremiär känns något malplacerad. Snacka om kontraster!
Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Snack, Inspiration, Vardag

Det är snart dags för en ny säng, vilket jag ser fram emot då vi knappt får plats i den vi har nu. Jag skyller på Måns, men han skulle nog göra detsamma och säga att det är lilla jag som tar upp all plats om nätterna. Hur som helst, nu har vi (jag) bestämt vilken modell vi ska ha. Den kallas dream och med en sänggavel bakom kommer den bli just rena drömmen att sova i! Nu kommer vi till den svåra frågan, gällande materialval och färg... här är de olika alternativen som jag tampas med. Vanligt tyg eller velvet? Beige, brun eller grå? Vi får se vart vi hamnar. Jag vill verkligen bli nöjd eftersom jag kommer ha den länge!

Likes

Comments