har grinat i en kvart 15 minuter åt tanken av att SVÄLJA CIGG RÖK alltså tänk er att man är ute och “tar en cigg” på nån uteservering med en grupp människor och försöker se cool ut och passa in osv och tar ett enormt jävla bloss o alla ba väntar på att d ska komma ut rök men det enda som händer e att man gulpar högt o sväljer d ist. alltså kan inte sluta skratta detta e ett så roligt scenario ska börja göra det som en reversed ice breaker och göra situationen stelare alternativt använda d som ett party trick.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag e ju rätt ickeomtyckt men asså det e ju ba att bita ihop känner jag?? göteborg behöver ett svart, jobbigt får och jag tar den smällen, alla kan ju inte va omtyckta lixom? om ni behöver ta ut ilska nån gång så finns jag alltså nära till hands, jag tar absolut inte till mig!! puss

Likes

Comments

att blöda näsblod från båda näsborrarna är ett tecken på styrka och äkthet. många faktorer måste jobba samman för att fenomenet ska ske, men när tillfället väl kommer så vet man att man levt livet som det ska levas. som en jävla horunge helt enkelt.

Likes

Comments

lyssnar på den enda spellistan som är relevant här i världen: min egna.

Likes

Comments

Står fast vid att “”Lucia”” borde stavas Lusia. Man säger ju lussebulle inte luccebulle.

- Emma Wikström, PhD i stavning.

Likes

Comments

En horkall promenad genom göteborgs vilda skogar i jakt på smarriga snöflingor.

Likes

Comments

Vuxna hipsters ca 25-33 år gamla är väldigt bra på att se varmklädda ut men egentligen ha skittunna kläder på sig. Dom fryser i hemlighet. Jag ser igenom er lilla fasad.

Likes

Comments