Hej, nu e d tyvärr måndag igen vilket betyder skola men inte så länge till för d e ungefär 3 veckor kvar t skolavslutningen o jag e sjukt taggad!!

Helgen va bra eller gjorde inte så mycket men d va ändå skönt att ta d lugnt lite för har varit sjukt trött på senaste så har typ sovit middag haha men i fredags åkte jag hem efter skolan o va så trött så sov typ i en timme o sen åkte jag t spontanen men hängde bara me en kompis efter var dock inte på spontanen så jag var typ utanför där halv tio o d e då d slutar så men jag o en kompis gick runt o snackade o sen drog hem t henne o sen åkte jag hem. På lördagen va jag me Nellie o vi köpte godis o satt o snacka o kolla på serier t typ 22 haha o sen på söndagen gjorde jag typ ingenting eller jag pratade me Hanna haha.

Imon blir en rätt chill dag då vi bara har so, hemkunskap o matte i 40 min haha sen slutar vi då mentors tiden e inställd vilket gjorde mig fett glad för jag älskar inte direkt min mentor om man säger så av olika skäl. Men har inga direkt planer inför imon va jag vet får se va som blir av.

Ska iaf försöka börja satsa mer på bloggen då vi inte har några läxor alls typ nu så då har jag mer tid t att blogga men får se hur d blir lovar inget haha. Ha d bra så länge<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments