Dagarna rullar på och träningen lika så, idag var också en kort skoldag så jag Sandra och Elvira gick på gymmet efter att vi slutat vid 11 tiden. Framsida ben stod på dagens schema och fick till bästa passet på länge!

Kände mig otroligt stark och fokuserad genom hela passet, och känslan såhär efteråt är fantastisk! Nu post workout aka 100g riskakor och en vassle shake, självklart favo smaken vaniljdrömmar från Tyngre!

KramE

Likes

Comments

Lunch numer ett i magen, endast två lektioner och skolan slutade redan 11:15. Direkt mot gymmet med Sandra för att låta ryggen bekänna lite färg. Bra pass, och ryggen är död. Har faktiskt sänkt lite i vikt på vissa övningar för att kunna 100% fokusera på kontakt och märker en stor positiv skillnad framförallt i latsdragen!

Planerna för resten av dagen är plugg och mys i soffan, ev en sväng till Undrom med Tony!

KramE

Likes

Comments

Uppe med tuppen kl 07:30, utvilad, och så redo att ta tag i veckans sista dag! En god grötfrukost med bästa vassle-proteinet från Scitec Nutrition med smak kokkos och choklad, toppad med gojibär, banan och kanelsirap.

Lite matlådefix på förmiddagen och efter mitt andra mål tänkte jag åka till gymmet och köra veckans sista benpass, fokus baksida lår. Efter gymmet är det inte många planer, vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

KramE

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och verkligen kämpar med att hålla ögonen öppna, sååå jävla trött.
Inventering på jobbet imorse 06:30-10:00, (Tony kunde inte sova och väckte mig 03:45?!!!!???!!!!!) och efter jobbet en sväng på gymmet med bror. Bröstpass för mig, och Adam körde ett blandat överkropps-pass. Roligt med sällskap!

Nu ska jag försöka sova någon timme så man orkar hålla sig vaken inatt, 150 dagars studentfest på Strike idag så ikväll blir det krogen premiär för min del. Dock en nykter sådan... Självklart vill jag verkligen inte gå miste om allt roligt med klassen, studentfirande och kompisar pga. Min tävlingssatsning, men det är 100% fokus på målet ändå. Inte tid att vara bakis imorgon när baksida ben står på schemat, bästa passet ju!

Hoppas alla får en fin lördag!

KramE

Likes

Comments

Glad fredag! Ledig från skolan idag, och dagen startades på bästa sätt med ett ryggpass på gymmet efter frukost. Passet gick jättebra! Och jag görsökte verkligen ta med mig alla fantastiska tips från förra veckans ryggpass med coach.

Just nu ligger jag i soffan, varvar plugg och tv tittande och mumsar på min post workout. Riskakor och vassle shake.

Inventering på jobbet ikväll, 18:00-20:45, annars är det inget planerat resten av dagen, vilket känns otroligt skönt.

KramE

Likes

Comments

HEJ fighters, hoppas alla haft en bra torsdag hittills. Trots en trög skoldag så har min dag varit toppen på alla vis. Blev en sväng till gymmet direkt efter skolan med Sandra, benpass och fokus framsida lår. Knäböj, benspark, benpress, utfallssteg, och insida lår i kabel.
Fick till ett riktigt grymt pass, massor med energi, fokus och känner sån motivation till träningen just nu! Efter gymmet blev det påfyllning med mat, kyckling och ris till mig och en pizza till Tony. Efter maten åkte vi hem till mamma och pappa för ett bad, och bubbel.

Resten av kvällen spenderas i soffan framför serier, återhämtning och mys med familjen.

Imorgon väntas ett ryggpass och jobb!

KramE

Likes

Comments

Vad skulle jag göra utan min sixpack bag?! Guld värt när man följer kostschema och har långa skoldagar. Alltid tillgång till mat, och så lättsamt att kunna bära med sig vart man än ska. GULD VÄRDT! Förberedelser, disciplin och krigande kommer att ta mig i mål.

Idag är det skola som gäller, slutar vid 15:30 och då väntar ett gympass. Idag står Armslakt på schemat och är verkligen, verkligen taggad!

Hoppas alla får en fantastisk onsdag, och glöm inte frågestunden i förra inlägget!

KramE


Likes

Comments

Antalet läsare på bloggen har ökat mycket senaste tiden, (jätteroligt verkligen!) och i samband med detta har även en del frågor trillat in, så tänkte passa på att ha en frågestund här på bloggen.
Tar emot ALLA frågor, träning, tävlingssatsning, skola, fritid, familj osv... ALLT, bara att ställa hur många frågor du vill i kommentaren nedan, så svarar jag i ett inlägg i veckan!

KramE

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni sovit gott och känner er utvilad och redo för dagen! Själv har jag sovit otroligt dåligt inatt och energin är inte på topp... men en god gröt frukost och faktumet att det bara är två lektioner idag gör det hela lite lättare.

Efter skolan ska jag och tjejerna gå på gymmet och köra ett pass, axlar och mage står på mitt schema och jag är verkligen jättetaggad!

Hoppas alla får en fin tisdag!

KramE

Likes

Comments

Måndag, ny vecka, och nya möjligheter! Jag startade starkt med ett benpass, baksida lår och rumpa i fokus. Passet gick bra, men marklyften från gårdagen satte sina spår och kände mig mycket stelare än vanligt.... Men energin var det inget fel på, och det känns att man höjt kolhydratsintaget något.... kvalité, energi och fokus, är nyckeln till lyckade pass.

Plugg, mat och mys med pojkvän resten av dagen!

KramE

Likes

Comments