View tracker

Glad fredag alla! Inga lektioner idag så passade på att ta en mysfrulle med Tony i morse innan gymmet. Benpass på schemat idag, och ett lyckat pass blev det faktist!

Vill även tipsa alla läsare om Cecilia och Carinas podd tyngre fredagsmys. Höjdpunkten på hela veckan när veckans avsnitt kommer ut, dom förgyller verkligen varje fredag med otroligt mycket skratt! Rekommenderas verkligen varmt att ni som inte lyssnat går in och gör det! NUUUU

Nu lunch och dejt med tvättstugan för min del, och ikväll innebandy turnering på skolan. Bra fredag helt enkelt!

KramE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

nyss hemkommen efter ett biceps, triceps pass på gymmet. Har blivit som rutin att alltid gå direkt till gymmet på onsdagar efter skolan och köra armar, en bra vana med andra ord! Det blev ett bra pass med mycket pump och som avslutning lite PW på bandet och stretching som avslutning.

Nu väntas middag med Tony, och kvällen spenderas i sängen med film, och lite småjobb med läxa.

KramE

Likes

Comments

View tracker

Förlåt för frånvaron som rådit den senaste tiden, men varken haft ork, motivation eller vilja att lägga tid på bloggen.

Men jag har nu beslutat att helhjärtat försöka satsa och komma igång och blogga igen. Min fråga till er är bara, Hur vill ni att jag lägger upp inläggen? Vad vill ni läsa om? Vill göra alla inlägg så läsvärda och intressanta som möjligt, så tell me! Vad vill ni läsa om här på bloggen?!

Just nu sitter jag iaf på skolan och käkar frukost, havregrynsgröt med zucchini som fått stå i kylen över natten toppas med kvarg, keso, blåbär, hallon, kanel och Slender Chefs caramel-sirap. Och en Celsius till det.

Önskar alla en underbar onsdag!

KramE

Likes

Comments

Mina vänner, det är ÄNTLIGEN fredag! Dagens gympass är gjort, legday på schemat och passet gick kanon! Kan vara pga. Att jag är sååå övertaggad på morgondagen som jag ska spendera på fittnessfestivalen!

Sitter just nu i bilen mumsande på en skinksallad, för mellanstopp i Gävle inatt. Har verkligen sååå höga förhoppningar om denna helg, ska bli så sjukt roligt!

Hoppas allt är bra med er, njut av helgen och ta hand om er!

KramE

Likes

Comments

Morning fitfam! Endast två lektioner på skolan idag, bästa zuccinigröten toppad med ALLT de bästa jag vet till filmen vi såg på första lektionen.
Efter lunch blire ryggpass och middag hos päronen medan Tony jobbar eftermiddag.

KramE

Likes

Comments

Vatten är en av grundstenarna för liv- och existensen på jorden. Människan föds idag med 80-90% vatten i kroppen, men det sjunker faktiskt i takt med att man bli äldre, och äldre, och anses vara normalt när ca 70% finns kvar. I slutskedet av livet kan det vara så lågt som 40%.

Med en minskad vattenmängd så förlorar cellerna och kroppen sin spänst, styrka, transport- och funktionsförmåga och vi blir stelare, svagare och sjuka.

Vad beror denna minskningen på kan man undra? Kanske kan det vara en komplex kombination kost, miljöpåverkan, levnadssätt men en del genetiska faktorer kan också spela in.

Precis som med föroreningar som vi andas in via luften så fastnar även vattenföroreningar i vår kropp som den inte lyckas forsla bort eller ens vet om vad den ska göra med eftersom det är helt okända ämnen för den.

En del föroreningar och bakterier klarar den av, men när den inte gör det så leder det onekligen till en nedsättning av både cell- och kroppsfunktioner. Vad detta ställer till med i känsliga kroppssystem kan vara allt från diffusa symptom (som är mycket svåra att se som orsakskopplingar), till allergier och cancer.

Nya sjukdomar som tidigare inte funnits träder fram. Sjukvårdskostnader stiger, och jag vill ställa frågan hur mycket av detta som man kan relatera till vattenföroreningarna?

Generella uppfattningen från svenskar är att vi har ett väldigt bra och rent dricksvatten i våra kranar, men i själva verket ärdet inte alls bra. Självklart är detta relativt och Sverige har det bättre än många andra länder, men det har visats en markant försämring av kvaliténSveriges dricksvatten.

Radon, uran, arsenik, järn, fluorider, tungmetaller är ämnen som kan förekomma i vårat dricksvatten idag. Kemikalier och andra läkemedelinatser är också ämnen som idag är förekommande i svenskarnas dricksvatten.

MEN du som konsument har friheten att kunna påverka vattenkvalitén i just ditt hem! http://www.bravavattenrening.se erbjuder ett brett utbud av vattenfilter och bland annat kostnadsfria hembesök. Utbildad och kunnig personal som tar fram vattenfilter för att passa och kunna verka på bästa sätt i just ditt hem.

Likes

Comments

Äntligen landat i soffan efter en fantastisk söndagsmorgon helt i min smak. En PW på gymmet innan en mysig frukost med hjärtat framför Nyhetsmorgon. Efter frukost tog Tony tag i städning av lägenheten och jag gick till gymmet för ett ryggpass.

Lättare vikter eftersom jag känt av lite i halsen, Tony varit sjuk osv och inte vill riskera att dra på mig något onödigt... fokuset låg främst på övre delen av ryggen och mycket högreps blev det.

Kvällen spenderas i Bollsta, eftersom Tony har innebandy match. Premiär för mig på läktaren för i år, ska bli superroligt att se verkligen.

Njut nu av sista helgdagen, imorgon väntas skola och verkligheten igen.

KramE

Likes

Comments

Lördag morgon och väckaren ställd för att hinna med ett lättare chest-pass innan jobbdagen drar igång!
Blev tidig kväll för mig igår, var verkligen sååå död efter dagen! Men en jätterolig ridlektion och en supermysig middag på Jakten satte verkligen guldkant på gårdagen!

Gympasset gick helt okej, och nu ska jag njuta av min gröt sedan bege mig ner till jobbet.

KramE

Likes

Comments

Ä N T L I G E N fredag igen, och ledig dag från skolan för min del! Dagen startade i tvättstugan och storstädning av lägenheten, och efter det en god grötfrukost framför Nyhetsmorgon. Fantastisk uppladdning inför benpass 2/2 denna veckan.

Bästa passet på länge, energin på topp och bra pump hela passet!

Nu ska en hög med läxor avverkas, och en pannkakslunch avnjutas innan det är dax att åka till stallet för ett dressyrpass och efter det utemiddag med familjen och Tony. En bättre fredag med andra ord!

KramE

Likes

Comments

Nyss hemkommen efter en heldag på skolan och ett armpass på gymmet.
Produktivt arbete på skolan, och har fått mycket gjort! Gjorde bort stor del av kvällens plugg på håltimmarna också, känns otroligt skönt och kan därmed lägga kvällens timmar på tvätt och filmmys med Tony.

Gjorde en beställning från proteinbolaget i söndags som kom idag, alltid lika roligt mes paket mitt i veckan och verkligen dagens stora höjdpunkt!

Hopps ni haft en bra dag!

KramE

Likes

Comments