omg! undrar hur detta ska sluta. haha..
jocke och jag har varit på handledarutbildning hela morgon/fm. mellan 9-13 har vi suttit där, jag är nu inskriven på körskolan med och riskettan är bokad. så nu så fort vi får hem papperna så ska jag köra med jocke som handledare. shit säger jag bara, Haha.. måtte vi båda ha tålamod med varandra annars slutar de med skilsmässa. 😂😂 nej skämt osido det ska nog gå bra. :)

ikväll blir de lite grillning här ute på gården med grannarna, lite vin till maten ska jag umna mig med. kommer bli en trevlig lördag detta känner jag. :)

hoppas ni alla har en trevlig dag/kväll så hörs vi.

,- emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jocke är hemma igen från sitt helg lan så nu är familjen komplett. ❤

Jag och barnen va hos grannarna igår, Alla barnen lekte. De har med 3 barn, Vi vuxna flabbade, Drack kaffe och skällde och skrattade med barnen. :) Som de kan bråka ibland alltså för att sedan sekunden senare va bästa vänner. haha..

Nu är barnen duschade och har precis gått och lagt sig, Jag och Jocke ska mysa ner oss i soffan med ett glas vitt och lite räkor. Blev aldrig några räkor igår. haha..
Sen slänger vi igång en film och tar igen missat mys. :)

I morgon är dagen jag fastat för här, I morgon blir det in till sjukhuset för nya tester och kontroller sen återstår bara beskedet om proverna. Ska höra vad som händer med den planerade opn med.

Aja nu avslutar jag här för att pussa på han saken här jämte mig. :)
Ha en bra kväll alla.

,- emma

Likes

Comments

Ja, Sedan halv sex ikväll har vi suttit och myst i soffan med godis, läsk, popcorn och röda pringels. Barnen är hel nöjda och så är jag. :) ♡

Dock så har Basse somnat och vi andra kollar på Fångarna på Fortet, De två stora är rätt trötta de med märker jag så snart blir de bingen för dom med och film för en annan innan jag stänger ögonen för idag.

Har känt mig helt off idag, Jag tror det jar med att göra att på Måndag så är det dags för sjukhus besöket. Sen ska man gå och vänta på svar, Jag har ju en op med. När får jag den? Jag hoppas ju innerligt att jag kan få svar på några av mina frågor på Måndag. Jag är livrädd för att det visar sig vara cancer. Janet, Min mor har haft livmodershals cancer när hon vart ung så man vet ju inte. Vad jag sen vet så finns det en del cancer i släkten så det kanske ökar chanserna att jag har/får det? usch jag har ingen aning men frågorna maler i huvudet.

Nej nu är reklam pausen slut här så nu ska vi fortsätta vårt mys.
Ha en bra kväll alla.

,- emma

Likes

Comments

Ja då vart snart helgen kommen igen, Blir mys i helgen. Jocke jobbar ju em/kväll denna veckan som är så jag och barnen träffar honom knappt känns det som. Hatar när han jobbar denna veckan så i helgen blir de mys och massa gotte. :)

Igår så va jag och Jocke inne i stan och veckohandlade sen vart vi inom h&m och jag fick en klänning samt kofta som jag önskade mig.. Återstår dock att se när jag använder det då jag egentligen hatar klänning/Kjol och jeans. jag är en mjukisbyxe människa. Haha.. Men jag får väl ändra på det nu när jag fyllt 30! år. usch hemskt det låter att säga "Hej, Jag är 30 år" känner mig gammal. Nej skämt o sido, Många säger att livet börjar efter man fyllt 30 så vi får väl se vad som erbjuds nu helt enkelt. :)

Jag och pojkarna sitter i soffan och myser lite nu till barnprogram, Mathilda är ute och säljer från Panda tidningen, Vi här hemma hann inte ens kolla i den innan hon sprang iväg. haha. 

Blir en sväng till grannen sen för tragg, kaffe och lek.

Hoppas ni alla har och fortsätter ha en bra dag. Vi hörs.

,- emma

Likes

Comments

vi tänker mnycket vi människor, Eller ja en del av oss iaf och jag är en av de. jag är en tänkare, Jämt något som rör sig i huvudet för jämnan. Att tänka och drömma för mycket kan både vara på gott och ont. Ibland så kan man få till sig saker som någon sagt som gör att tankarna spinner iväg neråt en negativ spiraltrappa, Även innan man fått bekräftat något. Jag är i en sits där just nu.
Jag va och lämnade cellprov för ett par veckor sen och i förra veckan så fick jag ett samtal från läkaren som berättade att jag hade grad 3 cellförändringar som såg lustiga ut. Så nin planderade op jag hade den 14 sep blev direkt avbokad för nya prover ska lämnas och tester ska tas.. Vad tänker jag då? Jo cancer givetvis och tankarna sticker då iväg direkt... Lite som har jag det? Kommer jag dö? Vad händer med mina barn och Jocke? Om jag har det, Har det spridit sig eller kan man plocka bort det i samband med min operation? Jag ska operera bort livmodern pga enorma blödni gar och läkaren sa att skulle det visa sig vara cancer och den är centrerad vid livmoderstappen och inte spridit sig så tar de bort de helt enkelt. Men så många tankar...
Så ni som läser, Tänk på hur viktigt det är att gå och lämna cellprov när ni får kallelser och har ni inte fått någon om ni är 23 år så ring! Man blir dock kallad innan man är 23 om man fått barn.

Sen har vi Basse som nu ska utredas för autismspexra, 19 Juli ska vi på första besöket och vi inväntar tid för besök hos logopeden. Oavsett om det skulle vara något så förändrar det ingenting för vår del mer än att man lär sig fullt ut förstå honom. Vår älskade böna.
Sen har vi Benjamin med hans magproblem. Hoppas någon hjälper oss snart. Sen Mathilda är jag tacksam för att de går bra nu, Hon vart mobbad så mycket i första klass men nu är det bra och det är jag tacksam för. ♡♡

Nu ligger alla barnen och sover och Jocke är på jobb, Vad gör jag då? Jo ligger på soffan och äter dillskruvar och choklad. haha.

I morgon blir de veckohandling för vår del.
Hämtat hem bilen från verkstaden nu och det är sååå skönt. :)
Snart är det jag som rattar bettan, 10 sep ska jag och Jocke gå handledarutbildning sen den 28 kan vi börja köra. Ja det blir en prövning för äktenskapet detta.. haha.. Men jag har gett mig FAN på att jag ska ha körkortet innan årsskiftet och jag ska och kommer fixa det. :)

,- emma

Likes

Comments

alla har vi känslor i kroppen men alla upplever de olika.
jag tampas varje dag med oro, ångest och depression tex men jag har hittat saker som får mig att orka framåt. visst jag säger inte att jag alltid tar 10 steg framåt och fortsätter framåt för de gör jag inte. jag kan ta 10 steg framåt men samtidigt 8 steg bakåt många ggr. Men jag har ändå hittat ett sett som gör att jag orkar ta mig framåt. mina barn är till stor hjälp att kämpa. detta jag har är inget jag önskar någon och hade jag kunnat så hade jag lagt det i en ryggsäck och slängt iväg den så långt det bara går men det är inte så lätt.. jag vill inte ha empati och sympati från människor runt mig men jag vill ha förståelse och det känner jag inte finns. jag trodde jag hade de från de som stod mig närmast men ack så fel jag hade. någon enstaka människa förstår men många säger att jag har de värre men jag står här och lever varför mår du så för? alla handskas vi olika med saker, Jag har bett om hjälp från doktorer och fått hjälp. jag inväntar tid hos kurator för att prata, inte bara om hur jag mår idag utan om hur saker och ting har speglats i mitt liv och min uppväxt. jag längtar så tills jag får tiden, ska bli så skönt att få prata med någon som inte säger jag har det värre. jag menar inte att jag mår sämre än alla andra, absolut inte men när någon frågar och jag svarar ärligt så är det inte alltid roligt att höra det.

jag vet inte vad jag ville ha sagt med dessa rader egentligen, men kände jag behövde kladda ner lite.

vi hörs

,- emma

Likes

Comments

vi va ute och gick ett par timmar i förgår kväll. Vi plockade björnbär och blåbär med barnen. :) Va så mysigt och rogivande att komma ut i skogen och bara släppa allt surr och se barnen ha skoj. och som de åt!! haha. :)

Igår började dagis för grabbarna igen, Va två trötta gossar jag hämtade hem som somnade på två sek sen på kvällen efter bus och lek hemma med. :)

Idag tänkte jag ta med mig Mathilfa och sticka upp till skogen och se om vi möjligtvis hittar lite trattkantareller och lite mer blåbär eller björnbär. sen blir de att handla lite innan pojkarna och Jocke kommer hem. ♡

Ikväll blir de nog rätt lugnt tror jag.
tar på krafterna när jag gör något under dagen. hade samtal med min läkare igår med och jag har ändrat min medicinering samt fått lite fler tabletter.
jag hatar verkligen att må på detta viset, Dolda sjukdomar är inget någon utåt ser då man lätt kan dölja det om man vill men de tar på en. men jag gör det utåt, Sen ligger jag pall. Men jag hoppas innerligt att detta ska bli bättre snart och att nya medicineringwn hjälper.
Ska ringa sjukhuset idag med och kolla vart jag står i kön gällande min op, Jag blöder fortfatmrande till och från och de påverkar samlivet om man nu får lov att uttrycka sig på det viset?! Jag känner mig begränsad då jag aldrig vet när de kommer och att behöva gå med binda/tampong alltid känns inte så lajbans men jag har inget val. jag längtar tills min op har blivit gjord.

nej nu ska jag hälla i mig lite mera kaffe och ta två bloss innan vi sparkar igång här hemma.

,- emma

Likes

Comments

då vart Lördagen kommen och vi har varit uppe sedan tjugo över fyra. 😴 Denna unge alltså. 😂

Igår kväll så mös vi med pizza när Jocke kom hem. Barnen va ute och lekte med grannbarnen hela kvällen, Så de somnade gott sen efter pizza och lite mys. 😀❤

Idag ska Jocke iväg på spelning och jag, grannen samt alla barnen ska gå bort till lekplatsen en sväng nu på förmiddagen. Ska bli trevligt. :)

Ikväll står de mys på schemat med godis, chips och dippa för mig och barnen. :)

Jag har redan halsat en halv kanna kaffe för att orka hålla mig vaken, Känns som om jag har en hel sandlåda med grus i ögonen.

På Måndag blir de en sväng till läkaren sen bort till jobb och lämna in sjukskrivningspapperna så de blir rätt, Skulle fått de hemskickat men inte fått de ännu och måste in med de på Måndag så får köra bort till läkaren och hämta en kopia. Men är nock inga problem.

Annars i veckan som kommer så blir de att återgå till rutiner igen, Jocke börja jobba och de små börjar på dagis igen. Mathilda är hemma till den 18 innan hon börjar skolan. Denna liten blrjar 2an, Va tusan hände liksom?! Min lilla fis. :) Måste nog inse att hon inte är så liten längre. Basse fyller snart 2 år med så kalas ska förberedas sen fyller jag ju 30 med. Basse fyller den 15 och jag den 29 så blir kalas helgen mellan våra dagar men mig firar vi icke då jag helst vill glömma jag fyller år. 😂😂 Åldersnoja delux har jag vill jag lova. :p

Nu ska vi kolla på Musses klubbhus  jag, Basse och Mathilda och mysa lite i soffan medans de andra grabbarna sover vidare.

,- emma

Likes

Comments

Ja det är något som är överskattat i mitt liv. 😂
Igår somnade jag dock med Basse vid 19.30 tiden men han vaknade och börlade runder ex antal gånger. Men vi sov mellan varven båda två och gjorde morgon vid 05.35, Den tiden innebar sovmorgobn för min del då vi normalt sett går upp mellan 04.15-04.30 :)

Jag behövde dessa timmarna sömn även om vi vaknat mååååånga ggr. Jag har inte sovit så många timmar på jag vet inte hur länge. Min kropp skriker efter sömn så detta va välbehövt.

Jag har just nu många tankar, Privata tankar. Vet inte riktigt hur jag ska göra på vissa plan eller tänka kring vissa saker. Det är jobbigt då många av tankarna är livsavgörande.
Jag hoppas jag får tiden till kuratorn snart så jag kanake blir lite klokare. Haha..

Idag får vi se vad dagen erbjuder, Är de uppehåll så tänkte jag traska bort till lekplatsen med barnen iaf så de får springa av litta spring.

Vi hörs senare

,- emma

Likes

Comments

lär sig att vilja gå upp om mornarna? Vår minsting har ju gått och fått för sig att vi ska göra morgon mellan 04-05 😴😪 Jag är mer som en zombie än som en levande.
Jag sover så satans kasst med så får i snitt 3 h sömn per natt om man snittar med alla uppvak och då är de inte pga barn som jag vaknar utan av mig själv, Vaknar av tankar. Jag drömmer inte utan jag vaknar verkligen av att jag tänker på vad som komma ska typ. As jobbigt. Sen ska man ju inte vila på dagarna egentligen eftersom de kan förstöra sömnrytmen ännu meda men vatusan ska jag göra?
Stora koppar kaffe är min bästaste vän på morgonen och ett par koppar behövs för man ska känna att man vaknar till. haha.. Vilket dilemma alltså. :p

Idag blir de inte så många knop gjorda vill jag lova, Jocke ska iväg och hjälpa sin far en sväng. Ska höra med honom om de två stora barnen kan få följa med och leka med Jockes små syskon för jag orkar inte någon aktivering idag. Kan de inte följa med så får vi hoppas solen tittar fram lite så vi kan gå till lekplatsen en stund iaf så de får springa av sig lite.

Alltså jag vet inte om jag är kokko eller ngt men hur fan fixar jag så jag kan se min statistik? Jag har försökt men blir icle mö klokare. Någon som läser som kan ge info? Haha.. Känner mig som Agda 87 som inte reder av dagens teknik. :p

,- emma

Likes

Comments