View tracker

I lördags drog jag & familjen på en spontan trip till Örebro , bodde på lyxigt hotell & shoppade i mängder , & alltså har aldrig köpt såhär mycket kläder haha ... Vi har ätit god mat & haft det super bra , Gud denna stad är verkligen sååå fin & underbar på något sätt , kommer lätt åka dit igen!

Nu är det måndag igen & nya tag & var sjuk hela förra veckan så nu är det dags att ta igen!

Kramis

  • 2 readers

Likes

Comments

Nu är jag tillbaks igen efter kanske en veckas uppehåll men alltså jag har varit sååå sjuk... Tror mitt första & senaste inlägg var lite om nystart & hur mitt kommande år ser ut men efter det har jag varit så himla sjuk ..

Har haft en period i seriöst ett halvår då jag är förskyld & har halsont lite då & då & läkarna hittar aldrig felet .. Det som är grejen är att jag har aldrig vita eller röda prickar i halsen vilket läkarna isåfall konstaterar att det inte är halsfluss , körtelfeber eller streptokocker... Så jaa detta är ett mysterium haha

Men men jag var ute i helgen både fredag & lördag vilket resulterade i att jag mådde ganska dåligt i söndags & nu har jag varit hemma sen måndags & tänker stanna hemma hela veckan för att verkligen bli frisk!!

Ska annars bara plugga en hel del & vila som en dåre resten av veckan & så får vi se vad som skrivs härnäst! Kramis

Likes

Comments

Igår eftermiddag var jag & fixade nya naglar hos en jätte duktig tjej & hennes mans salong. Hade naglar nästan hela sommaren men efter att dom gick av så mina egna naglarna förstördes så väntade jag ett tag att göra nya.. Nu kände jag dock för ett par höstliga & fräscha naglarna så dessa blev det, det är en väldigt fräsch färg , ganska ljus av sig vilket jag gillar. Så tack t&k nails för naglarna

  • 4 readers

Likes

Comments

​Halloj! Detta blir kanske min 6e nya blogg haha... jag skapar bloggar , tröttnar och tappar motivationen och stänger ner dom , men sen vill jag börja om på nytt och detta år som jag har framför mig kommer vara så händelserikt och tufft och underbart på samma gång så tänkte att jag kommer verkligen ha saker att skriva om. För drygt 2 månader sen började jag 3an på gymnasiet vilket betyder mitt sista år i skolan och sen är jag fri. Mina skolår har varit upp och ner men framförallt mina gymnasieår har varit en väldig resa. Jag har varit sjuk väldigt mycket , inte haft dom bästa betygen och just nu sitter jag återigen sjuk ... men det är så himla viktigt att vara i skolan nu sista året då jag heller inte är godkänd i matten , vilket jag alltid haft sjukt svårt med och kommer nog alltid ha, hoppas på en nystart snart och att jag är frisk och kry och har kraft till att vara mer i skolan. 

Iallafall detta år eller ja när 2017 har börjat så kommer det hända så mycket i mitt liv , jag har fyllt 18 i somras vilket gör att jag kan gå på krogen , mer friheter , mera valmöjligheter till saker och studentåret kan börja!!! Jag är verkligen super taggad på hela året , alla roliga studentfester tillsammans med folk , och sen mot våren och sommaren att ta studenten , shit har verkligen längtat något enormt efter denna dagen som snart är min. Minns hur avis jag var både förra året och i år på alla mina vänner som tog och har tagit studenten haha... men snart så!! 

Just nu sitter jag bara här och skriver av mig lite om hur taggad jag är och massa annat så det får bli mitt första inlägg så får vi se vad som skrivs härnäst. Kramis

Likes

Comments