Ligger & kollar repriser på en av favvo serien grey's Anatomy . Har vilat & ska snart äta middag.

Imorgon ska jag åka på möte & prata med några av mina nya lärare , jag vet inte om skrivit om mitt problem med mattematik i bloggen förut , men det är iallafall ett stort problem. & nä jag skulle börja högstadiet så var det ingen som berättade för mina lärare att det var ett stort problem, det var bara jag & mina föräldrar som försökte med allt , prata & berätta om det , att hur det är är så förstår jag inte vissa delar inom matten, & det gjorde att Jag gick ut med underkänt i matte & det kändes sådär , men vad gör man? Jag försökte & fick bara skit från läraren , eftersom hon ej förstod att det verkligen var svårt för mig. Men tillbaks till det som händer imorgon.

Dom la mötet dagen innan vi börjar vilket Jag vart såå glad & lättad över! Det hade varit lite
Pinsamt & alla hade undrat om jag första dagen skulle gå iväg med rektor & lärare haha.
Som om jag hade gjort hyss .. Hahah

Men det känns iallafall jätte bra, ny skola, nya människor , & förmodligen ett nytt liv. Det blir ju förmodligen det , ny utbildning & att plugga barn & fritid , praoa på dagis & förskolor , det ser jag fram emot!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Vaknade inatt & väckte William fort som tusan.. Hade sån himla äcklig mensvärk & det gjorde sååå sjukt ont, men det gick över & vi somnade om. Sen imorse när jag vaknade kände jag mig frusen & ont lite överallt så när William åkte , gjorde jag mig klar & så tog mamma & Jag en buss & åkte & handlade. Köpte lite godis till mig & just nu ligger jag i sängen , kollar på youtubers & äter godis! Funkar bra!
2 dagar kvar & sen är det gymnasium som gäller! Är så himla taggad! Ska verkligen bli super kul.

Imorgon går nog jag & William på bio eller går ut & käkar på stan, som en sista liten rolig & mysig grej sista dagen på lovet!
Bara att tagga efter höst lov & sportlov & sånt Nudå!!!
Men det är långt ifrån lika underbart som sommarlov...
Likes

Comments

Min största trygghet är hos William! Hos honom är jag aldrig rädd , om Jag är det så varar rädslan inte länge! Hos honom är Jag verkligen trygg & lever fullt ut! Han är min livskraft.
Likes

Comments

Har tvättat bort sminket , satt på tvn & har favvo tuggummit & en gosig filt!
Här får ni bilder på min söndag & mitt mys
Likes

Comments

Jag har börjat med att bara tvätta håret 3 dagar i veckan! & nu i början kommer det bli väldigt fett & rättså orent , även om Jag tvättar det. Sen ska Jag även hitta ett shampoo utan alla ämnen som skadar & sliter på håret. Jag har inga erfarenheter av vilka shampoon som inte innehåller sånt , så om ni vet , kommentera gärna det! Tips på shampoo & balsam produkter som ni använder! & som är utan sulfiter & sånt annat skräääp!

Jag ska även köra det jag brukar & har gjort förut , inpackning 1 gång i veckan, & jag ska alltså tvätta håret söndag , tisdag & torsdag , det betyder att dom dagarna jag inte tvättar håret , då kommer jag behöva torr shampoo , eller ha uppsatt hår! Men det får funka så! Vill verkligen spara ut mitt hår.
Vad har ni för hårtips? Hur sköter ni erat hår för att nå bästa resultat? Kommentera gärna!

Puss

Likes

Comments

Idag är det fredag & veckan har gått sjukt fort! Det här var alltså sista veckan innan skolan drar igång.. Känns helt sjukt men är samtidigt så himla taggad på att börja gymnasiet! Tror dethär kommer bli riktigt bra.

Idag blir det en fika med Alva & senare ikväll middag med mamma!
Bella kommer nog förbi ikväll oxå.

Kommer uppdate senare om min nya hårrutin


Likes

Comments

Har haft ett konstigt uppbehåll nu, men har ingen motivation när jag inte har någon dator, att kunna redigera bilder & inlägg snabbare & snyggare så lusten har varit borta ett tag. Men nu är det exakt en vecka tills jag börjar på gymnasiet , & då får vi skoldatorer som Jag säkert kan använda till lite bloggning!
Har haft ett super bra sommarlov & dethär kommer jag aldrig glömma! Både upp & ner med kärlek , vänner & mig själv, men nu är allt bra!

Likes

Comments

Dom här låtarna spelas om & om igen i mina lurar!
Vet inte alls varför , men har helt enkelt fastnat för dom!
Likes

Comments