​Godkväll! 

Provet idag gick - trots omständigheterna - jättebra!! 

Och sista skoldagen innan praktiken kändes verkligen som en liten "avslutning". Vi fick en bunt med papper som vi skulle fylla i inför praktiken, så som tystnadsplikt, checklistor och annat skoj. Lite tråkigt att när man precis börjat få ett hum om vilka alla är i klassen så ska man skiljas åt, men thats life :'D

Imorgon är det vallgravsmetet som gäller med min far, min bror och kära klasskamraten Natalin. Ska bli superroligt att få tävlingsfiska igen, och speciellt med en ny bekantskap! 

Nu hade jag tänkt dagdrömma, spela telefonspel, lyssna på musik och bara vänta tills jag somnar in. Jaja, de e en da imorrn då!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja det var ju ett bra tag sen man skrev här, haha!

Har under kvällen chattat med finaste Linnéa (nouw.com/nexi), och hjälpt henne med bloggnamn, på grund utav detta så blev jag ju hur taggad som helst att börja blogga igen! Och eftersom jag inte bara sitter hemma på dagarna längre, så har jag faktiskt saker och skriva om. Till exempel; skola och praktik, serier, vänner och andra skojsigheter flummiga Emma kan hitta på!

Jag har en sprucken blåsa på min fot som gör det nästintill omöjligt att gå, bara så ni vet!

Imorgon har jag prov i basala hygienregler, näring och kost & sist men inte minst observationer och smittovägar. Jag är så galet lycklig att jag har chansen att bli utbildad undersköterska, jag vill i framtiden kunna rädda liv och göra en positiv inverkan i människors liv - och det är det jag har som drivkraft!

Nu mina kära så måste jag lägga mig, så att jag hinner hinka kaffe imorgon bitti innan skolan!

Puss och hej, leverpastej :*

Likes

Comments

Hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej

hej hej hej hej


Likes

Comments

God eftermiddag allesammans! 

Igår så hade jag och min familj kräftskiva hos oss, har nog aldrig haft så kul som jag hade igår!!
Här kommer ett bombnedslag av bilder från gårdagen, puss på er alla!
Likes

Comments

Jag & Ammi


Jag & Adam


Jag & Hampus


Slänggungan!


Graveyard!


Jag & Ammi på motorvägen i mustangen!


Åskaaaa


Myspys-kväll


Kissekatterna Noleen, Zelda och Zotis myser under köksbordet ^^

Likes

Comments

Godkväll alla fina!

Igår märke jag att jag förmodligen har magkatarr vilket är riktigt jobbigt. Kan varken äta eller dricka för jag mår illa. 
Så nu sitter jag och försöker få i mig lite kaffe (vilket inte är bra överhuvudtaget) och skaffar inspiration genom att kolla på
Äntligen hemma på Tv4play! Martin gör någon solstol av mosaik som tydligen ska klara av alla slags väder!
Ser ganska intressant ut ^^

Jag har ju mina drömmar om att göra om mitt rum vilket jag förmodligen kommer ha som ett höstprojekt när jag inte vill vara ute eller plugga, då kommer mitt studiebidrag gå till något som faktiskt är bra - och inte skräpmat, alkohol och cigaretter. 

Fick hem studentkatalogen förut - och gissa vad? Jag hamnade på framsidan på den katalogen också! Nu tror jag att jag är på 4 katalogers framsidor. Riktigt kul! 

Nu ska jag tillbaka till Tv4play och mitt inspirationssökande. Ha det bäst allesammans!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag, måndag 4/8 -14, så tar jag nya tag! Jag ska nå mina mål, jag ska må bättre. Detta är inte något jag säger för att verka bra - detta är något jag väljer för att må bra! Jag vill chocka världen, jag vill chocka mig själv.
Jag kommer att behöva stöd, inspiration och motivation! 

Jag vill inte vara den som står i klädaffärer och väljer bort flera tusen plagg för att jag vet att det aldrig kommer gå. 
Jag vill inte vara den som går genom folkmassor och känner hur allas blickar synar min kropp.
Jag vill inte vara den som folk kommer ihåg som "den feta".
Jag vill vara den som folk kommer komma ihåg som "den som klarade det"!

Så idag, tar jag nya tag! Idag börjar förändringen till ett bättre mående, ett bättre liv.

Likes

Comments

Oh nu kan inge hindra mig även om jag vet du försökt ringa mig men jag är här bland molnen, så ni kan inte nå mig!

Hejsan alla söta, igår vart det party - skulle inte druckit på tom mage för det fick sina konsekvenser! På tal om det, så körde vi sanning och konka/snurra flaskan via telefonen - vilket var skitkul! Mr. M viskade sensuellt i Mr. H's öra, Miss J pussade på min öronsnibb och Mr. N skapade konstiga regler!
Idag har jag ätit mat, glass, hinkat vatten, åkt buss och sovit från och till hela dagen, annars har Game of Thrones vart min sysselsättning. 

Har jag sagt att jag saknar hösten? För det gör jag.
Höst är min årstid, då jag mår som bäst, då jag älskar som mest! Har sett några björkar här och var som fått gula och bruna löv som trillar av och lägger sig som en färgad matta över asfalten. Musiken blir mycket härligare på hösten också, eller är det bara jag? 

Trots detta så är jag ändå lycklig! PzN<3


Likes

Comments

Galna katter, galen jag! 

Snart ska jag åka på party i Bergsjön, alkoholen fixad och ja, här sitter jag, stressad som jag vet inte vad och bara väntar tills jag ska orka börja fixa mig! 

Skrev ut en vacker status förut om att jag smider hemska planer och att party är på g. Mammas svar på detta var "Är du medveten om att jag har dig på fb?". Tyckte det var så fint ! c:

Nej hörni, nu måste jag verkligen fixa mig, ha det bäst - jag har det bäst, puss!

Likes

Comments

Hejsan alla söta fina idioter där ute!

Igår så träffade jag Emelie, vi har haft det ganska krångligt en tid nu men det ser verkligen ut som att allt har löst sig :D

I alla fall, vi träffades och pratade ut om alla missförstånd, åt, drack pk och bara chillaxade på livet! Mysigt som fän.
Efter det så gick vi ner till säveån som ligger en liten bit ifrån allum och där fick vi för oss att jag skulle sova hos henne!

Whoops så vart jag i bergsjön igen! Myskväll med gelenaglar, Saw 3D och powerking, däckade ganska soft i hennes soffa sen! :)

Idag så har vi vart och hållt Felizia under uppsikt när hennes mamma och pappa var på fotvården, vart med Dominic och så har vi käkat kebab in tha Olofstorp! Haha, sen åkte vi till ån igen och taggade sönder morgondagen, då det är party som gäller :) 

Så, nu eftersom att vi kommer ha partytajm kommer jag att få sitta hela kvällen och länka listor/låtar till henne så att vi har go musik att festa till!

Taggaråååå , puss :*

Likes

Comments