Har nu beslutat att inte blogga mer då jag känner att det var nog inte riktigt min grej plus att när Julia sluta vart det mer jobb för mig och känner inte riktigt att jag orkar och det är inte lika roligt att blogga själv men det var hennes val och hon gör ju såklart som hon vill så tyvärr är det färdigt bloggar för nu :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte ha en liten frågestund så fråga på :)

Likes

Comments

God morgon torsdag dagen innan fredag och den härliga helgen. Skolan idag slutar vid tre och då taggar vi träning för den bästa:) hon som hjälper mig är en jätte snäll tjej som har lärt mig mycket:) skulle aldrig ha kommit så här långt utan henne. Så ett stort tack till dig:) nu börjar vi snart så bara att köra på.

Likes

Comments

Ja hur ska man sammanfatta den här dagen. Ja det är svårt men kan säga en sak att det har varit en riktigt bra dag. Först upp tidigt och ner och fixa stallet sen till affären för att handla kom hem vid lunch och fodra hästarna och mig själv :) sen rulla transporten mot tandläkaren och där fick vi glada besked så imorgon blir det träning. När vi kom hem från tandläkaren stod jag och borsta på han i 1,5 timme och sen snabbt upp för att vi skulle ha främmande. Så min dag har varit bra med glada besked och trevligt besök imorgon som sagt blir det träning med plutten igen och vi får hoppas det går bra. Har ju inte tränat nu på några veckor så vi får ta det lite lugnare:) min dag sr varit bra så hoppas ni också haft en bra dag nu ska jag sova för är trött :)

Likes

Comments

Nu är vi på väg hem från tandläkaren och allt såg jättebra ut så det var skönt:) nu kan jag börja träna igen och det är ju också skönt! Tävlingar framöver har jag inte riktigt planerat men kanske fursta i april får se lite hur det går och så:) det blev ju ett litet uppehåll nu i tre veckor tror jag ungefär så vi får hoppas att det går bra på träningarna iallafall

Likes

Comments

Är det december eller är det mars en bra fråga:) det snöar och är inte alls roligt:) men nu tror jag att det bär av iallafall till tandläkaren för det verkar lugna sig så vi får hoppas det. Nu är jag på väg mot mataffären för att handla lite mat :)

Likes

Comments

God morgon eller ja har varit uppe ett tag men känner mig fortfarande trött. Vädret är ju inte set roligaste så vi får se om vi kommer iväg till någon tandläkare idag:) men hoppas det så att det blir gjort. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga so,spanska,svenska så lite att föra men känner mig ganska lugn eftersom vi inte har några prov idag:) ja så ser min dag ut ska jag rida gör jag det nig snart men vet inte riktigt om det är det bästa vädret till det men får se:) annars mår jag bra och hoppas ni gillar det jag skriver skulle bli jätteglad för lite kommentarer och om ni har nått ni vill att jag ska skriva om:)

Likes

Comments

Vad tycker ni om den nya headern kommentera på nu!!! nu ska jag gå och se lite på tv och bara chilla lite eftersom det är studiedag imorgon så inga läxor tills imorgon i allafall. imorgon rullar transporten från stall plan för att åka och kolla på dundees tänder men proverna var jättebra så förhoppnings vis kan jag träna i helgen eller på torsdag på SRS. Nu var det ju ca 3 veckor sen men har ju ridit som vanligt nästan så bara att köra på såklart lite lugnare. ja hoppas verkligen det

Likes

Comments

Har varit istallet och fixat nu. Red ut på en liten söt D ponny som står i vårt stall. Det gick väldigt bra och nu ska jag försöka fixa lite till bloggen så kommer något konstigt upp förstår ni att jag är i farten ja då vet ni:) imorgon studiedag och känner verkligen att jag behöver set fick även tillbaka mitt religions prov idag och blev mycket glad över resultatet :) så glad tjej idag:)

Likes

Comments

Vad ska man säga blev nyss så glad. Fick tillbaka mitt religions betyg och blev riktigt nöjd. Skulle inte kunna vars nöjdare och känns riktigt bra :) så nu är det bara att fortsätta i samma takt och kämpa på ni vet. Jag tycker inte skolan är rolig men går hit och gör det jag ska och fixar det. Det är bättre att göra det iskolan och lyssna på lektionerna istället för att plugga ihjäl sig hemma för att man har pratat med kompisen bredvid:) jag tror det är viktigt att kämpa och köra på från början sån är jag som person och det kan ingen ändra på <3>

Likes

Comments