Header

Hej!
När jag kom hem från Eskilstuna då så gick jag till Carro och vi åkte karuseller. Och det var jätte roligt. Men jag har inte bilder på det för min mobil den va inte laddat. Men när jag kom då tog jag kort på en nalle som jag vann😂 Jag åkte 6 karuseller och alla dem va jätte roliga. Och på den först karusellen då skrek jag jätte mycket😂 Det va jätte roligt!

Det är ju mors dag idag😊 Grattis på mors dag mamma😘 Nallen jag vann fick mamma💕

Jag köpte inget i Eskilstuna för allt va så fult😂 Jag kollade inte så speciellt noga heller.

Men aja, ses!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet den nya smaken på festis?
Ni ser på bilden vilken jag menar. Den va inte så god som jag trodde. Den ser super god ut men den va inte så god. Den är lite god och påminner mig och cola osv. Dem nya festisarna brukar va ha lite mer frukt smaker i sig men den här va tvärtom.

Men nu är jag påväg till Eskilstuna och ska se om jag hittar några fina kläder plagg. Hål tummarna. Sen så kommer det en haul när jag kommer hem för jag har beställt ett par saker.

Pss. Skrev detta för ett tag, är hemma nu😂

Likes

Comments

Hej!
Jag vet det kom inget inlägg ut i går. Men jag va jätte trött när jag kom hem. För jag hade bara sovit i 2h. På övernattningen då lät vi ingen sova på kvällen. Och alla väckte oss kl halv 5. Så vi sov i exakt 1h och 3 min. Så i lördags då när jag kom hem gick jag och la mig direkt😂

Jag har köpt min skolavslutning klänning. Jag ska bara sy om den. För bandet är lite för långt. Efter jag har gjort det. Så blir det dags att köpa smycket och smink. Jag kommer innan prova göra min sminkning. Så det inte bler helt kaos i ansiktet till skolavslutningen.

Ses!

Likes

Comments

Hej!
Här kommer ett litet tips till dig hur du ska sminka dig t.ex. till skolavslutningen om du har bruna ögon.

Eftersom brun inte har en motsatt eller kompletterande färg på färghjulet, kommer de flesta ögonmakeup färger fungerar för kvinnor med bruna ögon. Följ dessa enkla makeup tips för brunögd gals att titta

"Bruna ögon är den färg som de flesta ögonskugga färger fungerar bra på", säger SheKnows skönhet expert Nina Sutton. "Den avgörande faktorn är vanligtvis djupet av ögonfärg - är de nästan svart, eller är de mellanbrun? "Kvinnor med bruna ögon kan också dra av både svart och bruna eyeliner (brun fungerar bäst på dagen och svart på natten).

För djupa bruna ögon Om dina ögon är mörkbruna, medelstora till mörka nyanser av ögonskugga kommer att fungera för dig. Prova plommon, skogsgrön eller mörkgrå. Kolla in fläckar av ljusare färg i dina ögon och använda dessa nyanser att välja eyeliner färg. "För mörkare bruna ögon, också prova mörka bruna eller Mauves", säger Nina. "Guld och brons är också vackra på mörkbruna ögon."


För medel bruna ögon "Medium till ljusbruna ögon kan prova grönt, lila eller bronsfärgade ögonskuggor", säger Nina. Du verkligen kan bära nästan vilken färg som helst av ögonmakeup om du har medel bruna ögon. Ett lila eller grönt ögonskugga palett kan fungera lika bra för dagen. Experimentera genom att para ihop neutrala skugga med metallisk eyeliner i koppar eller brons för kvällen.

För ljusbruna ögon Undvik svart eyeliner, om du har ljusbruna ögon, och använd mörkbrun eller andra färger i stället. Applicera en neutral nyans av skugga på locket, en mörkare nyans av samma färg i iris.

Om dina ögon är så lätta att de är hassel, prova Champagne toner med violett, brons eller brun liner att definiera ögat, erbjuder Nina.

Blanda upp saker Eftersom mörka färger kan minimera utseendet på dina ögon, vill du inte att använda för mörka ögonmakeup med bruna ögon. Blanda upp saker genom att kombinera mörkbrun eyeliner med ljus ögonskugga att sätta fokus på dina ögon, vilket gör dem ser stora och ljusa. För en spektakulär kväll utseende, bör brunögd damer prova en metalliskt silver skugga på locket paras med ett metalliskt plommon eyeliner en längst ned fransraden. Du kommer att slå dem döda med denna färgkombination som verkligen framhäver dina vackra bruna ögon.

Hejdå!


Likes

Comments

Ska idag övernatta en dag med nästan hela klassen. För det så blir detta inlägg lite dålig. Men på lördag kommer det bättre inlägg.

Igår så hade jag det jätte trevligt😂 Och pluggade lite. Ska ha 2 prov😕 Varför? 😂

Måste klä på mig ses!

Likes

Comments

Hej!
Idag kommer jag tipsa eller inte om ett läpp balsam. Detta är vad för resultat jag får så bli inte arga om jag gör er arga och säger om jag gillar den eller inte.

Just Peachy:
Lukt: Mint
Färg: Ljus rosa
Återfukting: 7 av 10

Återfuktar bra men inte så bra. Återfuktar i 24h!

Den är jätte bra och jag tipsar om den jätte mycket. Det står att dina läppar kommer se ut jätte bra om 3 läppar. Vet inte om det är sant. Men aja. Det känns som det.

Hisssar!

Vi ses!

Likes

Comments

Haha, just nu så vet jag inte vad ska ska skriva om😂
För det blir det lite random inlägg😂

Jag är en sån som håller reda på saker osv (städar). Men mitt rum är ett katastrof just nu😂 Har inte städat på ett tag. Har tänkt att gör det under sommarlovet. Orkar inte nu.

Idag hade vi fotbolls turnering. Och dem som vi mötte gav upp så många fick inte köra. Dem körde i cirka 3 min sen gav dem upp!
Ett tips: FÖRSÖK!

Men annrs har skoldagen varit jätte bra! Så jag sen har jag inte gjort så mycket än att plugga när jag kom hem😊

Likes

Comments

Jag har bestämt nu att inlägg kommer upp lika mycket som jag har sagt. Men inläggen kommer inte upp samma tid. Jag har bestämt att lägga upp inlägg vilken tid som helst.

Men idag så "flasha" jag till skolan. Det var roliga lektioner. Men behövde stressa jätte mycket😰 Men annars har jag haft den jätte bra😊

Vi ses!

Likes

Comments