Header

Pink Tröjan: victoriassecret.com 215kr
Rosa väskan: Lanecrawford.com 3220kr
Vita väskan: MyTherese.com 4360kr
Röda tröjan: Romwe.com 110kr
Armband: shopbod.com 1350kr
Ljusa jeansen: Topshop.com 510kr
Svarta jeansen: H&M 385kr
Svarta jackan: My-wardrobe.com
Klockan: Nordstrom.com 1295kr
Jumpsuite: Sheinside.com 135kr
Jeans jackan: heartofahippie.blogspot.com
Vit toppen: Monki.com 56kr
Randiga tröjan: Bik Bok 129kr


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tröjan: Choies.com 145kr
Shorts: Aeropostale.com 170kr
Väskan: Jcpenny.com 230kr
Skor: http://www.harveynichols.com/114301-all-star-white-canvas-trainers/ 575kr

Likes

Comments

Hej, idag är det ju våffeldagen. Har du ätit några våfflor. Men det har jag i alla fall. Jag åt på morgonen sen efter skolan för det är så gott så varför inte äta det.

Men jag har haft en bra dag och det va jätte bra lektioner. På slöjden har vi fått nya lärare och dem känns faktiskt jätte snälla men ja. Nu ska jag fortsätta att kolla på Natt På Museet 3 så ses vi imorgon.

~Be Yourself, if somebody don't like you then forget him~

Likes

Comments

Hade en jätte rolig dag med Indra och Ella.
Jag och Indra kollade på en läskig film och smakade på nya godisar. Det kommer ett inlägg imorgon där jag säger vad jag tycker om godiset. Sen kommer det komma mer inlägg imorgon.Likes

Comments

Det går sjukt bra på bloggen!
Tack till er alla som läser min blogg och går in på min blogg varje dag. Jag har aldrig fått så här många visningar varje dag. Jag kommer uppdatera mer för tacka er.

Idag kommer min brorsa åka till Tyskland med klassen. Vill själv åka ditt med klassen men aja. Det kommer komma bilder därifrån och dem kommer gå till museum och sånt. Så det blir spännande att kolla på bilderna.

Älskar er💕

Likes

Comments

Blev ganska besviken för man så inte så bra men jaja. Det blev ett par bilder och i skolan så såg vå live på det och det va mycket mer snyggare. Än när man bara såg halva månen ute. Ni får se en bild när jag tog ute sedan får ni se en bild från live sändningen.

Sök på Google om du inte vet vad solförmörkelsen är😉Likes

Comments

Är det vinter igen, eller?
För det har snöat hoss mig mycket och dagen innan så va det ganska bra väder (det va solförmörkelse). Men så börja det snöa. Jag som trodde våren hade kommit. Aja, nu får man hålla tummarna att snön går snabbt bort.

Likes

Comments

Nu tänkte jag bara göra en mini haul för jag köpte ett par saker i Eskilstuna. Jag köpte dock bara 2 saker men jag vill hålla uppdateringen bra för det tänkte jag visa vad jag köpta. Dessa saker behöva ganska mycket för det köpta jag dem. Dem kostade 14kr styck någon stans. Men du kan hitta dem på ganska många affärer.

Likes

Comments

Heej!!
Tänkte bara visa mitt nästa köp och det är en jacka som jag har letat efter i månader. Jag hade inte förut hittat den här jackan i rätt storlek för det tog det tagit ett tag att hitta jackan i rätt storlek. Men om du vill ha den jackan så kan du hitta den jackan på Vero Moda för 599kr. Den är svart😉

Ska fortsätta min shopping runda nu😂

Bye!!


Likes

Comments