Emma Sköldborg

Hej sötisar!

Igår vad jag och Philip på födelsedags fest för underbara Patricia har nyligen fyllt år 💕

Det var så mysigt och hon hade fixat god mat och gjort det riktigt fint 🥂
Hoppas ni har haft en mysig helg 💕
💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Var precis på ett möte som kan ändra min framtid. Är så extremt taggad och exalterad. Vi ska ses nästa vecka igen och fixa lite papper och sen får vi se. Men om det går som det är tänkt kommer jag göra något helt annat i höst! 😍

Jag är så nervös men hoppas så innerligt på att det går vägen! 😍

💋

Likes

Comments

Hej sötisar!

Idag åkte jag och Philip till Kallhäll för att gå på en yorkshireterrier träff. Jag är med i en grupp på Facebook där bara yorkar är med. Dom har träffar ganska ofta men vi har aldrig gått på en, tills idag.

Alltså det var så kul och det kom 11 yorkar. Mitt hjärta blir så varmt så fort jag ser en york, dom är så söta! 😍

En kille som heter Rambo blev helt ner kärar i Leja. Han följe efter vart hon än gick och när vi skulle gå satt han vid staketet och gnällde ock ropade på henne, så extremt gulligt!

💋🐶

Likes

Comments

Idag så har jag äntligen tagit körkort! I morse gjorde jag upp körningen och kl 3 gjorde jag teorin. Jag har kämpat så länge och nu får jag äntligen köra! Alltså vilken lycka!

När jag skulle ringa pappa för att berätta att jag klarat det kunde jag inte sluta gråta 😂 Jag är så glad och stolt över mig själv! Jag har gett upp så många gånger förut men nu tog jag tag i det och jag är så glad!

💋

Likes

Comments

Hej sötisar!

Jag sitter och pluggar och har all fokus på det. Får snart inte in mer info i min hjärna haha 😂

Imorgon är det min uppkörning och förhoppningsvis även teoriskrivning. Jag är så nervös och känns som att hela mitt liv hänger på det här.

Har pluggat sen kl 11 och måste nu gå och äta något och sen fortsätta att plugga. Om ni har bra tips på hur man kan lära sig saker snabbt tar jag mer än gärna emot tips!

Ni får en liten quote som verkligen stämmer in på mig.

💋

Likes

Comments

Godmorgon på er sötisar!

Imorse gick jag upp redan vid kl 6, det händer inte ofta kan jag lova 😂 Min första körlektion började 8.05 och den gick super bra! Allt vi gick igenom ( ca. 6-7 punkter ) klarade jag och fick godkänt på, alltså det sitter så det behöver jag inte öva på. Hon sa även att jag kommer troligtvis inte behöva alla lektioner jag bokat in vilket känns så bra! Hon var helt säker på att jag kommer klara uppkörningen på Måndag så det känns super.

Jag körde runt lite och sen bad hon mig att köra in på en parkering, väl där skulle jag parkera bredvid en bil. När det var klar stannade vi där och vi gick igenom lite vad hon hittills tyckte. Hon sa då att det finns typ inget att klaga på och att hon absolut hade godkänt mig om det var min uppkörning 😃🙌🏼

Är så glad och taggad! Nästa körning börjar 15.25 så tills dess ska jag plugga på lite och stor landsväg, det är nämligen det vi ska göra på nästa lektion 👌🏻

Hoppas ni får en underbar dag 💕

💋

Likes

Comments

Hej på er sötisar!

Nu var det ett tag sen. Jag har varit hos min pappa sen förra Tisdagen och har kört och pluggat hela dagarna. Idag åkte jag till Eskilstuna så nu sitter jag på hotellet och pluggar. Dock så är det Djurgården match så det skriker och sjunger utanför mitt fönster hela tiden 😂

På Onsdag börjar jag köra hos körskolan och nästa Måndag är det redan uppkörning! Tiden har gått så fort! Jag kommer ihåg när jag bokade det här och då kändes det som evigheter, men nu är det typ 8 dagar kvar bara 🤗

Hopps ni har en underbar sommar! 💕

💋

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen semester! Har verkligen längtat. Känns så sjukt att den redan är här men så himla skönt! 🙌🏼 Nu har jag 4 veckor att bara njuta av livet 👌🏻 Dock är typ hela min semester planerad, men har några dagar utan planering än så länge men denna semestern är jag så taggad på!

💋

Likes

Comments

Hej sötisar!

Nu har jag anmält mig till 5 olika utbildningar inom skönhet. Bl.a frisör, makeup och fransar. Är så taggad!! Hoppas dom hör av sig under veckan är slut. Kommer plugga på distans då jag måste jobba samtidigt och utbildningarna är i Malmö 😝

Håller även på att kolla på allt inom att starta eget bolag. Det är så himla mycket att läsa och mycket man måste ha. Nu är min hjärna helt slut så ska kolla film och sova, och imorgon får jag SEMESTER 😍🎉 Jag har verkligen längtat! Jag har 4 veckor och ska bli så skönt!

💋'

Likes

Comments