Header

MIXED

#tbt en bättre sommarkväll med Julia, med skitsnack på våran härliga balkong <3

Hej vänner! Jag är sen en vecka tillbaka hemkommen från Grekland och jag har en hel hög bilder att visa er. Efter senaste inlägget bestämde jag mig att lägga ner försöket om att blogga under tiden jag var på Karpathos. Först var det svårt att få till tiden att kunna redigera alla bilder som skulle upp ordentligt, och när det väl var redigerade och klara var deras internet tyvärr alldeles för segt för att hinna ladda upp mer än en bild per inlägg och som pricken över i så blev mitt datorminne fullt under andra veckan, vilket resulterade i att jag inte kunde redigera några bilder då det inte fanns någon plats att spara ner dom, suck. , den som väntar på något gott väntar fasiken aldrig för länge. Tanken är att jag ska dela upp bilderna från Karpathos i lite olika inlägg framöver - Så håll utkik!

Likes

Comments

OUTFITS, RESOR & UPPLEVELSER

Innehåller Afflatelänkar

Jumpsuit & Skor - H&M / Väska - HÄR! / Solglasögon - HÄR!

En vecka i paradiset har nu passerat och jag börjar undra om dygnet har färre timmar i Grekland?! Vi äter frukost vid 8 och ger oss sedan iväg, för att knalla in på hotellrummet igen någon gång vid 00 tiden. Ändå känns det inte som att vi hinner med allt de vi vill göra.
Om några timmar hämtar vi ut en bil som vi har hyrt från ikväll och tre dagar framöver, för nu är det dags att utforska allt de fina Karpathos har att bjuda på! Hittills har vi hållit oss i byn Ammopi där vårt hotell ligger och har enbart besökt Pigadia (Karpathos stad) en kväll, för lite middag. Så kameran kommer användas flitigt de närmsta dagarna och med tanke på att dygnet har färre timmar här ska jag göra så gott jag kan för att kunna delge er mer inlägg utav paradiset. Kramar i mängder <3

Likes

Comments

1./ Bilden är tagen precis innan landning här på Karpathos. 2./ Klarblått vatten, man får gnugga ögonen varje gång för att förstå att det verkligen är sant. 3./ Den obligatoriska semester bilden!

VI ÄR PÅ KARPATHOS!! Hur underbara är inte dessa bilder? Vi har hamnat i ett paradis!
Vi landade här Lördags och ska nu vara här i 14 dagar. Underbart trevligt folk, fina stränder & bra restauranger - Det är väl ungefär de som beskriver Karpathos med några få ord. Temperaturen har legat på 35 grader i skuggan och 27 grader i vattnet, vilket resulterar i att till och med jag badar.
​Ville bara kika in och säga Välkomna tillbaka!

Likes

Comments

MIXED, OUTFITS

Innehåller Affilatelänkar

Jacka - HÄR! / Byxor - HÄR! / Tröja (Johans) - HÄR! / Skor & Keps - H&M / Choker - HÄR! / Mobilskal - HÄR!

Godmorgon Måndag! 7.00 ringde klockan imorse för att jag i lugn och ro skulle kunna fixa iordning allt nu på morgon. Tyvärr råkade jag somna om och vakna först nu kl 8.00. Jag hinner utan tvekan till jobbet, men har inte lika mycket tid för att sitta vid datorn. Stänger idag så kommer hem rätt så sent, så efter middagen ska jag och Johan ta en promenad eller försöka ta oss till gymmet. Hur ser eran Måndag ut?

Likes

Comments

NEW IN, TIPS

Innehåller Affilatelänkar

De sprillans nya "NIKE AIR MAX 2017" Direktlänk HÄR!

I Samarbete med JDSPORT har jag fått hem dessa sprillans nya Air Max 2017 från Nike. Jag fick äran av att vara en utav de första som äger ett par, fick de hemskickade innan de fanns till försäljning. Hur coolt? Utav tvekan de skönaste skorna jag någonsin ägt, och jag skulle gärna vilja äga skorna i flera färger.

Likes

Comments

MARRAKECH CASE - HÄR!

Jag snusar inte, det är de förbaskade linslocket till kameran som ligger i min ficka haha.

Likes

Comments

MIXED

Godmorgon sjukstugan!

Eller, Godmorgon & Godmorgon? Dagens första inlägg iallafall! Allt bra med er? Med mig är det inge hundra vidare! Direkt efter gårdagens jobb tempa jag 38,6. 38,6 jävliga grader som hade valt att stiga 0.1 grad när jag vakna imorse. Ingen dödlig feber, men tillräckligt med feber för att inte ha kraft för jobb. Så dagen hittills har jag spenderat i min korta morgonrock, med nybakade scones & ett glas oboy till frukost/lunch. Längre än så har jag inte kommit! Eftermiddagen skulle spenderats tillsammans med Julia, men då både hon & jag insjuknat i feber fick planerna ställas in, istället kommer dagen spenderas i soffan, med min korta morgonrock för ett seriemaraton och mängder av TE. Kram

Likes

Comments