Header

TIPS

I samarbete med Personligalmanacka.se

Beställ eran egna - HÄR!

Detta är min fjärde almanacka som jag beställt från Personligalmanacka, och anledningen till att jag älskar detta är för att ingen almanacka i butik tilltalar mig. Egentligen handlar det väl inte om själva utseendet, utan det är bara ett plus i kanten att man faktiskt får designa det själva här, utan innehållet. Almanackorna i butik saknar alltid något, eller har något man själv anser är onödigt och när man väl hittat någon som tilltalar än själv så har den stående rader och inte liggande som jag vill ha. DÄRFÖR älskar jag detta koncept. Finns fem olika storlekar att välja på och en prislapp som passar de flesta, och som pricken över i, från att jag la min beställning till att den hamnade i min brevlåda tog det FYRA YNKA ARBETSDAGAR. Stort tips till er planeringsdårar som jag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

TIPS

I samarbete med - Idealofsweden.

Ni hittar skalen - HÄR!

Är det någonting jag älskar så är det att variera mina skal som sitter på mobilen. Matcha skal med outfits! En liten såndär style detalj man kanske inte alltid tänker på. Men mobilen är ju faktiskt någonting vi har med oss överallt, så varför inte byta skal lite titt som tätt beroende på vad vi har på oss? Mina favoriter är helt klart de från Idealofsweden , har ägt deras ska till mina senaste tre iPhone modeller och de är dem enda skal jag sätter på min telefon. Här över ser ni mina tre favoriter från sommar kollektionen, och det har faktiskt precis släppt deras höst kollektion - som ni bara måste in och titta på! Jag har även en rabattkod till er som är giltig i en vecka från och med idag - AW20.

Likes

Comments

MIXED, GENOM IPHONEN
1 & 2 - Mina och Julias häng har på senaste tiden bestått utav photoshoots. Något ni kanske inte visste är att jag älskar att fotografera & redigera. Gått massvis med fotografi och redigerings kurser, kan sitta i timmar och pyssla i photoshop eller i inställningarna på min kamera. Och då är det perfekt att ha Julia som gärna ställer upp att agera modell. Här nedan har ni en bild från senaste fotografering!

Vad tycker ni? Bor ni i Skövde trakterna och vill agera modell är det bara att höra av er!

3. - Fy skäms Emma! Vet att dessa drycker inte är något vidare bra. Men jag var SÅ trött, och jag slutade inte jobbet förens kl 19.30, så jag syndade...! / 4. - Påväg att ge mig iväg till Johans fotbollsmatch.

5. - Sprang in på Coop medans Johan satt kvar i bilen och fyndade mig två fina rosa blommor. Johan tycker att jag har alldeles för mycket rosa här hemma i lägenheten, så jag får se till att köpa det när han inte har så mycket att säga till om hehe. / 6. - Bebismys med fasters lilla prinsessa!

Likes

Comments

MIXED, OUTFITS

Två bilder från igår, 1. Jag under våran lilla photoshoot, underbart att ha en vän som är lika foto och kameratokig som än själv. 2. Tvingade på Julia några utav mina klädesplagg, det var alldeles för vågat för henne och hon gillade det inte alls - men jag ÄLSKADE! Vad tycker ni?

Semestern är slut för denna sommar, och även så sommaren överlag känns det som. 7 grader när man ger sig iväg till jobbet på morgonen och 21 grader när man är påväg hem, svensk sommar. Men som sagt, verkligheten är tillbaka och jag ska faktiskt inte ljuga för er, det är ganska skönt att vara tillbaka till rutinerna. Jag är inne på min andra jobbvecka på mitt nya jobb, och jag tycker absolut att det funkar bra!
Och påtal om jobb är det snart dags för mig att ge mig tillbaka för lite kvällsjobb, denna kväll är det dags för lite matematik - vi får se hur det går. Pusss

Likes

Comments

MIXED

#tbt en bättre sommarkväll med Julia, med skitsnack på våran härliga balkong <3

Hej vänner! Jag är sen en vecka tillbaka hemkommen från Grekland och jag har en hel hög bilder att visa er. Efter senaste inlägget bestämde jag mig att lägga ner försöket om att blogga under tiden jag var på Karpathos. Först var det svårt att få till tiden att kunna redigera alla bilder som skulle upp ordentligt, och när det väl var redigerade och klara var deras internet tyvärr alldeles för segt för att hinna ladda upp mer än en bild per inlägg och som pricken över i så blev mitt datorminne fullt under andra veckan, vilket resulterade i att jag inte kunde redigera några bilder då det inte fanns någon plats att spara ner dom, suck. , den som väntar på något gott väntar fasiken aldrig för länge. Tanken är att jag ska dela upp bilderna från Karpathos i lite olika inlägg framöver - Så håll utkik!

Likes

Comments

OUTFITS, RESOR & UPPLEVELSER

Innehåller Afflatelänkar

Jumpsuit & Skor - H&M / Väska - HÄR! / Solglasögon - HÄR!

En vecka i paradiset har nu passerat och jag börjar undra om dygnet har färre timmar i Grekland?! Vi äter frukost vid 8 och ger oss sedan iväg, för att knalla in på hotellrummet igen någon gång vid 00 tiden. Ändå känns det inte som att vi hinner med allt de vi vill göra.
Om några timmar hämtar vi ut en bil som vi har hyrt från ikväll och tre dagar framöver, för nu är det dags att utforska allt de fina Karpathos har att bjuda på! Hittills har vi hållit oss i byn Ammopi där vårt hotell ligger och har enbart besökt Pigadia (Karpathos stad) en kväll, för lite middag. Så kameran kommer användas flitigt de närmsta dagarna och med tanke på att dygnet har färre timmar här ska jag göra så gott jag kan för att kunna delge er mer inlägg utav paradiset. Kramar i mängder <3

Likes

Comments