collage, style of the day
Cashmere sweater from Victoria Beckham, Jacket from TIBI, Pants from Jaeger, Sneakers from New Balance, Suitcase from Tumi, Dionysus bag from Gucci, Bracelet from Yves Saint Laurent, Sunglasses from Thierry Lasry and Scarve from Gucci

Ovenstående outfit gad jeg virkelig godt iføre mig, når jeg i morgen drager mod Tyrkiet. Det er for mig det perfekte 'fly-outfit', da det består af løse elementer og behagelige materialer, og derudover er det stadig komfortabelt og sindssygt pænt. Hvad fortrækker I, når I skal ud at flyve?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

tips, inspo

Nøj, hvor har jeg ejet mange sorte jeans! Men nu har jeg endelig fundet de helt perfekte, som jeg ikke har planer om at skifte ud lige foreløbigt. Har altid haft et godt øje til Dr. Denim jeans, fordi de sad til de helt rigtigt steder og så var de tilmed prisvenlige. Syntes dog altid at de endte med at blive forvaskede eller gå i stykker, og det holder bare ikke i længden, når sorte jeans er så vigtigt del af ens basis-garderobe.
Jeg fik dog for et halvt års tid siden øjnene op for Gestuz' bukser, som jeg er helt tosset med. Jeg ejer fire par af deres Maggie jeans i farven Charcoal grey. De er godt nok ikke helt sorte, men jeg synes ikke det gør noget at de har et lidt forvasket look. De er af en virkelig god kvalitet, hvilket prisen selvfølgelig også antyder, men med den holdbarhed og kvalitet, så er de helt klart det hele værd.


Likes

Comments

generelt

Så skete det endelig! Første indlæg er offentliggjort efter mange måneders forberedelse. Jeg har i længere tid forsøgt, at starte bloggen op, men har simpelthen været forgæves. Jeg må bare erkende, at jeg ikke kan nå alt det jeg gerne vil på 24 timer. Men nu har jeg endelig set mit snit, da jeg har tiden og dermed muligheden for at gøre det helhjertet. Mit navn er Emma og jeg er 20 år. Jeg har altid haft en interesse for mode, skønhed og rejser, hvilket også vil komme til udtryk her på bloggen, som er mit frirum og mit univers, hvor tankerne får frit løb.

Velkommen.
Likes

Comments