View tracker

Jag har ångest för att gå till jobbet imorgon. Jag har ångest för att äta imorgon. Ångest för att prata, ångest för att gå utanför min dörr. Ångest för att vakna inför morgondagen. Varför känner jag såhär? Jag har inte den blekaste aning varför jag känner på detta vis. Hur får jag det att sluta? Fortfarande har jag ingen som helst aning. Jag är i en så kallad "dipp" som så många smarta människor kallar det. Dipp.... låter precis som att man går i en nedförsbacke och när du kommit ner så blir allt bra. Det är snarare en fet betongvägg som man bankar, sparkar och skriker på i väntan på att den ska gå sönder. Vilket inte kommer hända. Man får hitta andra lösningar. Gå runt väggen hade kunnat funka. Men det tar ett bra tag innan man förstår att det faktiskt går att gå runt den! "Bara man stannar upp, andas, tänker positivt så blir allt bättre." Det är verkligen så mycket svårare än att andas i en fyrkant eller "ta sig i kragen".

I fyra år har jag levt med depression och ångest. Fyra oerhört kämpiga år. Om Ni vara visste hur många gånger jag har fått höra att jag är en mes, att jag är för känslig, att jag bara vill ha uppmärksamhet, eller att jag måste sluta tramsa mig och rycka upp mig! "Juste, varför har jag inte tänkt på det, jag mår genast mycket bättre." Vet egentligen inte vart jag ska komma med detta men hade detta på hjärtat och ville bara skriva av mig! Jag tror jag behövde det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hello hello.

befinner mig just nu på Elanders och ska sitta här från 6 till 16:00. lång och tråkig dag, men men. Jadu, vad ska jag skriva egentligen. jag får alltid sådan ide torka när jag väl satt mig framför datorn för att skriva ett inlägg. Hela tiden annars så sprutar det idéer. Just n u är det väl ganska lugnt tycker jag, Jobbar som sjutton, och om tre veckor drar jag till japan för att delta i ett racing event. Blir dock bara borta i 6 dagar men that's Life. Målet innan resan är att shoppa nya snygga kläder som jag kan ha där borta. När jag inte springer runt i racing overallen då, hehe. ja just det, jag köpte4 en ny rersväska häromdagen med, (ganska needed) lite-cube dlx heter den och är sååå snygg. De små skindetaljerna och den lyxiga stilen fastnade jag för direkt. Helt underbar. Lite dyr var den men samtidigt behövde jag verkligen en ny resväska och jag kommer att använda den en hel del med. Tre gånger till bara detta året. Bildresultat för lite cube dlx

Likes

Comments

View tracker

Kom precis hem efter att ha käkat lite på espressohouse efter ett gympass! Såå härligt! Älskar detta med att vara så självständig och göra det som jag har planerat in att göra! Inte som det oftast brukar vara i min familj när man planerat in saker, så ska de komma och föreslå en massa annat. Kär dit, kör hit, kör mormor till affären, borsta denna hästen, bygg ett slott! Tar aldrig slut! Jaja, jag hjälper till iallafall! Haha

Likes

Comments

Tittar på resor till Monaco, My second Home, som jag och en kompis ska dra till nu på hösten! Blir väl i oktober som vi drar iväg! Längtar som fasen!! Mitt absoluta favorit ställe!
Att gå runt i den stan och bara äta och dricka gott är terapi för min själ! Och jag Behöver verkligen komma bort lite innan jag åker till Japan för racing! Snart är det dags för jobb och imorgon ska jag jobba med Krister! Tre jobb! Älskar att hålla igång!

Likes

Comments

Bara jag som tycker om måndagar? Haha en ny vecka sätts igång, nya möjligheter, jobb, nya fester! Nä jag gillar måndagar!
Idag mina vänner ska jag tvätta en massa. Har ett berg av tvätt som måste bort! Träning och ridning blir det med idag!

Lång promenad i höstvädret! Såå mysigt! Idag, för första gången på länge, är jag ledig vilket känns så skönt! Jag har kunnat sova ut och planera vad jag ska hinna med idag! En riktig Emmadag är denna dag!

Likes

Comments

When you drive 300km/h Home from a meeting so you don't miss your babes driving DTM

Likes

Comments

Nu är det fasen dags att sova! Har jobbat fram tills nu och ska upp om 6 timmar för att åka till Norge! I'm soooo happy that I'm not driving! Haha!

Allt är fixat inför imorgon och om jag ska vara ärlig är jag inte nervös över huvudtaget! Jag är bara väldigt exalterad. Riktigt kryper i kroppen!

Ja juste!! Jag håller på och planerar en resa till Monaco nu till hösten med en kompis! Längtar tillbaka så oerhört mycket!! Kan knappt vänta att åka dit igen!
Good night Xx

Likes

Comments

Två hästar ridna innan klockan 9:00. Red på en stor äng och hästarna bara älskade det! Haha nära att man ramlade av några gånger eftersom att hästfan bockade av glädje!

Nu ska jag packa det sista inför imorgon! Även om det bara handlar om en dag är det mycket som ska med! Dokument, overall, hjälm, skor, handskar, öronskydd etc etc. Så det blir en del! Ska städa lite här hemma innan jag kör mormor till affären för att sedan dra till Kungsbacka för att gymma! Cardio atår på schemat och förhoppningsvis hinner jag även med lite styrka.

Likes

Comments

Nu har jag precis packat ner alla grejer som jag ska ha på Onsdag. Jag åker nämligen tillbaka till Norge för att köra BMW med Christian. Motion och soppa är det som står och har stått på schemat fram tills Onsdag!

Idag har jag jobbat från 6:00-15:00 på Hemköp! Efter det gick jag en PW på 1h och 30 min i detta underbara väder! Riktigt härligt! Nu sitter jag i soffan och tittar på film med en kopp te! Snart läggdags dock!
Ska upp tidigt för att rida! Efter det blir det gym och lunch med pappa! 17:30 är det dags för jobb igen!:)

In it, to win it.

Likes

Comments


Att vara receptionist kan vara roligt... när man får saker att göra och inte bara sitter här som en idiot och stirrar ut över lobbyn. Idag är det i alla fall sista dagen på ett tag som jag kommer sitta här. Tråkigt men skönt.

Ikväll drar jag till Frida för att prata lite med henne om, ja, lite allt möjligt. Livet typ. Både hon och jag behöver prata ut om vad som pågår i våra liv så vad passar inte bättre än en fredagskväll med ett glas vin. Hon kommer antagligen möla i sig godis medans jag sitter där med min diet.

Imorgon blir det racing för ovanlighetens skull. Jag drar till Falkenberg i morgon för att vara med några buddies som ska köra historiskt. (Historiskt menas med att bilarna är från ett äldre årtal t.ex. 1960.) Jag tycker helt ärligt att det är ganska tråkigt att köra och titta på racing från de äldre tiderna. haha. Men vad gör man inte för sina kompisar. Så som sagt, mitt liv är fullspäckat hela tidfen och jag älskar det.

Likes

Comments