Så igår... igår blev jag utsatt för sexuella trakasserier. Grejen är att detta har pågått i några dagar men igår blev det för mycket. När en människa börjar ta på en och ge en komplimanger för ens rumpa och börjar ta ännu mer har det verkligen gått för långt! "Varför sa du inget?" " varför klappade du inte till honom?" Men när en människa, som man har en bra relation med, helt plötsligt börjar klämma och känna på en, hamnar man i en ganska stor chock. Inget kom ut ur min mun, jag blev helt frusen och panikslagen. Ringde en kompis direkt efter att denna människan gått ut ur huset, och han kom direkt! Vad skulle jag göra utan mina vänner? Helt jävla Seriöst!? Stack iallafall direkt hem till honom efter att jag "slutat" jobbet. Sen åkte vi och fika och bara tog det lugnt i flera timmar. Så behövligt!

Likes

Comments

Detta året blir en jul hemma för första gången på många år. Känns helt ärligt lite konstigt och tomt! En jul för mig är på den lilla ön, på vårt hotell i 25 graders värme. Men ska ändå bli mysigt att fira det hemma! I kylan och mörker. Dock ska jag jobba på förmiddagen... hade varit värre om det var på kvällen.
Längtar som attan till julafton!! Längtar till att få träffa släkten som man vanligtvis typ aldrig träffar. Längtar till maten, myset, stämningen! Ååh vill ha jul nu!

Likes

Comments

Jag har ångest för att gå till jobbet imorgon. Jag har ångest för att äta imorgon. Ångest för att prata, ångest för att gå utanför min dörr. Ångest för att vakna inför morgondagen. Varför känner jag såhär? Jag har inte den blekaste aning varför jag känner på detta vis. Hur får jag det att sluta? Fortfarande har jag ingen som helst aning. Jag är i en så kallad "dipp" som så många smarta människor kallar det. Dipp.... låter precis som att man går i en nedförsbacke och när du kommit ner så blir allt bra. Det är snarare en fet betongvägg som man bankar, sparkar och skriker på i väntan på att den ska gå sönder. Vilket inte kommer hända. Man får hitta andra lösningar. Gå runt väggen hade kunnat funka. Men det tar ett bra tag innan man förstår att det faktiskt går att gå runt den! "Bara man stannar upp, andas, tänker positivt så blir allt bättre." Det är verkligen så mycket svårare än att andas i en fyrkant eller "ta sig i kragen".

I fyra år har jag levt med depression och ångest. Fyra oerhört kämpiga år. Om Ni vara visste hur många gånger jag har fått höra att jag är en mes, att jag är för känslig, att jag bara vill ha uppmärksamhet, eller att jag måste sluta tramsa mig och rycka upp mig! "Juste, varför har jag inte tänkt på det, jag mår genast mycket bättre." Vet egentligen inte vart jag ska komma med detta men hade detta på hjärtat och ville bara skriva av mig! Jag tror jag behövde det.

Likes

Comments

Hello hello.

befinner mig just nu på Elanders och ska sitta här från 6 till 16:00. lång och tråkig dag, men men. Jadu, vad ska jag skriva egentligen. jag får alltid sådan ide torka när jag väl satt mig framför datorn för att skriva ett inlägg. Hela tiden annars så sprutar det idéer. Just n u är det väl ganska lugnt tycker jag, Jobbar som sjutton, och om tre veckor drar jag till japan för att delta i ett racing event. Blir dock bara borta i 6 dagar men that's Life. Målet innan resan är att shoppa nya snygga kläder som jag kan ha där borta. När jag inte springer runt i racing overallen då, hehe. ja just det, jag köpte4 en ny rersväska häromdagen med, (ganska needed) lite-cube dlx heter den och är sååå snygg. De små skindetaljerna och den lyxiga stilen fastnade jag för direkt. Helt underbar. Lite dyr var den men samtidigt behövde jag verkligen en ny resväska och jag kommer att använda den en hel del med. Tre gånger till bara detta året. Bildresultat för lite cube dlx

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha käkat lite på espressohouse efter ett gympass! Såå härligt! Älskar detta med att vara så självständig och göra det som jag har planerat in att göra! Inte som det oftast brukar vara i min familj när man planerat in saker, så ska de komma och föreslå en massa annat. Kär dit, kör hit, kör mormor till affären, borsta denna hästen, bygg ett slott! Tar aldrig slut! Jaja, jag hjälper till iallafall! Haha

Likes

Comments

Tittar på resor till Monaco, My second Home, som jag och en kompis ska dra till nu på hösten! Blir väl i oktober som vi drar iväg! Längtar som fasen!! Mitt absoluta favorit ställe!
Att gå runt i den stan och bara äta och dricka gott är terapi för min själ! Och jag Behöver verkligen komma bort lite innan jag åker till Japan för racing! Snart är det dags för jobb och imorgon ska jag jobba med Krister! Tre jobb! Älskar att hålla igång!

Likes

Comments

Bara jag som tycker om måndagar? Haha en ny vecka sätts igång, nya möjligheter, jobb, nya fester! Nä jag gillar måndagar!
Idag mina vänner ska jag tvätta en massa. Har ett berg av tvätt som måste bort! Träning och ridning blir det med idag!

Lång promenad i höstvädret! Såå mysigt! Idag, för första gången på länge, är jag ledig vilket känns så skönt! Jag har kunnat sova ut och planera vad jag ska hinna med idag! En riktig Emmadag är denna dag!

Likes

Comments

When you drive 300km/h Home from a meeting so you don't miss your babes driving DTM

Likes

Comments

Nu är det fasen dags att sova! Har jobbat fram tills nu och ska upp om 6 timmar för att åka till Norge! I'm soooo happy that I'm not driving! Haha!

Allt är fixat inför imorgon och om jag ska vara ärlig är jag inte nervös över huvudtaget! Jag är bara väldigt exalterad. Riktigt kryper i kroppen!

Ja juste!! Jag håller på och planerar en resa till Monaco nu till hösten med en kompis! Längtar tillbaka så oerhört mycket!! Kan knappt vänta att åka dit igen!
Good night Xx

Likes

Comments

Två hästar ridna innan klockan 9:00. Red på en stor äng och hästarna bara älskade det! Haha nära att man ramlade av några gånger eftersom att hästfan bockade av glädje!

Nu ska jag packa det sista inför imorgon! Även om det bara handlar om en dag är det mycket som ska med! Dokument, overall, hjälm, skor, handskar, öronskydd etc etc. Så det blir en del! Ska städa lite här hemma innan jag kör mormor till affären för att sedan dra till Kungsbacka för att gymma! Cardio atår på schemat och förhoppningsvis hinner jag även med lite styrka.

Likes

Comments