Header

Jag har inte kunnat jobba på flera veckor nu pga sjukdom, vilket absolut suger! Ska jobba nu till helgen men finner inte motivationen till att jobba. Varit borta för länge för mitt eget bästa! Haha nejdå, det blir så bra så! Idag ska jag köra mormor till Kungsbacka för att handla och efter det blir det att ta hand om hästen och kanske, bara kanske, kan jag rida! Vi får se hur mycket energi denna "shopping" tar här nu på förmiddagen.

Var hos en kompis igår och bara mös! Såå skönt efter allt jävla tjafs som fortfarande håller på! Liiiite mycket press nu tycker jag nog! Yeyee.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är det en vilodag. Tränat ganska hårt tre dagar i rad nu, och eftersom att jag varit sjuk så är det ganska viktigt med mycket vila. Tänk om man kunde komma i form lika fort som man kommer ur form! Hade varit något. However, hästen blev riden idag så 100% vila blev det inte! Det blev en lång skrittrunda och sen lite pyssel!

Nu ska jag ta med mamma till stan på en fika och prata om lite olika val som jag ska göra inför framtiden. Är så jävla kluven vilket gör det så svårt att göra ett val alldeles själv! Därför behöver jag mammas rådgivning hehe. Vi ser vad som händer! Kommer antagligen sluta med att jag blir heart broken.....

Likes

Comments

Har varit så fruktansvärt sjuk i en vecka nu! Allt från 39 graders feber till svimningar, vilket naturligtvis bidragit till sömnsvårigheter.... som om jag inte redan hade svårt att sova. Men nu äntligen börjar jag bli frisk. Inatt sov jag hela natten och imorse fick jag även i mig lite mat. På tiden! Har dock fortfarande lite obehagliga känslor i kroppen men förutom det mår jag prima!
Ja... finns inte så mycket mer att säga då jag inte gjort ett dugg på flera dagar. Hahah sitter hemma och väntar på att maten ska bli färdig. Börjar bli lite seg i kroppen!

Likes

Comments

Jobb, naglar, sjukhuset, gym! Där har vi min dagsplanering!! Efter imorgon är jag ledig en hel vecka, och därför tänkte en kompis och jag dra upp till Uddevalla för att mysa! Spa kvällar, äta och dricka gott, titta på filmer, träna, shoppa. Ja, allt man kan tänka sig! Kommer bli så mysigt! SKÖNT framförallt då detta verkligen är behövligt för oss båda! Men samtidigt är det mycket på tapeten! Mycket resor framöver och mycket jobb! Plugg står med på schemat!

Som sagt så älskar jag att ha många bollar i luften. Men ledighet skadar inte heller!

Likes

Comments

Im so tired I could Die... men ändå sitter jag uppe och tittar på tv. Det senaste har jag knappt kunnat sova. Anledningen är nog lite för mycket tänkande. Står mellan valet att åka till USA och jobba där i ett år, eller att vara kvar hemma och jobba här och vara med de människor som betyder mest för mig. Jag vill egentligen inte åka pga en person som betyder ganska mycket för mig, men samtidigt så kanske det är bra att jag åker iväg. Det skulle underlätta för ett par personer. Hur som helst så vet jag inte vad jag vill eller vad jag ska göra eller hur jag ska göra det. Jag behöver vägledning deluxe nu asså!
Säg vad jag ska göra så gör jag det! För jag vet ingenting just nu.

Likes

Comments

Så igår... igår blev jag utsatt för sexuella trakasserier. Grejen är att detta har pågått i några dagar men igår blev det för mycket. När en människa börjar ta på en och ge en komplimanger för ens rumpa och börjar ta ännu mer har det verkligen gått för långt! "Varför sa du inget?" " varför klappade du inte till honom?" Men när en människa, som man har en bra relation med, helt plötsligt börjar klämma och känna på en, hamnar man i en ganska stor chock. Inget kom ut ur min mun, jag blev helt frusen och panikslagen. Ringde en kompis direkt efter att denna människan gått ut ur huset, och han kom direkt! Vad skulle jag göra utan mina vänner? Helt jävla Seriöst!? Stack iallafall direkt hem till honom efter att jag "slutat" jobbet. Sen åkte vi och fika och bara tog det lugnt i flera timmar. Så behövligt!

Likes

Comments

Detta året blir en jul hemma för första gången på många år. Känns helt ärligt lite konstigt och tomt! En jul för mig är på den lilla ön, på vårt hotell i 25 graders värme. Men ska ändå bli mysigt att fira det hemma! I kylan och mörker. Dock ska jag jobba på förmiddagen... hade varit värre om det var på kvällen.
Längtar som attan till julafton!! Längtar till att få träffa släkten som man vanligtvis typ aldrig träffar. Längtar till maten, myset, stämningen! Ååh vill ha jul nu!

Likes

Comments

Jag har ångest för att gå till jobbet imorgon. Jag har ångest för att äta imorgon. Ångest för att prata, ångest för att gå utanför min dörr. Ångest för att vakna inför morgondagen. Varför känner jag såhär? Jag har inte den blekaste aning varför jag känner på detta vis. Hur får jag det att sluta? Fortfarande har jag ingen som helst aning. Jag är i en så kallad "dipp" som så många smarta människor kallar det. Dipp.... låter precis som att man går i en nedförsbacke och när du kommit ner så blir allt bra. Det är snarare en fet betongvägg som man bankar, sparkar och skriker på i väntan på att den ska gå sönder. Vilket inte kommer hända. Man får hitta andra lösningar. Gå runt väggen hade kunnat funka. Men det tar ett bra tag innan man förstår att det faktiskt går att gå runt den! "Bara man stannar upp, andas, tänker positivt så blir allt bättre." Det är verkligen så mycket svårare än att andas i en fyrkant eller "ta sig i kragen".

I fyra år har jag levt med depression och ångest. Fyra oerhört kämpiga år. Om Ni vara visste hur många gånger jag har fått höra att jag är en mes, att jag är för känslig, att jag bara vill ha uppmärksamhet, eller att jag måste sluta tramsa mig och rycka upp mig! "Juste, varför har jag inte tänkt på det, jag mår genast mycket bättre." Vet egentligen inte vart jag ska komma med detta men hade detta på hjärtat och ville bara skriva av mig! Jag tror jag behövde det.

Likes

Comments

Hello hello.

befinner mig just nu på Elanders och ska sitta här från 6 till 16:00. lång och tråkig dag, men men. Jadu, vad ska jag skriva egentligen. jag får alltid sådan ide torka när jag väl satt mig framför datorn för att skriva ett inlägg. Hela tiden annars så sprutar det idéer. Just n u är det väl ganska lugnt tycker jag, Jobbar som sjutton, och om tre veckor drar jag till japan för att delta i ett racing event. Blir dock bara borta i 6 dagar men that's Life. Målet innan resan är att shoppa nya snygga kläder som jag kan ha där borta. När jag inte springer runt i racing overallen då, hehe. ja just det, jag köpte4 en ny rersväska häromdagen med, (ganska needed) lite-cube dlx heter den och är sååå snygg. De små skindetaljerna och den lyxiga stilen fastnade jag för direkt. Helt underbar. Lite dyr var den men samtidigt behövde jag verkligen en ny resväska och jag kommer att använda den en hel del med. Tre gånger till bara detta året. Bildresultat för lite cube dlx

Likes

Comments

Kom precis hem efter att ha käkat lite på espressohouse efter ett gympass! Såå härligt! Älskar detta med att vara så självständig och göra det som jag har planerat in att göra! Inte som det oftast brukar vara i min familj när man planerat in saker, så ska de komma och föreslå en massa annat. Kär dit, kör hit, kör mormor till affären, borsta denna hästen, bygg ett slott! Tar aldrig slut! Jaja, jag hjälper till iallafall! Haha

Likes

Comments