KONTAKT: emma-sjoholm@hotmail.com

Hur häftig tshirt?? Hittade den på Gina Tricot för 99kr, älskar trenden med en helt vanlig T-shirt som har ett coolt tryck vid bröstet. Speciellt om det innebär girl power<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Eftersom det är våffeldagen idag så gjorde jag faktiskt det till frukost, tycker det är så hiiimla gott. Gick upp vid 11 tror jag så har bara hunnit äta frukost och vad resten av dagen har att bjuda på är lite oklart. Det är jätte fint väder så tror jag ska gå ut och sätta mej i solen med morgonkaffet, låter väl helt fantastiskt? Sen får jag se om jag kör en sväng till väla, känner att jag behöver stilla mitt shopping sug alltså. Har velat shoppa loss inne på Zara hur länge som helst nu.. Ikväll blir det iallafall partaj så kanske hittar något fint till det!

Likes

Comments

Heeey, ikväll är Julia här som jag sa innan. Vi har ätit tacos och sitter nu framför tvn och kollar på lets Dance, bara för att det är trevligt. Dricka vin och äta choklad är aldrig fel.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är jag glad för att det är fredag och jag är ledig. Solen skiner och jag ska snart bege mej mot Halmstad, förväntar mej faktiskt en bra dag. Trots en ständig känsla av ånger.
Ikväll ska jag och Julia bara äta massa tacos och kolla lets dance, är inte det goals? Jo det är det

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag mår jag inte så bra, är ledsen och nere.. Känns som om jag har förlorat en stor del av mej själv och man funderar på om det var rätt eller inte. Det är svårt att gå ifrån den personen som har varit ens klippa och stöd i alla väder.. är så ledsen och besviken.

Ikväll ska jag jobba, vilket kanske egentligen är bäst. Så mina tankar fokuserar på annat, annars hade jag nog bara blivit galen här hemma.

Likes

Comments

Hejsan, hur mår ni idag? Jag har lite ångest för att jag har skippat att träna i två dagar nu men jag har fått ta igen sömn istället och det är ju också ganska viktigt så.. ska om typ 10 minuter börja dra mej mot jobbet så hinner jag äta lite där innan jag börjar, perfekt.
Min bränna börjar redan försvinna alltså.. buhu :((( man tackar ju lite för fina filter och allt det där haha..

Likes

Comments

I Costa Rica körde vi fyrhjuling till ett så fint ställe som hette Montezuma. Om ni någonsin besöker Costa Rica, åk dit!! Så fina stränder och härliga vattenfall, plus att det var svinkul att köra fyrhjuling dit. Rekommenderar!

Likes

Comments

Hejhallå, idag börjar livet igen typ. Har varit ifrån jobbet i tre veckor nu och idag blir det första jobbedagen sen dess men det ska ändå bli skönt. Mår bra av rutiner och tror det är exakt vad jag behöver nu så förväntar mej en bra dag idag. Har ätit frukost och sitter och dricker kaffe nu, tänkte sätta på det nya avsnittet av walking dead nu också, yeeey.

Hoppas ni får en fin dag, kramis

Likes

Comments

Instagram@sjoholmeemma