Hej på er alla!
Helg har bara sprungit iväg och de känns som man inte har gjort ett dugg. I fredags så vart de ju jobb och sen gymmet och köra lite var helt slut när man kom hem så för en gång skull så unnade man sig en pizza och myste ner mig i soffan med Star Wars filmer såg de första 2 filmerna.

Lördagen vart de en lugn morgon innan gymmet och ben plus att de vart ett nytt person bästa i knäböj på 120 kg, grymt stolt över mig och A som också var med och körde ben. Sen vart de en lugn kväll med en tripp hem till föräldrarna och sen umgås med M ett stund.

Söndagen vart de en utflykt med mamma till linköping och sen vidare till fillinge och teater mycket trevligt och mysigt att umgås med mamma en stund. Efter man kom hem vart de gymmet och köra rygg som vart helt okej ändå. Sen hem och fixa för jobbet och kvällen.

Måndag idag då. Har varit helt slut hela dagen men till och från jobbet kom man och skulle fixa bilen eller lyset idag men de vart ju inte som man tänkt sig och känns som de bara är otur idag. Så vart de att köra bröst och rygg med syrran  innan maten vakande och tredje star Wars filmen så har man bara 4 filmer kvar.
Där kom en liten uppdatering, hoppas att alla är ute och njuter av solen som har kommit. Nä nu blir de sängen,ta and om er alla
God natt säger jag till er alla
//E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Har tyvärr inte hunnit uppdatera mig denna helg och vecka de har varit fullt upp hela tiden. Förra torsdagen vart de gymmet och sen hem och städa och packa inför helgen som var och man vart av med den gamla tvn med. Fredagen började tidigt och slutatde sent. För de första så var man ju ledig men de kändes inte ett dugg. Vart gymmet och sen hjälpte man mamma och slänga skräp och annat innan de bara var hem och vända istort sätt då man skulle iväg och jobba som ledare på läger.
Så de drog igång fredagen och slutadesöndagseftermiddagen så hela helgen var full fart med alla ungdomarna. Vart iallafall en lyckad helg och vi hade tur med vädret också.

I måndags var man ju ledig och hade de bra eller rättare sagt man sov ut och gjorde de man kände för vart ett gympass med A och sen hem till föräldrarna en sväng. Tisdagen vart de jobb igen och efter de vart de ett bra ryggpass med lite axlar med. Sen hem till syrran en sväng. Igår vart de en stressig dag med jobb och ett snabbt gympass innan man skulle tillbaka till Vadstena och träffa jobbarkompisarna för lite sommarfest och de var riktigt trevligt. Idag har man städat som mina vanliga torsdagar och vart en powerwalk efter att syrran hade gått snart iväg till en vän och sen blir de kväll. Skönt att de är fredag imorgon och att de vart en kort vecka.
Ha de så bra till nästa gång.
// E

Likes

Comments

Hej på er!
Har haft lite att göra så har inte hunnit med och skriva men nu kommer en liten uppdatering. I måndags så började man med bröst/mage och sen vidare till jobbet för att man egentligen skulle åkt från jobbet till linköping men hann fixa lite hemma innan man begravs sig dit och hade möte inför sommarlägret. sen vart de att man träffade en vän på kvällen när man kom hem.

Igår vart de jobb som vanligt och sen gym med A de vart rygg och nytt person bästa ×2 de först var de man har trällat med ett tag alltså 120 kg i marklyft och äntligen fick man upp de. Om inte de var nog så slog man de direkt efter med 125 kg. Så supernöjd träning igår. Vart även att hjälpa pappa nere vid båten. Så hann med mycket igår.

Idag vart de en lång dag på jobbet och man hann inte ens med rasten  heller. Hade sommarfest med de boende så de var mycket trevligt. Efter de vart de gymmet och ben idag körde man 110 kg i knäböj själv inte de bästa knäböjen men de vart gjort. Så nu blir de nog att försöka äta lite och hitta energin och se om man kan fixa lite här hemma så man inte behöver göra allt imorgon når man har slutat jobbet.
Ni får ha de så bra i värmen
//E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Hela helgen har bara sprungit iväg,men nu kommer en liten uppdatering. Fredagen började kanon med jobb och ett bra gympass. På kvällen umgicks man med D och hade jättetrevligt vart Mjölby dör Snowstorm spelade.

Lördagen började med ett spinigspass och de första jag varit på helt okej ändå vart helt slut i kroppen. Sen vart de hem och fixa sig för att åka in till linköping med mamma och kolla lite kom hem med de man hade tänkt sig. På kvällen var man chaufför och en helt okej avslut på kvällen.

Idag har man tagit igen sig och även kört ett benpass med A där de vart nytt person bästa i knäböj på 110 kg gick från gymmet rätt så nöjd. Vart sen raka vägen hem till föräldrarna och fira morsdag och prata lite med dem. Nu på kvällen har man kollat på serie och laddat batterierna för veckan. Läsa lite och sen ta och sova,hoppas att alla ni har haft en toppen helg.
Godnatt på er!
// E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Idag har hela dagen sprungit iväg eller så är de jag som har gjort något hela tiden. På jobbet var de en bättre dag än igår. Och när man väll kom hem så började man fixa matlådor och lagade mat, sen fick man för sig mitt upp i allt att frosta av frysen så nu är de med gjort. Har storstädat här hemma med och byt gardiner och sängkläder. hunnit med en powerwalk/joggingtur efter de. Hunnit med att storhandla och betalat räkningarna som man inte orkade igår så nu känns de skönt att krypa ner i en renbädda säng och man är nyduschad så är de ännu skönare.  Imorgon är de fredag och ny dag med nya äventyr får även se vad denna helg har att erbjuda men nu ska en annan sova iallafall.
God natt på er alla!
//E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Igår orkade inte jag skriva då man var helt slut av värmen som var. Men de vart jobb som tog slut på mig både fysiskt och psykiskt med andra ord rätt rörigt kändes de som. Efter de vart de att lämna in bilen för att fixa spindelled så nu är de bara lyset kvar så kan man besikta sen. Igår vart de även ett ryggpass med A helt okej i värmen fick nästan upp 120 kg i marken men gled med stången så orkade inte riktigt att rätta på mig men de går framåt men nu måste jag verkligen köpa flyttande kalk och se om de blir bättre.

Idag vet jag inte vad som har hänt vaknade ändå ganska pigg men under dagen så har man känt sig lustig lite som man har dagdrömt och ont i huvudet och lite snurrig hoppas att de är bättre imorgon.  idag vart de ett bra benpass även om man inte var på topp. Körde 100 kg i knäböj utan någon större hjälp även om syrran var med och passade. Annars nu på kvällen har man inte gjort ett dugg och man hade lite att göra men jag var och är lite fortfarande bort. Så har drömt mig bort till Skottland på 1800-talet så de är ganska skönt men nu säger jag god natt och ses en annan dag.
// E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Då var de måndag igen och en fullspäckad dag. Idag kände man sig konstig nog väldigt  utvilad när man vaknade om de har något med att man inte ligger och tittar på telefonen eller tvn utan har börjat läsa på kvällarna istället och att man blir tröttare av de, får se om de är de eller om de bara var tillfälligt. Annars som varje dag så har man jobbat och fick ett bra pass på gymmet och idag stod de mage/bröst på schemat och lite lättare pass de tyngre är på fredag. Sen var de bara att slänga sig i bilen och åka in till linköping och Bee Active med avslutning för denna termin och önska ungarna glad sommar,vart en trevlig pratstund med R innan man kom hem så nu blir de lite läsning och sen säger man god natt
Hoppas att alla har kunnat njuta av vädret och den underbara värmen idag med.
// E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Idag har man fixat lite här hemma gjort matlådor för ett par dagar. Hälsat på farmor och farfar och se hur de mår och har de då de var ett tag sen man var upp där. Även om de bor rätt nära så känns de inte som man har tid att hälsa på dem. Iförsig så hälsar man inte på mormor så ofta heller och hon bor ännu lägre bort. Kanske ska ta sig en tur ner till henne med snart. Vart även att man hälsade på syrran en sväng med nu på kvällen efter att man hade kört ett ganska bra benpass var helt slut i benen när man cyklade hem, får se om de gav något imorgon.  Annars jag de varit en lugn dag såg filmen som handlade om kronprinsen fredrik av Danmark och hans australiska prinsessan Mary helt okej film ändå fick en inblick i hur de träffades. Nu har man avslutat kvällen med lite läsning och har äntligen fastnat i boken så nu går det nog fort att läsa ut den även om den är på engelska, nä nu är de dax att sova så man kommer upp i tid imorgon.
Sov gott på er!
//E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Idag har de varit en ganska lugn dag idag med. Började dagen med ett bra gympass och ett nytt person bästa så efter de vart hela dagen toppen. Blev 115 kg i marklyft idag och ett bra rygg/axelpas. Efter de hem till föräldrarna en sväng och hälsa på dem. Och nu ligger man här i soffan och tar de lugnt. Önskar er en trevlig kväll
//E

Likes

Comments

Hej på er alla!
Denna morgon började inte alls bra vaknade 7.55 och man börjar jobba 8.00 så försov mig men var på jobbet 8 30 så de kändes ändå ganska bra att man var så snabb till jobbet och att man gjorde iordning frukost och matlådan igår men också att man fixade gymsakerna igår så de var bara att ta de och stressa iväg till jobbet. 
Efter jobbet vart de gymmet och körde mage/bröst och de nya träningsschema man har gjort se hur bra de är utvärdering kommer om ett par veckor, då man har kört de ett tag. Men vad jag kände idag så var de helt ok.  Avslutade kvällen med att träffa M en sväng och nu så sitter man uppkrupen i soffan med tända ljus och ser på film. En väldigt lugn och skön fredagkväll. Kändes som om man behövde de med allt som har hänt. Om man ska se klart filmen och sen sova lite.
önskar er en skön och trevlig helg om man inte skriver något i helgen.
//E

Likes

Comments