Header

Midsommarafton spenderade jag första tiden på jobbet, alltså 10-15. Direkt när jag slutade så for jag hem, bytte om och drog direkt till Bergafjärden där J och våra vänner höll hus. Så midsommarafton spenderades ute vid havet på allra bästa sätt. Med de allra närmsta vännerna, badtunna + bastu, alkohol och grillat. Perfekt helt enkelt! Var hemma kring tre tiden och somnade ganska direkt.

Dagen efter midsommarafton, alltså midsommardagen jobbade jag först 12-18 och sedan for jag hem till min älskade och la mig på soffan bredvid honom och vilade en halvtimme innan jag gick ut och fixade med husvagnen. Städade lite och plockade in saker i skåpet och så vidare. Så nu står allting på sin plats, endast bäddning av sängarna kvar. Det tråkigaste liksom..

Söndagen spenderade vi med vänner och pizza till lunch. Hann ta det lugnt till 14 sen fick jag åka hem och svida om för jobb 15-21:20. Så hela helgen jobbade jag men det gick alldeles utmärkt det också. Vart en lugn helg och det var hur skönt som helst!

Se bilderna från midsommarafton nedan.

Likes

Comments

Förra veckan satte jag Bella och Jonas upp förtältet för första gången. Allting var som ett plockepinn men till slut fick vi ihop det(utan att spänna upp riktigt) och de var kanske inte så svårt ändå, haha.

Likes

Comments

Skinnjacka från Chiquelle / Klänning från H&M / Skor från Sneakersnstuff / Halsduk från Lager157

Likes

Comments

​Igår var vi bakis och bara tog det lugnt. Vaknade vid 11 och for direkt till Oskar och hämtade upp honom och efter det for vi till Fredrik och Victoria även Maria följde med. En trevlig stund, satt ute och pratade i timmar. Var så roligt och skönt att bara sitta ner och inte göra så många knop. 

När klockan närmade sig fyra for vi hem och tvättade bilen ut och invändigt. Tror klockan han bli fem innan vi var färdiga och då tog vi oss en snabbvila på ca 30min innan vi for och käkade på Luddes. Oskar mådde skit, Jonas mådde inte heller så bra och jag var trött som fan men vi tog oss ut och for iväg med Filip på FVI fotografi för att knäppa kort på bilen. Vart riktigt bra bilder de lilla man fått sett så ska bli intressant att se alla bilderna. Bilden ovanför är lånad från hans facebook sida, klicka in och kolla på alla hans bilder vettja. 

När vi kom hem efter två timmars fotografering så slängde vi i oss lite middag och sedan tog vi en snabbdusch innan vi gick och la oss och kollade på ett avsnitt av Orange is the new black som är åter med en ny säsong på Netflix. Perfekt söndag!

Likes

Comments

En fantastiskt somrig, skön och så snygg klänning. Dock gick jag upp 4 storlekar för att vara säker på att den skulle passa och det gjorde den. Den satt som en smäck! Jag vet att jag inte är någon klännings människa men ska försöka använda den så mycket som möjligt!

​ANASTASIA BEVERLY HILLS HIGHLIGHT PALETTER!!! Jag dööööööör av längtan. Skulle jag köpa dom här i butik så skulle dom kosta närmare 700kr och nu betalade jag 100kr styck!! Alltså fattar ni hur billigt det är? Dock var ena paletten trasig men ska få återbetalning på den så då kan man säga att jag betalade 100kr för båda två! Helt sinnessjukt vad bra. Trots att den ena var trasig så är jag lika glad för det. JIPPIIIEEEEEE

Likes

Comments

​I fredags tog Joel studenten så då jobbade både jag och J till 12 och sedan for vi hem till J och duschade samt gjorde oss i ordning för att åka in till stan och kolla på Joel när han gick ut på trappan osv. Mottagningen var hemma hos Joel och det var super god mat och massa trevliga människor. Klockan var till och med efter 22 när vi for därifrån. Så då skjutsade vi in Joel och Martin till stan och sedan skulle vi åka hem och for istället till Cuda i Långsjön. Klockan var närmare halv tre innan vi kom därifrån och J skulle upp halv 4 så vi låg vaken tills han for och då kunde lilla jag självklart inte somna om så totalt sov jag 1,5 H innan jag skulle upp och jobba så om ni gissar så var jag ju vääääldigt trött då. Men det gick bra ändå på jobbet!

Bilder från studenten kommer i ett eget inlägg.

Likes

Comments