Header

​Den här kvällen vart precis som jag hade tänkt mig. Inga måsten, ingen stress och bara njutning. Har bara tagit det lugnt och inte lyft min röv ifrån soffan en enda gång utom då jag varit på toaletten, hämtat vatten och varit ut och gått med hunden. Var även ut till Jonas i garaget en sväng som håller på med bilen, men efter det har jag bara suttit här i soffan och kollat på massa youtube-klipp samt någon dålig tv-serie som rullat i bakgrunden.

Nu tänkte jag titta färdigt på klippet jag kollar på nu och sedan ta en snabbdusch innan jag ska hoppa ner i sängen. Imorgon är det sovmorgon som gäller också ska jag skicka tillbaka ett paket som vart fel. Men sedan ska jag bara ta det lugnt och åker ner till mamma en sväng för mormor och morfar skulle komma hem till oss och fika samt snacka en massa. Så innan jobb blir det bara lugnt med andra ord.

Likes

Comments

​Igår när jag kom till Anna hade hon bakat Mozartkulor och chokladbräck eller vad de kallas för. Vart så otroligt gott så det vart vårt tisdagsfika med hjortronglögg, hur gott som helst!

Likes

Comments

​Idag har jag varit ledig och inte gjort något speciellt överhuvudtaget. Har legat och kollat på alla avsnitt av Gåsmamman och det var en riktigt bra serie. Längtar efter fler avsnitt eller säsonger!!

Efter att jag hade duschat så tog jag och lagade middag till allihopa, vart spaghetti och köttfärssås. Det vart riktigt smarrigt faktiskt & de andra tyckte också om det så det var riktigt roligt. Efter middagen for jag till Anna och väntade på att Jonas skulle komma tillbaka då de skulle kolla på hennes bil. Vi bakade, drack glögg och snackade massor. En mysig kväll helt enkelt!

Nu har jag precis flätat hela mitt hår och skall alldeles strax sova. Imorgon blir det jobb 8-17 och sedan en lugn kväll i soffan utan massa måsten. Jonas ska koppla in kablarna till ledrampen och längtar efter resultat! Godnatt.

Likes

Comments

​Precis som rubriken lyder så vart det en spontanresa till Borgafjäll i helgen. Vi for igår morse klockan fem och var framme vid halv tio. Det var en dryg resa upp men det var så värt det. Jag är inte direkt kör van som grabbarna men jag gjorde mitt bästa och följde efter genom buskar och träd. Vi sov en natt och for hem på ganska tidigt idag. Var hemma vid fem tiden så det var riktigt skönt. Så här nedan finns en massa bilder från resan och vad mer ska jag säga, ENJOY!!

Likes

Comments

Den här dagen har varit efterlängtat hela veckan. Jag har haft värk i kroppen till och från mest hela tiden men nu när jag duschade släppte det mesta utom mensvärken såklart. Den sitter alltid stenhårt kvar!
Ikväll blir det myskväll tillsammans med mitt hjärta och svärmor. Ska alldeles strax åka på Ica och hämta ett paket samt åka ner till mig en sväng. Får se vad som händer mer men förmodligen svulla framför någon film eller ett tråkigt tv-program. Sedan har jag en ledig helg framför mig, makalöst!

Likes

Comments