Jag har inte skrivit på ett tag, men jag har haft mycket skolarbete samt att jag fortfarande inte är helt bra från min förkylning. Sen har jag varit bort mycket från jobb och skola, och jag hade ett litet samtal med min handledare igår (som är hur snäll och gullig) som helst, så det är inget fel med det. MEN! Hon vet hur tufft jag har haft det i skolan med en tidigare lärare som det verkligen inte har fungerat med och min handledare pratade lite med mig om att jag kanske nu, 1 år senare i min utbildning att det faktiskt börjar ta stopp bara för att det har hänt så mycket, fel saker på fel ställen och fel tidpunkt eller något liknande. Så det kan ju lika gärna vara så att min kropp antingen säger ifrån eller att den ÄNTLIGEN börjar slappna av och då mer mottaglig för att jag blivit sjuk och etc. Men jag vet inte, det kan ju vara psykiska problem också som har gjort att det har hänt saker och att jag har haft problem med vissa saker (lite för privat att ta upp), så det kan ju tyvärr bero på en del, men jag vill ju inte att det ska påverka jobbet eller skolan så jag hoppas då att det blir bättre snart.

Förlåt för detta konstiga inlägg, kände bara att jag var tvungen att få skriva av mig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Eller ja rättare sagt förmiddag, jag befinner mig just nu i stallet och ska strax rida. Jag har haft så sjukt mycket att tänka på och göra så det är därför så har jag inte hunnit vara så aktiv här de senaste dagarna sen så måste jag lämna in en skoluppgift innan tisdag så jag måste fixa med innan det. Annars är det inte så mycket som händer, jag är fortfarande inte helt frisk. Jag har fortfarande kvar rethostan och är lite snuvig. Sen ska jag hem till mina föräldrar och lämna av lite saker och imorgon ska jag jobba så då får jag se hur mycket skolarbete jag hinner med.
Puss och Kram

Likes

Comments

Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet. Det är ju just nu sportlov denna vecka i Eskilstuna och då var det inte många barn vi hade på mitt jobb. Så man kunde göra lite annat än vad man kanske inte i normala fall hinner med. Så det var skönt, sen så har jag fått nya skoluppgifter och äntligen ska det förhoppningsvis bli bättre som jag nämnde i tidigare inlägg. Dock så har jag en vecka på mig att lämna in de frågor/uppgifter som jag har gjort så när jag kommer hem så ska jag börja med det eftersom det är lättare att göra det via datorn, samt för att jag just nu är hos mina föräldrar för att hämta upp dottern. MEN hon har inte sovit på förskolan idag vilket resulterar att hon somnade i bilen när min pappa var och hämtade henne, men det gör inte så mycket för då blev det kattmys för min del, vilket inte gjorde mig något. Puss och kram

Likes

Comments

Det började tydligen snöa imorse, vilket jag inte hade sett förrän jag skulle iväg med dottern till förskolan. Så var lite smått irriterad för att det var kallt och för att min sambo inte hade sagt att det var snö ute vilket han bara skrattade åt mig och trodde jag visste att det var snö. Jag hann tyvärr inte skriva något mer igår kväll då jag kom hem sent och var helt slut, det gick inte riktigt som jag hade tänkt så jag var riktigt trött när jag kom hem. Jag satte mig framför tv:n en kort stund innan jag la mig i sängen och somnade.

Men i alla fall så åter till dagen som har varit, så har jag inte gjort så himla mycket, var i skolan och träffade de nya lärarna som vi ska ha och jag tror att detta kommer bli bättre, i alla fall så hoppas jag det. Men det var som jag och en klasskompis sa, det kan ju inte bli värre än vad det var. Sen var vi lite slöa idag med maten så vi köpte mat, supergott😍 och nu sova. Skulle egentligen gått och lagt mig för en bra tag sen men kom på att det var "ung och bortskämd" på tv mellan 21:00-22:00 och var tvungen att kolla på det, men sova nu. Upp tidigt imorgon och till jobbet igen. Godnatt på er

Likes

Comments

God kväll på er!
Precis som rubriken säger, detta är en ny uppstart! Jag har bloggat en del förut men sen har det hänt mycket privata saker samt mycket med familjen och skolan. Men nu har jag bestämt mig för att börja om helt så att jag kan försöka uppdatera min blogg varje dag, kanske till och med flera gånger per dag om jag då hinner vilket jag kanske hoppas på att det blir. Nu är jag i stallet och väntar på att min lektion ska börja! Så jag hoppas jag hinner med ett inlägg till ikväll innan jag sover men det beror på skolarbete.
Puss och kram på er😘

Gammal bild✌🏻

Likes

Comments