Header

För snart två månader sedan slutade jag med p-piller då jag fick slut på kartorna och valde att inte förnya mitt dåvarande recept. Satt och velade fram och tillbaka mellan att sätta in en ny p-stav eller prova något som hette Natural Cycles. Hade inte hört så mycket om NC innan och p-stav visste jag ju hur det funkade, hur jag mådde och hur min mens vart. Men jag gav ändå inte upp tanken om att ev prova NC. Jag satt och googlade i timmar, dagar & veckor. Kollade på olika bloggar för att läsa inläggen som personerna skrivit om detta preventivmedel. Tills jag till sist hamnade på Bianca Ingrossos blogg och läste om hennes beskrivning/berättelse om hur detta medel funkar för henne och sedan såg jag att hon hade en rabattkod på sin blogg där man fick termometern på köpet också var det någon mer rabatt man fick plus tamponger och kondomer tror jag det var.
Så samma kväll, samma natt, som jag satt och läste på Biancas blogg så beslöt jag mig för att testa detta preventivmedel och se hur det skulle funka för mig.
Några dagar senare fick jag ett paket hem med termometern och de övriga sakerna. Jag laddade hem appen och startade upp den och morgonen där på så började jag med NC.
”Det verkade så enkelt & spännande”, det var min allra första tanke om NC. Sedan jag började med NC så har mitt humör blivit annorlunda(förmodligen för att jag slipper proppa i mig massa onödiga hormoner). Jag ser exakt när jag skall ha mens, jag ser när jag har ägglossning och jag ser även min temperatur i kroppen varje morgon. Jag kan även när det är dags, ställa om appen och följa min graviditet i appen om jag så skulle vilja, eller ställa om den till ”planera graviditet” istället för så som jag har den nu ”undvik graviditet”.
För mig är det här bland det bästa beslutet jag tagit på länge och jag känner mig säker mot graviditet, mens och andra saker. Detta känns otroligt bra och jag tror definitivt att jag kommer fortsätta med detta efter att denna årsprenumeration har utgått! Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte med att höra av er! @naturalcycles #naturalcycles

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För drygt två år sedan köpte jag en parfym på ”rullstick” och det var just en med denna doft. I helgen var vi iväg och åkte finlandsbåt med några ifrån RRU och det var hur trevligt som helst. Jag bestämde mig väldigt fort för att jag skulle köpa en parfym. Hade två som jag stod och valde mellan, en Escada eller den här från Clean. Så jag bestämde mig för att låta J bestämma och han valde då Clean. Så denna älskling fick följa med hem, 60ml för endast 510kr och här hemma kostar den 730kr för 60ml och 470kr för 30ml. Så självklart sparade jag några hundra där. Jag är riktigt nöjd måste jag säga!

Likes

Comments

I måndags åkte jag till min arbetskompis Jennie och våldgästade henne för en fika och någon att hänga med under min lediga dag. Det slutade med att vi åkte och åt lunch på Ikea och sedan köpte vi med oss fikabröd också åkte vi och våldgästade min lillasyster och hennes kille. Vi satt och fikade och surrade i timmar innan vi beslöt oss för att åka hem.

I tisdags vart jag sjuk, eller förkylningen slog ut ordentligt. Så nu i två dagar har jag legat i soffan hela dagarna med låg feber men en konstant huvudvärk och ett himla tryck i bihålorna.

Likes

Comments

Har alldeles nyss beställt dessa två super fina stickade tröjor från Club Xprs för endast 199kr/st. Hur billigt??? Helt sjukt vilka priser dom har där. Har ni inte kollat in deras hemsida så gör det direkt!!

Likes

Comments

Jag beställde en julkalender från Makeup revolution för typ en månad sedan. Med tanken som dom utgår med ”en kalender med 25 överraskningar & 25 full-size produkter”. Vad är det första som händer? Jo jag öppnar paketet och ser min superfina svarta kuvertväska som jag beställde sedan tar jag bort lite bubbelplast och hittar kalendern! ”Äntligen”, var min första tanke... tills jag såg omslaget runt kalendern! Varenda produkt som fanns i kalendern har dom spoilat... VARENDA EN! Hur roligt är det då? 500kr till en överraskning vart en total FLOPP! Bra jobbat JFR.se, BRA JOBBAT.....

Alla 25 produkter visas på baksidan. Inte nog med det så tänkte jag, ja men de kanske blir en lite överraskning om vad man ska få varje dag.. men då såg jag det här..

Man ser exakt vad man får för varje dag. Det enda man inte vet är om det är en skugga, en highlighter eller ett brunt eller rött läppstift. Detta årets julkalender vart en total FLOPP. Man kan ju hoppas att J överraskar med något istället för den här skiten.

Likes

Comments

När jag gör en fjäderlampa?

Jag har beställt 20 förpackningar med 110st fjädrar i varje, så alltså 2200st ljusgrå dekorfjädrar och en liten limpistol till detta. Skall nu pyssla ihop en sovrumslampa av fjädrar och en Regolit taklampsskärm med hjälp av en limpistol. Tror detta kan bli ett roligt projekt men tror också att jag kommer bli irriterad då mitt tålamod ibland går överstyr. Haha! Men längtar tills fjädrarna kommer och jag har köpt skärmen så att jag kan börja pyssla. Har ju flera lediga dagar i veckan ibland så då hinner man göra mycket tänker jag. Slå igång ett YT-klipp och sedan är det bara att köra. LÄNGTAR

Likes

Comments

I lördags så jobbade jag 07:30-15 och sedan åkte jag hem och åt middag med världens huvudvärk. Jag och J åkte bort till Fredrik, Victoria och William efter maten någon gång. Där var även Andreas och Alexandra så det vart en trevlig kväll. Grabbarna spelade biljard och vi satt och surrade om allt möjligt. Blev mest motorsnack när grabbarna hade spelat färdigt men det var roligt det också, haha.

Var hemma ganska tidigt, tror klockan var kring 20-tiden ungefär. Gick en promenad med hunden och sedan satte vi oss i soffan och kollade på ett avsnitt av Gåsmamman säsong 3. La oss i tid och sedan vart det jobb på söndag igen.

Likes

Comments