Header

Det här är min kusin. Hon har nyligen fyllt 3år och berättar för mig att hon ska skicka iväg sina nappar men i slutet av videon säger hon "jag är inte beredd". Jag dör av skratt! Hon är så j*vla söt och alldeles för underbar. Var alldeles för länge sen vi träffades så detta ska vi ändra på. I början av november har jag och din mamma bestämt att vi ska köra en pizzamiddag med massa mys. Jag älskar dig och din storebror oerhört mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar bänkskivan jag fick välja ut. Blandaren och diskhon är också mina val. Riktigt nöjd! Bara väggar och överskåp kvar tills vi får flytta dit. Längtar lite mer nu!

Likes

Comments

Ligger på soffan nu och spelar Bingolotto och håller tummarna för storvinst såklart! Igår och idag har varit en jobbig dag på jobbet men hem kom jag och överlevde både gårdagen och denna kväll. Imorgon ska jag jobba igen men hoppas på en lugnare dag på jobbet då.
Vet att jag varit dålig på att blogga men jobbar riktigt mycket just nu och hinner knappt med mig själv på mina lediga dagar.

Likes

Comments

​Den här dagen har bestått av YT-klipp, Redbull, isvatten, nudlar och flera avsnitt av Empire. Kan helt och hållet säga att det har varit en lugn dag men mycket tråkig dag. Har sprungit upp och ner, ut och in, kokat kaffe i omgångar och ja som jag tidigare skrev, degat i soffan. 

Känns inte roligt att blogga om det här egentligen men ville helst komma fram till att vi nästan är färdiga med köket nu. Tänk lyckan som uppstått om vi fått flytta dit nu också. Så less på att bo ovanpå varandra men det är egentligen inget fel med det heller. Utan det är väl de att man börjar inse sin ålder för stunden och känner att det kanske snart är dags att flytta hemifrån och hitta sitt eget ställe att hålla till på liksom. Vi kollar om vart annat på möbler, inredning, kökstillbehör, badrumssaker och diverse saker man bör ha i ett hushåll. Så man längtar ju mer och mer för varje gång man kollar på allt som har med flytt att göra.

Ikväll blir det en tidig kväll. Igår kom vi hem från huset vid halv tolv och somnade inte för än efter två så var trött imorse. Imorgon blir det röj med Matilda så då måste man kanske vara pigg, hehe. Iallafall, ikväll ska vi skruva fast dom sista handtagen och sedan blir fler efter-bilder och sen ska ni få se resultatet. Ska ta med kameran så jag får bättre bilder än dom man får med mobilkameran. 

Likes

Comments

​Hello people! I helgen har jag inte hunnit med att blogga en enda sväng. Vi har haft fullt upp och då menar jag verkligen fullt upp med att byta ut köket i huset. I torsdags rev jag och J ut köket och sedan kom Lars och hjälpte oss med att riva ut mattan innan vi gjorde kväll. Fredagskvällen bestod lägga in golvet och sedan lördagen började vi med att åka ner till Stockholm. Vi skulle hämta kyl och frys samt lite andra små saker som dom inte fick med sig förra gången när dom hämtade köket. Vi var hemma strax före tre och började genast packa ur allt ur vagnen och sen blev det röjning i huset igen. Vi satte upp regeln och alla stommar. Så igår for vi och köpte bänkskivan samt en ny diskho och kapade skivan innan vi gjorde kväll. Pappa bytte även ut elen och eluttagen sen stötte vi på ett problem och måste byta ut elcentralen i huset men vi hittade största problemet så nu är det inte lika stor panik som det var sekunderna innan. Men jag tror det där blir riktigt bra faktiskt! Synd att man inte bara får flytta in nu när man grejar liksom, hehe. Men det kommer väl, längtar tills dagen är här!

Igårkväll började vi kolla på Lights out men vid 23-tiden satt vi alla fyra och jäspade som dårar i soffan så då bestämde vi oss för att pausa filmen och fortsätta se den en annan dag. 

Idag är jag ledig och tog en sovmorgon deluxe. Hade ställt klockan på 09:30 men låg och drog mig till halv elva och har sedan dess ätit frulle och bara slöat i soffan framför datorn och tvn. Kollar på PH och Sex and the city samtidigt. Ikväll blir det inkoppling av spis, urtagning av diskho och sedan mer el. Snart klart!

Likes

Comments

Jag har köpt mig en tidig julklapp! Jag följer Therese Lindgren på youtube och har länge trott att det var Anders som var hennes hemliga crush och nu förra veckan gick hon ut med det och jag hade rätt. Precis som jag hade på känn så stämde det, Anders var hennes crush. Jag har följt hennes process när hon skrivit boken, alla extra dagar hon behövt för att bli färdig med skrivandet och allt där till.
Så med allting där runt omkring så bestämde jag mig för att den där, hennes bok ska jag ha så är det bara. Så för ca 20 min sedan klickade jag hem en förhandsbokning på hennes bok. Jag längtar efter att läsa den!! Hon är en stor förebild för mig. Therese, du rockar!! #thereselindgren

Likes

Comments

Jag har resterande av dagen sedan jag bloggade senast suttit och kollat på Empire, insåg att jag hade ett konto på Viaplay som jag missat och tydligen går de ut nu den 22 så har satt full fart på att kolla på alla säsonger. Har sett fyra avsnitt sedan sist och i mellan åt har jag ätit middag, varit upp till svärfar och mätt köket samt kollat till i stallet plus att jag har duschat. Så nu kommer jag kolla på Empire till Rum för dig börjar för svärmor sa att de inte var något Sofias änglar ikväll och kom då på att det var Barncancergalan istället. Så kollar väl på det också i bakgrunden samtidigt som jag sneglar på Empire.

KEfter Paradise Hotel blir det sängen och förhoppningsvis somnar man i tid idag eller så fastnar man väl i Empire då också, haha. Det återstår som sagt att se! Jonas är i garaget just nu och snart kommer väl han också in så vi kan mysa ner oss i soffan tillsammans.

​Bild från förra veckans solnedgång. Inget filter på bilden så är jävligt nöjd med himlens alla färger!

Likes

Comments