uhhhh- der sker såå mange fede ting i år som jeg glæder mig helt vildt meget til og som jeg gerne vil dele med jer!

Det der for mig nok bliver det vildeste er at jeg skal konfirmeres her i maj. Jeg har 'allerede' været ude og købe den kjole som jeg skal have på, og jeg syntes selv at den er så flot! Jeg er ik en pige som går i kjole - tror kun at jeg ejer èn haha - så derfor var jeg også lidt skeptisk i starten om hvor vidt jeg skulle have kjole på eller ej. Da dagen så kom og jeg skulle ud med min mor og købe mit outfit, fandt vi den flotteste kjole - syntes jég ;) - som jeg glæder mig til at have på! Og selvfølgelig kommer I til at se den, enten her på bloggen er på min insta.

Som nogle af jer måske ved, er jeg lidt af en fangirl så selvfølgelig skal jeg også til koncerter, og indtil videre dsv. kun 2, men 2 som jeg glæder mig enormt meget til. Begge koncerter er i Store Vega i København og den ene er allerede d. 11 april - så ved nogle af jer nok allerede med hvem - med Gilli og den er anden er d. 28 november med Scarlet Pleasure. Jeg er stadig på udkig efter flere koncerter som jeg kan tage til, for wow jeg elsker det.

Som så mange andre glæder jeg mig til sommerferien, og til at bade, spise is, blive brun og hygge mig! og efter sommerferien skal jeg starte i 9. klasse - wuhuu sidste år i folkeskolen - , jeg glæder mig ik rigtig til alle de prøver og eksamner man skal til eller selve skolen, men glæder mig, til at få overstået det sidste år.

Jeg håber virkelig også på at kunne nå lang med bloggen og på at jeg kan få lavet nogle vilde og fede indlæg til jer!!

Knus.


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Saint Tropez Skjorte // Læderjakke fra Zara // Ukendt Taske // Nike Sko // Ringe fra Hvisk // (link til bukser kommer)

Taske fra Zadig Et Voltaire // Sofie Schnoor Tørklæde // Tee fra Wood Wood // (link til resten kommer)Jeg syntes at det var tid til nogle Outfits her på bloggen, så her er de!

Det er to outfits som jeg selv bruger utroligt meget og som jeg syntes er Vildt (!) behagelige! Det første outfit ville jeg syntes at man både kunne bruge til fint brug og til hverdag. Det andet outfit ville jeg selv bruge til hverdag og til en dag hvor man ik gider det store men stadig ik gider at have noget der ligner et søndags outfit på!

Håber at I fik inspiration!

Knus

Likes

Comments

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få sat nogle ting til salg på Tradono, som er en app hvor man som sagt kan sælge ting!
Jeg sælger ud da Jeg har en hel skuffe fyldt med tøj som jeg Dsv. Ikke længere går med, men som stadig er i god stand og som jeg ikke syntes fortjener at blive smidt ud - og fordi at det nogle gange også er lidt rart at få ryddet ud i sit tøj, hehe.

Jeg har i dag lagt ca. 30 ting på, som jeg helt klart syntes at i skal gå ind at tjekke ud (Emma Lund), og kommer løbende til at sætte flere ting til salg.

Håber at i alle nyder weekenden og det dejlige vejr.

Knus

Likes

Comments

Uha, jeg har fået shoppet en del på det sidste og som lovet har jeg lavet dette indlæg til jer ;) Som i måske har læst i et af mine indlæg havde jeg lavet en såkaldt Shopping-liste" som jeg faktisk altid laver haha. Jeg har købt alle mine ting ud fra den, dog med lidt ændringer da jeg faldt over nogle ret så lære ting som ik stod der. Jeg har lavet link til alle tingene da collagen drillede lidt, men ville gerne have indlægget op til jer!

Knus

Sorte bukser fra Zara

Marineblå bukser fra Zara

Grå sweatshirt fra Wood Wood

Blå sneaks fra Nike

Hvide sneaks fra Asics

Grøn stribet trøje fra Mads N.

Mineralize concealer fra Mac

Grå sweater fra Zara

Sølv øreringe fra Weekday

Sort mesh fra Weekday


Likes

Comments

Mig og min mor tog afsted til Skodsborg kurhotel, tirsdag d. 14. februar som også er vanlentinesday, og for at være ærlig går jeg egntelig ik rigitg op i valentinesday, og hvad den bringer - hvilket jeg tror har noget at gøre med at jeg ik har en kæreste hahah.

Nå men, tirsdag tog vi først ind på strøget hvor vi spiste på Joe og vi fik shoppet 'lidt', hehe. Bagefter tog vi så hen på hotellet og gik i udendørs spa. Om aftenen tog vi hen på en hyggelig kro og fik rigtig Dansk mad - nemlig stegt flæsk!

Onsdag stod vi op til den lækreste morgenmads buffe på hotellet og bagefter hoppede vi i de bløde badekåber og gik ned til spa området hvor vi bare lå og nød det hele. Om aftenen overraskede min mor mig med en tur på bones og hvor min mormor også kom og spiste med, hvilket var super hyggeligt.

Torsdag/i dag fik vi igen lækker mad og var i spa, og derefter skulle vi tjekke ud og tog så i Lyngby storcenter,, hvor jeg blev forelsket i et par bukser som de så ik havde i min str. Så derfor tog vi i fields bagefter hvor jeg så fandt dem, wuhuu. Lige nu sidder jeg og hører noget Gilli og hygger mig med at skrive indlæg til jer!

Der vil komme et indlæg hvor i kan se hvilke ting jeg fik fingeren i på denne tur ;))

knus.

Likes

Comments

Jeg har fået vinterferie, og ser det som en god mulighed for at få shoppet en masse! Og ikke nok med det, har jeg lige haft fødselsdag og derfor fået lidt penge at shoppe for. Jeg har længe gået og skrevet ting ned, som jeg virkelig bare er blevet forelsket i!
Derfor har jeg kreeret en collage med alle tingene på, så I kunne få inspiration til hvad jeres næste køb evt. skulle være.
Knus.

Likes

Comments