Heyy!

Som mange måske har lagt mærke til, er det pludselig blevet en "trend" at købe dyre ting, såsom tasker og sko.
Men det er de færreste som har 4000kr. Om måneden til en ny taske eller andet.

Så derfor har jeg fundet i alt 9 dupes til en masse lækre ting :

Lala Berlin 2.800kr. // Sofie Schnoor 400kr.

Isabel Marant 3.000kr. // Pavement 1.000kr.

Victor & Rolf 600kr. // Zara 100kr.

Stella McCartney 4.460kr. // Veraldo 478kr.

Toga Pulla 2.800kr. // Pavement 1000kr.

Stella McCartney 6.000kr. // Veraldo 469kr.

Givenchy 7.800kr. // Forever21 ca. 200kr.

Stella McCartney 4.800kr. // YesStyle 180kr.

Chanel 24.000kr. // Veraldo 299kr.Håber at det var noget I kunne bruge, og at I fik lidt inspiration til mærker som laver forholdsvis gode dupes.

Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jakke // MByM Bukser// Minimum Trøje// Minimum Sko// Nike Zoom Spiridon

Heyy!
I mandags var det for mig 'Blå mandag' og havde derfor fået dette utrolige lækre sæt til dagen!

Jeg havde det på igen i dag, med mine Spiridons som kom med posten i går (ihhhh), og min hvide cowboy jakke, som jeg virkelig syntes gav prikken over i'et.


Knus

Likes

Comments

Heyy!

Her den sidste måneds tid har jeg være en del ude at shoppe, har måske ik fået købt mega meget, men det er nogle ting jeg har villet have længe og som også koster lidt ;)). Jeg var meget spændt på om jeg ville få brugt de blå cowboy bukser, da jeg ikke har ejet et par i meeeeget lang tid og derfor ikke vidste om det var mig. Jeg blev positivt overrasket, da jeg nu elsker dem!

Håber at I fik inspiration til hvad i evt. kunne købe næste gang i skal ud og shoppe, eller sidder ved computeren og mangler lidt tøj.

Knus

Likes

Comments

Øreringe // Pilgrim Jakke // Message


Heyy!

I dag har jeg haft en helt normal, men hyggeligt dag! Jeg var i skole i 3 timer og tog hjem til frokost og lavede mig noget lækkert mad (kan ses på billedet). Da jeg kom i skole igen fik vi fri efter en time hvilket er super dejligt, så jeg aftalte med nogle veninder at vi tog i fields, nu når det også er et virkelig kedeligt vejr. I fields købte jeg en hvid cowboy jakke som jeg har villet ha haft længe, og et par fine og enkelte sølv øreringe. Jeg sidder lige nu med en dejlig varm kop the, og skal til at skrive nogle spændende indlæg, som snart kommer ud. senere i aften skal jeg op og træne, hvilket jeg faktisk glæder mig til.

Håber at i alle har haft en dejlig dag.

Knus

Likes

Comments

I har nok alle sammen lagt mærke til den trend der er kommet med tassel øreringe, da den bliver brugt af mange bloggere og bliver set over alt på instagram. Jeg har aldrig rigitg været tilhænger af store øreringe, men på en eller anden måde fanger de der tassel ørerigne mig bare, og jeg ved at jeg ik er den eneste.

Lav dem selv!

ja det kan man faktisk, jeg har selv lavet mine ved hjælp af en youtube, og det er nemmere end man skulle tro. den video jeg brugte er er der link til lige her.

i Custome har de også lavet en guide her.

Hvor kan de købes?

Hvis du ikke er så kreativ eller bare ik har tålmodighed til det så kan man heldigvis også købe dem, og jeg har fundet nogle butikker/mærker som laver dem.

Mads Nørgaard

Luxo Living

Asos

Revolve

H&M

Styling!

Personligt, syntes at jeg øreringe kan være fede til alt, hvis bare man styler dem rigtigt. Og fordi at det er nogle forholdsvis store og i øjenfaldende øreringe syntes jeg personligt, at de er fedest til et lidt stilrent look, men det er jo selfølgelig smag og behag, og nogle gange er det bedst at prøve sig frem og se hvad man selv syntes ser fedest ud.


Jeg håber rigtig meget at I fik inspiration, til hvor man kan købe dem, lave dem, og style dem.

Knus

Likes

Comments

Der er blevet efterspurgt nogle indlæg omkring mig, så tænkte at det velkendte TMI tag var passende at bruge, så har svaret på et par af spørgsmålene, enjoy :

Hvad har du på? // træningstøj - er lige kommet hjem fra Fitness
Har du nogensinde været forelsket? // Nej
Eventuelle piercinger // Kun i et i hvert øre Favorit band/Sanger // Scarlet Pleasure, Gilli, Sivas, MFM og Kesi Favorit sang // Den er ALT for svær Hvor gammel er du // 15
stjernetegn // Vandmand
Favorit citat // Har ik èt bestemt, men elsker citater fra mine yndlings sange Favorit skuespiller // Dar Salim, og Ali Sivandi
Favorit farve // Neutrale farver, men også blå og grøn
Hvor går du hen , når du er ked af det // Min familie og venner
Hvor lang tid tager det dig at brusebad // alt fra 5-20 min.
Frygt // Frøer og døden
Sidste person, du talte med // Min mor
Favorit mad // org der er meget, men nok kartofler og kød
Sidste sted , du var // Fitnesscenteret
Sidste gang du var fornærmet // Tidligere i dag haha Favorit smag af slik // salt/chips og chokolade Favorit smykke // Det smykke med højest effektionsværdi er en halskæde jeg har fået af min oldemor.
Sidste sang du sang // Bagmand Gilli
Sidste gang du hang ud med nogen // Efter skole Har du nogle søskende // 2 lillesøstrer og èn pap søster

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det har været et fantastisk vejr i dag og ikke nok med det fik jeg tidligt fri! wuhu. Jeg og min veninde Signe valgte at gå en lille tur ned på havnen og bare nyde det gode vejr. Vi nupper en is nede på havnen og sætter os på en bænk os spiser den, og SÅ kan man mærke sommer stemningen!

Håber at I alle har nydt dagen og det gode vejr.

Knus

Nike Sko // Wood Wood Tee // Wood Wood Sweather // Zara Jakke // Zara Chinos // Zadig Taske // Sofie Schnoor Tørklæde

Likes

Comments

Tiger Tee // Burn Pants // Ukendt Taske // Zara Jakke // Asics Sneaks

Har i et stykke tid gået og været vild med 'tiger-trøjen' fra Envii og har endelig købt den, så derfor skal den da vises i et outfit her på bloggen ;)). Bukserne er også fra Envii og er et par bukser som jeg har haft ledt efter, i maange butikker! det er efter min mening et meget farverigt outfit, i hvert fald i forhold til hvad jeg ellers plejer at gå med haha.

Hvis i har ønsker til i indlæg er I meget velkommen til at skrive til mig over insta ( _emma_lund )!

knus

Likes

Comments

uhhhh- der sker såå mange fede ting i år som jeg glæder mig helt vildt meget til og som jeg gerne vil dele med jer!

Det der for mig nok bliver det vildeste er at jeg skal konfirmeres her i maj. Jeg har 'allerede' været ude og købe den kjole som jeg skal have på, og jeg syntes selv at den er så flot! Jeg er ik en pige som går i kjole - tror kun at jeg ejer èn haha - så derfor var jeg også lidt skeptisk i starten om hvor vidt jeg skulle have kjole på eller ej. Da dagen så kom og jeg skulle ud med min mor og købe mit outfit, fandt vi den flotteste kjole - syntes jég ;) - som jeg glæder mig til at have på! Og selvfølgelig kommer I til at se den, enten her på bloggen er på min insta.

Som nogle af jer måske ved, er jeg lidt af en fangirl så selvfølgelig skal jeg også til koncerter, og indtil videre dsv. kun 2, men 2 som jeg glæder mig enormt meget til. Begge koncerter er i Store Vega i København og den ene er allerede d. 11 april - så ved nogle af jer nok allerede med hvem - med Gilli og den er anden er d. 28 november med Scarlet Pleasure. Jeg er stadig på udkig efter flere koncerter som jeg kan tage til, for wow jeg elsker det.

Som så mange andre glæder jeg mig til sommerferien, og til at bade, spise is, blive brun og hygge mig! og efter sommerferien skal jeg starte i 9. klasse - wuhuu sidste år i folkeskolen - , jeg glæder mig ik rigtig til alle de prøver og eksamner man skal til eller selve skolen, men glæder mig, til at få overstået det sidste år.

Jeg håber virkelig også på at kunne nå lang med bloggen og på at jeg kan få lavet nogle vilde og fede indlæg til jer!!

Knus.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Saint Tropez Skjorte // Læderjakke fra Zara // Ukendt Taske // Nike Sko // Ringe fra Hvisk // (link til bukser kommer)

Taske fra Zadig Et Voltaire // Sofie Schnoor Tørklæde // Tee fra Wood Wood // (link til resten kommer)Jeg syntes at det var tid til nogle Outfits her på bloggen, så her er de!

Det er to outfits som jeg selv bruger utroligt meget og som jeg syntes er Vildt (!) behagelige! Det første outfit ville jeg syntes at man både kunne bruge til fint brug og til hverdag. Det andet outfit ville jeg selv bruge til hverdag og til en dag hvor man ik gider det store men stadig ik gider at have noget der ligner et søndags outfit på!

Håber at I fik inspiration!

Knus

Likes

Comments