Contains affiliate links

Som lovet i mit sidste indlæg (læs her), har jeg i dag fundet 3 helt fantastiske jakker med de velkendte tern. Disse jakker findes i mange varianter, både lange, korte, lyse og mørke, og jeg har her fundet 3 forskellige som har hvert deres look. Min personlige favorit er jakken i midten da jeg er helt vild med dens mørke grå farver og dens snit. Man kan vælge at gå all in og kører jakken med matchende bukser og evt. en basic hvid tee inden under og en masse fede accessories. Selv styler jeg min jakke sådan her da jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til at købe matchende bukser, da det er lidt ude af min comfort zone, men tænker at det kommer en dag ;))

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Var i går på en hyggelig shoppetur med min mormor, og selfølgelig slap hun ikke for at hjælpe mig, med at tage nogle billeder her til bloggen. Mit outfit var rimelig basic, men blazeren gjorde det stadig ret classy. Jeg havde som så mange andre set jakker, og blazere på instagram med samme mønster, og havde overvejet om det overhovedet var noget for mig. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om at det ikke var en trend jeg ville begive mig ud i, men endte så dog alligevel inde i H&M's prøverum, og kunne ikke lade vær. Den er meget anderledes i forhold til hvad jeg ellers går med, men indtil videre har jeg ikke fortrudt mit køb. Den er ret god til at gøre et mere casual outfit fint, hvilket man nogle gange kan have brug for. Har i planerne at i en af de næste par dage vil der komme et indlæg ud omkring, hvor man kan købe disse slags jakker og forskellige pasformer og farver. Så der er forhåbentligt noget at se frem til ;)

Knus


Insta: _emma_lund

Likes

Comments

Har sponsoreret indhold

Forleden modtog jeg dette lækre cover fra Ideal Of Sweden , som I måske også har set på min instagram (her). Jeg er utrolig glad for mit, og har haft det på min telefon lige siden jeg fik den. Ideal Of Sweden har en masse forskellige ting til mobilen, som covers, powerbanks, høretelefoner osv. Deres covers findes i al verdens mønstre og jeg er blevet helt vildt med disse to 1. cover 2. cover . Jeg har også fået en rabatkode til JER på 20% når i handler på deres hjemmeside (her) på 20% ved brug af koden “AWDK”.

knus

Likes

Comments

I denne måned har jeg virkelig hørt al verdens musik, og er også gået tilbage til nogle gamle kendinger.

Jeg har her fået samlet dem der er kommet på repeat flest gange den senseste tid:

Likes

Comments

Heyy!

Selvom om sommeren er ovre, syntes jeg ikke at det er for sent, med en kjole som denne, i centrum. Den gule farve har og er et must i år, samt de velkendte Nunoo tasker, så dette outfit kommer lidt omkring sommerens trends. Personligt syntes jeg at dette outfit kan bruges til både hverdags- og fintbrug. Kjolen og de store statement øreringe pimper outfittet op, mens skoene og den hvide denim jakke holder lidt mere casual.

Der er link til alle de items der indgår i colagen.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

​*Tryk på et item og kom ind på linket*Heyy!

Tænkte at det kunne være hyggeligt, med et lille hurtigt indlæg hvor jeg deler gårsdagens outfit, hvor jeg var ude og spise på 'Flammen' for at fejre min mormors fødselsdag, med min familie. Jeg havde mine hvide Chinos på fra Zara, min gule Versace tee som jeg købte i Tyskland (kan dsv. Ikke finde link), mine elskede Alexander McQueen sneakers, og min Zadig Et Voltaire taske som i har set par gange haha.

Jeg håber at I fik noget inspiration.

Knus

Likes

Comments

*Link til alle items*

Heyy!

I dag har jeg endnu en 1-outfit-3-options collage til jer. Outfittet her er inspireret meget af sommeren i dens lyse farver. Jeg er helt vild med jakken og dens farver, stoffet minder lidt om de der Chanel jakker som er blevet set ret meget her i sommeren. Der e 3 forskellige tasker som jeg syntes ville sætte hver deres præg på outfittet, og min personlige favorit er helt klart nr. 3 taske da jeg er helt vild med den, og skal på et tidspunkt ha` købt en selv som I kan se her.

Håber at I fik noget inspiration!

knus

Likes

Comments

I går var jeg på grøn hvilket var en virkelig fed oplevelse. Jeg havde fået billetter af min far i konfirmationsgave, til mig og ham. Derinde mødte vi en masse vi kendte som vi så gik rundt og hørte musik med. Trods regnen der måtte pause Ukendt Kunstner og Sivas' koncert, var det virkelig fedt, og senere kom solen frem.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Noget at det jeg er bedst til er at surfe rundt på nettet og forelske mig i ting som, sko, tasker, smykker og tøj. Og som I kan se længere oppe har jeg denne gang forelsket mig i disse otte ting. Jeg er aller vildest med Gucci halskæden og Zara jakken, og det er de to ting som jeg kommer til at anskaffe mig aller først når jeg får min løn.

Husk at vi som mig også er helt vild med disse items kan I bare trykke på billedet og komme direkte ind på dit yndlings item.

Knus

Likes

Comments

Heyy!

Det her var som lovet en lille billede-dagbog fra min uges ferie til Blåvand. Jeg kunne godt tænke mig at lave indlæg som disse noget oftere da jeg syntes det er både hyggeligt at lave og "læse". Håber at I er enige, og ville være med på at jeg fortsatte med det.

Knus

Likes

Comments