Heyy!

Det her var som lovet en lille billede-dagbog fra min uges ferie til Blåvand. Jeg kunne godt tænke mig at lave indlæg som disse noget oftere da jeg syntes det er både hyggeligt at lave og "læse". Håber at I er enige, og ville være med på at jeg fortsatte med det.

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

*Links kommer*

Heyy!

Tænkte jeg lige ville vise jer, hvad mit outfit i dag bestod af. Jeg har lige fået t-shirten ind af døren med posten, så derfor var det oplagt for mig at tage den på i dag, hehe. Da det i dag er dejligt og varmt vejr, syntes jeg at den fine nederdel skulle benyttes. Skoene kan man ikke se, men jeg har mine Alexander McQueens på, som jeg købte for nogle uger siden, efter at have sparet sammen i et stykke tid.

Jeg skal i dag til min oldemors 85 års fødselsdag så vi skal på restaurant, og have forhåbentligt lækkert mad der.
Næste uge skal jeg holde ferie med min mor, og vi skal lave en del hyggelige ting som fx. Klatre i træer i Slagelse, da vi prøvede noget lign. Sidste uge i Jylland, og vi syntes det var vildt fedt!

Håber at I nyder ferien, og det dejlige vejr nu når det er der.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Har i lang tid været helt vild med denne Baum und Pferdgarten jakke og hver gang jeg har set en med den lækre jakke har jeg haft lyst til at købe den! Dette outfit er lidt vildt da den har nogle meget i øjenfaldende items og virkelig vækker opmærksomhed hos andre. Jeg er vild med kontrasterne ved farverne i tøjet som gør at hele outfittet hænger sammen. Jeg elsker detaljen med leopardprint på jakken som går igen længere nede på skoene. Outfittet her ville være lækkert at have på til fx. et bryllup eller lejligheder lign.

I kan få links til alt HER på min Hvisk stylist profil.

Håber at det var inspirerende og at I også er lige så vild med det som mig.

Knus

Likes

Comments

Heyy!

endelig blev det giveaway tid, og i samarbejde med Tassel By Tassel har I nu muligheden for at vinde et valgfrit par tassenøreringe. For at deltage skal du følge Mig og Tassel.by.tassel på Instagram og Like et af vores billedet samt tagge 1-2 veninder som fortjener chancen for at vinde de lækre Tassel øreringe.

vinderen bliver fundet og kontaktet d.1. august klokken 10:00!

Held og lykke

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Tænkte at jeg ville begynde på en ny serie her på bloggen nemlig "1 Outfit..." hvor jeg finder/laver et outfit og så kommer der nogle forskellige options af forskellige items.

I dag har jeg fundet et outfit og 3 par sko som jeg syntes ville give hver deres præg på outfittet. Det første par sko er fra Ivylee og jeg er forselsket i dem. Jeg syntes at de både ville være lækre til en fest og hverdagsbrug. Det næste par sko er fra Day og gør outfittet lidt mere sporty. Det sidste par er fra Billi Bi og ville være perfekt til en konfirmation, bryllup eller noget lign. Mine yndlings er dem var Ivylee da jeg syntes at de er lidt specielle uden at være for meget, hvilket jeg elsker!

Håber at I fik noget inspiration til et lækkert outfit, og husk at i kan finde links til skoene enten på billedet eller under. Hvis i vil have id til de andre lækre ting er der et link HER og så kommer I direkte ind på min Hvisk Stylist Profil hvor der er link til alt.


Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

*Tryk på et item og kom direkte ind på linket*


Heyy!

Har fundet en masse fede og lækre t-shirts som ville passe perfekt ind her til sommer. Jeg er selv helt vild med dem, og som I nok har lagt mærke til er der lidt af et farve tema, da jeg er blevet helt vild med den frisk rødlige farve. Min egen favorit må nok være den Orange Kenzo da den på en eller anden måde har noget helt specielt over sig, og kan godt fornemme på mig selv at jeg meget snart bliver nødt til at eje den! Alle t-shirtsne ville helt klat kunne pifte et par ellers normale kedelige jeans op og virkelig gøre noget til ens outfit.


Lige nu sidder jeg i et mega lækkert sommerhus i Jylland (Blåvand, hvor jeg skal være en uge med min familie, så vi krydser fingrer for at det bliver dejligt vejr, da vi bord 400 meter væk fra stranden. Var faktisk nede og bade i dag, og vandet var dejligt! I morgen kører vi en tur til Esbjerg hvor vi skal lege turister. Tager sikkert en masse billeder i løbet af ugen som jeg så kan dele med jer her på bloggen sidst på ugen.

Jeg håber at I alle sammen nyder ferien og får det bedste ud af den!

Knus

Likes

Comments

Hey!

Jeg har lagt mærke til at de andre indlæg jeg har lavet om mine seneste køb er nogle af mine mest læste indlæg ( mine seneste køb // 1 // mine seneste køb // 2 ), så derfor vil jeg vil endnu en gang vise hvad jeg har gået og brugt penge på det sidste stykke tid. Jeg skulle til min venindes konfirmation så de 3 første ting i kan se, købte jeg i den anledning. Jeg var så heldig at vinde et par Yeezy på confirm, men solgte dem igen, selvom de er ret fede, det grønne sæt er endnu ikke kommet med posten så er meget spændt på at se det i virkeligheden, og jeg er sikker på at I kommer til at se det på Instagram og her på bloggen. Men ellers har jeg bare haft købt nogle ting som jeg godt har kunne tænke mig.

Jeg håber at det var spændende at læse med.

Knus

Likes

Comments

Hey!!

For en uges tid siden modtog jeg denne Goodiebox x Hvisk, da jeg er en del af Hvisk style community, og derfor fik muligheden for at modtage den. Jeg tænkte at det var rimelig oplagt, at vise jer hvad der var i den eftersom at jeg allerede har postet billeder af boxen, på min instagram (_emma_lund).

*Fullsize*

Jeg har indtil videre kun haft èt par falskeøjenvipper da jeg ikke rigtig føler at det er noget jeg vil gå med. Jeg har kun hørt godt om dette mærke, og glæder mig til den dag jeg "får brug for dem".

*Fullsize*

Jeg har indtil videre kun swatched denne eyeliner, men af hvad jeg kunne se virker den god. den er helt sort og ikke den der fesne grå farve, og den var meget svær at få af, så tænker at den holder godt på øjet.

*Fullsize*

Hold da op, hvor så man sjov ud med denne her maske på! jeg havde den på i går og var seriøst ved at dø af grin. Ikke nok med at den fik mig til at grine, gjorde den min hud ekstremt blød! så har helt sikkert tænkt mig at købe en inden længe.

Denne her hårolie dufter virkelig godt og blødgører dit hår virkelig godt. Jeg har krøller og da jeg glatter mit hår næsten hver dag, er det meget godt for mit hår med en olie som denne, så den er jeg rigtig glad for.

jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve denne, da jeg kun har hørt godt om den, men har dog aldrig taget mig sammen til at købe den, så jeg blev mega glad da jeg så at jeg fik den med. Den lever virkelig op til mine forventinger og kunne sagtens finde på at købe den i fullsize!

*Fullsize*

Denne her syntes jeg er mega sej. 1. der er vulkan sand i, hvilket er mega cool. 2. den skifter farve, fra lyserød til grå.

Jeg prøvede denne her scrubmaske her for nogle dage siden, om mine kinder blev helt baby bløde, og den fjerne virkelig alt den døde hud man har i ansigtet.

Håber at I syntes at det var interessant at læse om, og at I har fået inspiration til måske at købe nogle af disse ting.

knus

Likes

Comments

Heyy!

Som mange måske har lagt mærke til, er det pludselig blevet en "trend" at købe dyre ting, såsom tasker og sko.
Men det er de færreste som har 4000kr. Om måneden til en ny taske eller andet.

Så derfor har jeg fundet i alt 9 dupes til en masse lækre ting :

Lala Berlin 2.800kr. // Sofie Schnoor 400kr.

Isabel Marant 3.000kr. // Pavement 1.000kr.

Victor & Rolf 600kr. // Zara 100kr.

Stella McCartney 4.460kr. // Veraldo 478kr.

Toga Pulla 2.800kr. // Pavement 1000kr.

Stella McCartney 6.000kr. // Veraldo 469kr.

Givenchy 7.800kr. // Forever21 ca. 200kr.

Stella McCartney 4.800kr. // YesStyle 180kr.

Chanel 24.000kr. // Veraldo 299kr.Håber at det var noget I kunne bruge, og at I fik lidt inspiration til mærker som laver forholdsvis gode dupes.

Knus

Likes

Comments

Jakke // MByM Bukser// Minimum Trøje// Minimum Sko// Nike Zoom Spiridon

Heyy!
I mandags var det for mig 'Blå mandag' og havde derfor fået dette utrolige lækre sæt til dagen!

Jeg havde det på igen i dag, med mine Spiridons som kom med posten i går (ihhhh), og min hvide cowboy jakke, som jeg virkelig syntes gav prikken over i'et.


Knus

Likes

Comments