Heyy!

Selvom om sommeren er ovre, syntes jeg ikke at det er for sent, med en kjole som denne, i centrum. Den gule farve har og er et must i år, samt de velkendte Nunoo tasker, så dette outfit kommer lidt omkring sommerens trends. Personligt syntes jeg at dette outfit kan bruges til både hverdags- og fintbrug. Kjolen og de store statement øreringe pimper outfittet op, mens skoene og den hvide denim jakke holder lidt mere casual.

Der er link til alle de items der indgår i colagen.

Knus

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

​*Tryk på et item og kom ind på linket*Heyy!

Tænkte at det kunne være hyggeligt, med et lille hurtigt indlæg hvor jeg deler gårsdagens outfit, hvor jeg var ude og spise på 'Flammen' for at fejre min mormors fødselsdag, med min familie. Jeg havde mine hvide Chinos på fra Zara, min gule Versace tee som jeg købte i Tyskland (kan dsv. Ikke finde link), mine elskede Alexander McQueen sneakers, og min Zadig Et Voltaire taske som i har set par gange haha.

Jeg håber at I fik noget inspiration.

Knus

Likes

Comments

*Link til alle items*

Heyy!

I dag har jeg endnu en 1-outfit-3-options collage til jer. Outfittet her er inspireret meget af sommeren i dens lyse farver. Jeg er helt vild med jakken og dens farver, stoffet minder lidt om de der Chanel jakker som er blevet set ret meget her i sommeren. Der e 3 forskellige tasker som jeg syntes ville sætte hver deres præg på outfittet, og min personlige favorit er helt klart nr. 3 taske da jeg er helt vild med den, og skal på et tidspunkt ha` købt en selv som I kan se her.

Håber at I fik noget inspiration!

knus

Likes

Comments

I går var jeg på grøn hvilket var en virkelig fed oplevelse. Jeg havde fået billetter af min far i konfirmationsgave, til mig og ham. Derinde mødte vi en masse vi kendte som vi så gik rundt og hørte musik med. Trods regnen der måtte pause Ukendt Kunstner og Sivas' koncert, var det virkelig fedt, og senere kom solen frem.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Noget at det jeg er bedst til er at surfe rundt på nettet og forelske mig i ting som, sko, tasker, smykker og tøj. Og som I kan se længere oppe har jeg denne gang forelsket mig i disse otte ting. Jeg er aller vildest med Gucci halskæden og Zara jakken, og det er de to ting som jeg kommer til at anskaffe mig aller først når jeg får min løn.

Husk at vi som mig også er helt vild med disse items kan I bare trykke på billedet og komme direkte ind på dit yndlings item.

Knus

Likes

Comments

Heyy!

Det her var som lovet en lille billede-dagbog fra min uges ferie til Blåvand. Jeg kunne godt tænke mig at lave indlæg som disse noget oftere da jeg syntes det er både hyggeligt at lave og "læse". Håber at I er enige, og ville være med på at jeg fortsatte med det.

Knus

Likes

Comments

*Links kommer*

Heyy!

Tænkte jeg lige ville vise jer, hvad mit outfit i dag bestod af. Jeg har lige fået t-shirten ind af døren med posten, så derfor var det oplagt for mig at tage den på i dag, hehe. Da det i dag er dejligt og varmt vejr, syntes jeg at den fine nederdel skulle benyttes. Skoene kan man ikke se, men jeg har mine Alexander McQueens på, som jeg købte for nogle uger siden, efter at have sparet sammen i et stykke tid.

Jeg skal i dag til min oldemors 85 års fødselsdag så vi skal på restaurant, og have forhåbentligt lækkert mad der.
Næste uge skal jeg holde ferie med min mor, og vi skal lave en del hyggelige ting som fx. Klatre i træer i Slagelse, da vi prøvede noget lign. Sidste uge i Jylland, og vi syntes det var vildt fedt!

Håber at I nyder ferien, og det dejlige vejr nu når det er der.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Har i lang tid været helt vild med denne Baum und Pferdgarten jakke og hver gang jeg har set en med den lækre jakke har jeg haft lyst til at købe den! Dette outfit er lidt vildt da den har nogle meget i øjenfaldende items og virkelig vækker opmærksomhed hos andre. Jeg er vild med kontrasterne ved farverne i tøjet som gør at hele outfittet hænger sammen. Jeg elsker detaljen med leopardprint på jakken som går igen længere nede på skoene. Outfittet her ville være lækkert at have på til fx. et bryllup eller lejligheder lign.

I kan få links til alt HER på min Hvisk stylist profil.

Håber at det var inspirerende og at I også er lige så vild med det som mig.

Knus

Likes

Comments

Heyy!

endelig blev det giveaway tid, og i samarbejde med Tassel By Tassel har I nu muligheden for at vinde et valgfrit par tassenøreringe. For at deltage skal du følge Mig og Tassel.by.tassel på Instagram og Like et af vores billedet samt tagge 1-2 veninder som fortjener chancen for at vinde de lækre Tassel øreringe.

vinderen bliver fundet og kontaktet d.1. august klokken 10:00!

Held og lykke

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heyy!

Tænkte at jeg ville begynde på en ny serie her på bloggen nemlig "1 Outfit..." hvor jeg finder/laver et outfit og så kommer der nogle forskellige options af forskellige items.

I dag har jeg fundet et outfit og 3 par sko som jeg syntes ville give hver deres præg på outfittet. Det første par sko er fra Ivylee og jeg er forselsket i dem. Jeg syntes at de både ville være lækre til en fest og hverdagsbrug. Det næste par sko er fra Day og gør outfittet lidt mere sporty. Det sidste par er fra Billi Bi og ville være perfekt til en konfirmation, bryllup eller noget lign. Mine yndlings er dem var Ivylee da jeg syntes at de er lidt specielle uden at være for meget, hvilket jeg elsker!

Håber at I fik noget inspiration til et lækkert outfit, og husk at i kan finde links til skoene enten på billedet eller under. Hvis i vil have id til de andre lækre ting er der et link HER og så kommer I direkte ind på min Hvisk Stylist Profil hvor der er link til alt.


Knus

Likes

Comments