Bild 1: Drinkar på Tapas med Maja, hennes mamma och Peter / Bild 2: På väg mot lite festligheter.

Har haft en mycket trevlig helg! Tycker det är extra viktigt att hitta på roliga saker nu när man egentligen bara vill ha vår, sol och plusgrader. För även fast jag älskar vintern så är den rätt lång och mörk. Hoppas ni haft en fin helg, kram!

Likes

Comments

Som vissa av er kanske känner till så flyttade jag till Tokyo för ca ett och ett halvt år sedan. Jag har nu vart hemma i en termin och kände att det var dags för mig att dela med mig av lite bilder från min resa. En sk "throwback" helt enkelt. Jag ser såå liten ut på bilden till höger. Tog den typ första morgonen, helt ovetande om vad som komma skulle...

Bilden till vänster är en bild av min skola, ASIJ. Tyckte verkligen om den skolan. Saknar det så mycket trots att det ibland var jobbigt. Bilden till höger är från en bildlektion.

Study study study! 

Innan jag hade lärt känna så många kompisar så brukade jag spendera mina helger tillsammans med min mami. Vi gick på "stan" och fikade eller shoppade för det mesta. Saknar att vara tillsammans med min mamma på det sättet!

Vissa helger gick vi också på konserter eller operor. Vi bodde supernära Suntory Hall där många pianister och orkestrar brukade ha sina konserter.

Så småning om lärde jag även känna massa roliga människor.

Sedan började även track-säsongen. Värsta och bästa tiden av mitt liv, haha. Nu spenderades många av mina helger på tävlingar, vilket jag tyckte var ganska jobbigt. Jag hade även träning varje dag efter skolan och kom därför hem kring sju varje dag. Min skolbuss gick också klockan sju på morgonen. Oj vad jag klagar, men det var ju faktiskt jobbigt af. Ska dock tillägga att jag är otroligt glad att jag deltog i det. Klapp på axeln till mig själv för att jag orkade.

Var såklart inte bara i Tokyo under detta år, utan vi besökte också Hakuba, Hakone, Kyoto, Hiroshima, Hawaii osv.

Prom!

Och kolla! Finfina kompisar kom och hälsade på mig. Tänk att de tog sig helt från Sverige. Är så glad och tacksam för allt kul vi hittade på.

Sakura!

Det var alla bilder jag hade för denna gång. Hoppas ni haft en bra helg, och att ni får en god start på nästa vecka.

Likes

Comments

Hej! Har spenderat min lördag med Maja. Vi har kikat runt i lite affärer och sånt och är nu hemma hos mig. Silje är just nu på dejt hoho. Ska snart äta middag (oxfilé <3) och sen får vi se vad som händer ikväll!

/E

Likes

Comments

Hej finisar! Oj så skönt med fredag! Har haft en väldigt bra dag. Vaknade av att mamma kom in med frukost på sängen. Såg film första lektionen och hade sedan hål. Gick och tränade och åkte tillbaka till skolan för psykologi, vilket är ett av mina favoritämnen! Går ju natur men tycker egentligen inte om naturämnena alls... Slutade klockan ett och gick till stan för att fika med Daniel och Maja. Jättemysigt! Och kul att umgås med Daniel som är en av mina närmsta kompisar, men som jag inte träffar allt för ofta!

/E

Likes

Comments

Istället för att summera hela 2016 har jag valt ut lite olika händelser under året som jag tänk dela med mig av! Allt som allt ett roligt och händelserikt år som jag verkligen kommer att minnas!

2016 la jag ner mycket tid på träningen och cheerleading. Efter att spenderat 7-8 timmar/veckan i hallen med laget har hallen blivit mitt andra hem och laget min andra familj. Under året tävlade både i Sverige och internationellt. Resan vi gjorde till Paris i mars är ett av mina favoritminnen 2016! Vi gick på disneyland, shoppade och tävlade såklart (och tog hem en förstaplats).

Förutom Frankrike så har jag även haft turen att besöka två andra länder. Började 2016 med en resa till Dubai med min pappa och hans sambo. Senare i augusti var jag och mamma två veckor i New York. Där shoppade vi mest men hälsade också på våra släktingar.

I mars fyllde jag 18 år! Var dock jättesjuk på min födelsedag haha. Började övningsköra nån vecka efter jag fyllt år och tog körkortet ytterligare nån vecka därefter. Helt klart en milstolpe i livet. Det är så skönt att kunna köra vart man vill istället för att behöva få skjuts överallt!

Under våren/sommaren flyttade Maja flyttade hem från USA och Silje hem från Japan! Så nu är vi äntligen återförenade <3 Maja hann hem till yran, som för övrigt var en väldigt rolig och sjuk helg! Under hösten köpte min familj en fjällstuga och jag, Maja och Silje spenderade slutet på 2016 och början av 2017 där.

/E

Likes

Comments

Vad skulle du aldrig

Äta? Om man tänker ätbara saker så är min sämsta maträtt leverbiffar. Har men från låg- och mellanstadiet. Men annars typ bajs...

Dricka? Sånär knallblå läsk, typ Vira Blåtira eller vad den heter.

Skoja om? Det finns så mycket man inte borde skoja om! Men sjukdomar och döden känns som det mest självklara.

Hakroppen? Skinnbyxor eller plagg med kränkande/hetsande budskap.

Vilja uppleva? Kidnappning och våldtäkt.

Kunna arbeta med? Städerska på hotell. Bara för att det verkar så tråkigt och enformigt, men såklart jätteviktigt jobb så cred till alla dem.

Säga nej till? Gratis skola och omsorg. Asså fattar du hur otroligt underbart det är?

Googla? Oj, listan är lång.

Göra offentligt? Någon annans misstag som den ångrar.

Blogga om? Mina i-landsproblem försöker jag undvika.


Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? My computaaa

Under din säng? Alla mina träningskläder i en rullbar låda :-)

I din jackficka? Min telefon, nycklar, läppbalsam och skolkort.

Bakom din kylskåpsdörr? PLENTY of milk and juice. Friends can relate.

Vid sidan av ditt handfat? Hallontvål.

Högst upp i din bokhylla? Min year book.

Längst ner i din tvättkorg? I don't do laundry. Skoja, men obviously det jag slängde dit först.

Framför näsan på dig? Ska man svara sin mobil här eller?

I dina tankar? Boyz

/S

Likes

Comments

Två bilder från igår! Maja sov här inatt. Vi har i princip bott med varandra hela lovet. Men det är egentligen inget ovanligt för att vara oss. Ett tag var vi ju nästan extrasyskon också haha. I eftermiddags gick jag och mamma till gymmet tillsammans. Skönt att komma igång med träningen igen efter att ha varit sjuk ett tag. Ikväll tänkte jag göra i ordning massa god frukt och se några avsnitt av Wahlgrens värld. Måste passa på nu när man har tid innan skolan börjar! Känns dock inte så farligt att lovet snart är över. Ska bli skönt med lite rutiner igen. Ser dessutom fram emot den här våren otroligt mycket!

Likes

Comments

Wohoo! Längdskidor - livets sport, Guds gåva till livet. Var så roligt att åka idag! 13 km runt Nydalas fina spår resulterade i en glad och nöjd familj Ildgruben, haha. Har aldrig haft så bra glid på mina skateskidor :-) Igår visade Maja att Kehlani släppt en ny singel, vilket gör tillvaron om möjligt desto bättre. Starten på detta år har vart riktigt bra. Förhoppningsvis håller det i sig även när skolan börjar.

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Sitter med Maja på Ikea och har just fikat lite. Otroligt billigt och gott, vilket är perfekt nu när vi tänkt spara lite pengar till våra framtida planer. Tidigare idag följde jag med mamma till några inredningsbutiker då jag bland annat behöver en byrå till mitt rum. Annars har jag gjort dadelbollar och bara tagit det lugnt. Skönt det såhär i slutet på jullovet. Ikväll tänkte jag och Maja laga en god middag och sedan kommer Silje också.
/E

Likes

Comments

Silje och Emma här! Just nu är vi hos Silje med Maja och bara myser. Skönt med en lugn kväll, det behövs ibland också. Och tur att man har vänner som man alltid har roligt med och mår bra med även när man inte gör något speciellt. Som man kan prata om allt med. Som inte dömmer en vad man än säger eller gör. Som alltid finns där. Hoppas ni alla har någon sådan person i ert liv, annars går ni verkligen miste om något. Ta vara på dessa människor och uppskatta dem!

Likes

Comments