View tracker

Idag har jag skrivit ett historiaprov som gick rätt bra tror jag! Jullovet känns närmre efter varje skolsak man kan bocka av, så skönt! Kom hem från skolan efter lunch och har sedan dess hunnit göra en hel del vettiga saker. Har bland annat pluggat matte då vi har nationellt prov på torsdag. Älskar livet på natur. Flyttade även över till mamma igår så har packat upp mina saker, fixat på rummet och sånt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Måndag idag och en jobbigare sådan. Men man kan ju inte alltid vara på top. Som tur var hade vi träning ikväll så humöret vände direkt jag fick träffa min lilla extrafamilj! Hoppas på en bättre dag imorgon, puss!

Likes

Comments

View tracker

Nya tag.

Likes

Comments

Två bilder från Borås! Vi är supernöjda med helgen och tävlingen. Vilken placering vi fick är dock inte helt klart än. Idag var vi på clinic, vilket var typ ett camp där vi fick hjälp av de internationella domarna med att förbättra vårt program. Nu är jag hemma och tänkte gå och lägga mig, är sååå trött!

Likes

Comments

Dagen inleddes med en springtur i det kalla men soliga vädret. Sedan for jag till staden för att handla med papi. Mötte sedan Maja, och vi gick på Cleo. Just nu chillar vi ba hos Majzor. Ha en fin helg vidare!

Likes

Comments

Hej på er! Nu har vi kommit fram till Borås och jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan vi ska gå och lägga oss. Imorgon tävlar vi först vid 16 men måste ändå gå upp tidigt för att fixa hår, smink osv. Skriver mer senare, godnatt!

Likes

Comments

Ny månad, nya tag. Men att gå in i december betyder också att året börjar gå mot sitt slut. Sjuk tanke, visst? Denna vecka har jag och mina vänner fått möjligheten att tenta av engelska 6, vilket känns väldigt skönt. Imorgon är det fredag vilket innebär att vi alla håller tummarna för att Emmas tävlingar ska gå bra! Pussen

Likes

Comments

Idag är det torsdag och även första december! Mysigaste månaden! Fick vakna bredvid en fin person i morse och åkte sedan till skolan för lite fysik följt av matteprov och lite annat smått och gott. Ikväll har vi träning 19.30-22 och sedan måste jag packa! Vi åker nämligen till Borås imorgon för säsongen första tävling, iihhh.

Som Silje skrev i det förra inlägget har vi bestämt oss för att ta tag i bloggandet. Vi har även planerat att fixa en lite snyggare design och så, med det blir lite senare. Känns kul att komma igång med bloggen på riktigt!

Likes

Comments

Halli hallå! Förlåt för min långa frånvaro. Har inte haft så mycket roligt att berätta och därför inte vart så keen på att blogga. Jag och Emma kom på att vi skulle ta tag i bloggandet och har som policy att blogga en gång om dagen, vilket (shoutout till alla mattesnillen) blir två hela inlägg dagligen. Stay tuned. Nu måste jag sova för imorgon ska jag upp före tuppen. Hade!

Likes

Comments

Hej allihopa! Hade en väldigt trevlig fredagkväll igår. När jag kom i eftermiddags åkte jag med Maja till Avion. Köpte ett par jeans och en liten plånbok från Malene Birger. Inget speciellt egentligen men tänkte ändå att det kanske kunde vara kul att se. Ikväll jag vara med Maja och Silje, blir mysigt det med!

Likes

Comments