OMG JEG HAR FÅET PANDEHÅR!!.

Okay så jeg har gået og tænkt at jeg skulle prøve noget nyt. For at være seriøs var jeg SKIDE bange for at klippe det. Jeg var endt i den her cyklus af, jeg vil ha langt hår, jeg vil ha klippet det helt kort igen og skal jeg bare gøre noget helt nyt som få pandehår". Lad os bare sige at jeg gjorde det rigtige for jeg kan seriøst ikke stoppe med at smile :D.

Så det du kan ta ud af det her er at Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, så bare gør det du tænker er sindsygt for det ender (for det meste) med at være super fedt, og hvis du ikke kan li det så er der altid et eller andet trick der kan fikse det.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jayyy det er endelig jul :D

Okay så jul er 100% min ynglings tid på året, men med jul kommer julegave shopping og det er ikke alle der syntes det er så sjovt. Dette opslag er ideér til dig der leder efter gaver eller bare fordi du ikke kan finde på noget til din ønskeliste og så gør det jo ikke ligefrem noget at de ikke koster så meget, for så er der jo lidt større chancer for at du faktisk for dem :b

Vi ved alle at det er kold her om vinteren så derfor to fede trøjer fra MANGO. Jeg er lige for tiden obsessed men nederdele så dem og de her to står ihvertfald på min ønskeliste og det kan jo aldrig skade med en sød T-shirt. Skoene Er fra MANGO og perfekt til fest eller hverdag for den sags skyld og parfumen har jeg selv(og brugt så meget at jeg er løbet tør). Tasken kunner jeg bare ikke lade vejer med at smide på og bogen er bare en personlig favorit, har læst e-bogen men kan bare bedre li rigtige bøger.

Håber du ka bruge det her til noget og hvis ikke er det jo stadig altid meget sjovt at se hvad andre ønsker sig. <3

Likes

Comments

Okay folkens er lige kommet tilbage fra en super fed efterårs ferie.

Håber jeres har været lige så god som min, for min var FANTASTISK!!!!!!!!!!!.

Lørdag morgen kl. 7 (vi skulle være der kl 5 Xb) fløg vi til spanien.

Jeg var der sammen med en stor del af min familie ( vi var 15 pers. ) og min familie har et hus lidt uden for Almuñécar.

De fleste af dagene brugte vi hovedsagligt på stranden og tapasbare.

Tirsdag sog halvdelen af os til malaga for at shoppe :D :D. den dag tog vi også lige en halv time på Picasso museet og så hans smukke malerier og skulpturer.

Den sidste dag tog vi ud og snorkle hvilket var super sjovt. Jeg er virkelig bange for hajer og mørkt vand, og en eller anden sagde til mig dagen før at der var mini hajer i det område vi skulle snorke i, så jeg var ekstra bange og blev nød til at blive havet ned i vandet, men da jeg endelig var kommet i (og hade haft et panik anfald) var det noget af det sjoveste jeg nogensinde har prøvet.

Likes

Comments

Okay folkens her er listen af mine Netflix  favoritter (film).

- The perks of being a wallflower

- Watchmen

- Kill Bill VOL. 1

- The matrix

- Batman the dark night

- Seven

- Django unchained


Likes

Comments

Okay så alle os der studere ved at det nemt kan blive meget kedeligt bare at side der hjemme, om det så er fordi du skal ud med veninderne eller bare har brug for at komme ud af huset, her er en liste af mine ynglings caféer.

- Original Coffee Dossering

- Espresso house (Frederiksborggade)

- Bevar´s (Ravsborggade)

- Kaffa (Frederiksborggade)

- Barasso (ved svane springvandet)


Det jeg elsker ved alle disse caféer er atmosfæren, altså det er ikke fordi det ligefrem trækker ned at de laver god kaffe og har gode lækkerier, men det er det der atmosfæren der lige løfter dem det ekstra lille stykke over de andre

Likes

Comments