Innehåller affiliate-länkar

Linda Hallberg Cosmetics lanserar fem nya färger av de underbara multifunktionella Fantastick Lipsticks. Alla läppstift är parfymfria och återfuktande och har en glossy finish. Ett extra plus är att det är SPF 15 i alla läppstiften. Jag är så taggad på att testa de nya färgerna, jag vet redan att jag gillar läppstiftets formula eftersom jag testat det förut. Min favoritfärg av dom "gamla" färgerna är helt klart Bullseye, en klassisk röd, åh den är så snygg! Om jag ska använda färgen både på läpparna + kinderna så är favoriten Pink Opal. Vill du se bilder från eventet igår? Kika på min instagram story under kategorin "event".

linda hallberg fantastick lipstick

Alla förpackningar är verkligen to die for. Så unika och eye catching. Finns på Kicks här .

linda hallberg läppstift swatches

Från vänster: Extra | Famous | I Die | Cultured | Pop

linda hallberg läppstift

Såhär beskriver dem färgerna:

EXTRA - Transparent bas med "extra allt"

FAMOUS - Varm nougatnyans för alla tillfällen

I DIE - Den där perfekt neutrala korallnyansen som får hjärtat att bulta

CULTURED - En varm teracotta-orange som skriker sommar

POP - Kall fuschiarisa som får både läppar och kinder att poppa

linda hallberg cosmetics lipstick
linda hallberg cosmetics lipstick

Vilken är din favoritfärg?

Jag har fått alla produkterna i pressprover, åsikterna är 100% mina egna och jag har själv valt att skriva det här inlägget.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
make the make event
Igår var jag på ett event med Makethemake som lanserat nytt smink. Men inte vilket smink som helst, utan smink med massor av härliga ingredienser. Niacinamid, vitamin c, squalene, you name it. Det är det svenska företaget Skincity som skapat märket och här är det fokus på hudvårdande ingredienser för att skapa en hälsosam naturlig look. Jag kan även tillägga att hela märket är veganskt och cruelty free. Det var ett supermysigt event och jag är så taggad på att testa alla produkterna. Här kommer lite flera bilder och lite mer info om några av produkterna. Säg till om det är något ni vill veta mer om, annars finns allt på Skincity.se .
make the make smink
make the make smink
make the make official
make the make official

Mat + smink = Can never go wrong...

make the make goodiebag
Till höger ser ni bland annat deras Niacinamide Primer: Den har en svag rosa ton som ger väldigt fin lyster. Flytande highlighter med hyaluronsyra (allas favoritingrediens när det kommer till fukt), en flytande gel bronzer med vitamin E. Plus den supersnygga väskan som vi fick med hem.
make the make puder
make the make puder
make the make foundation
Det finns tre olika foundations, en flytande, ett kompakt puder och ett löspuder. Den flytande var väldigt täckande, vilket inte är något för mig, så jag valde Squalane Melting Foundation istället som ska ge en lättare täckning och fin lyster. Den innehåller bland annat squalene och spf 30, oh yes. Egentligen är jag inte särskilt förtjust i puderfoundations, men den här kändes väldigt skön och jag tänker att det kan vara ett bra alternativ att ha med sig i väskan i sommar.
make the make bronzer

Vitamin C Soft Compact Bronzer kommer i tre olika färger, jag valde SB2 (den i mitten).

make the make borstar

Hur smart är den här lilla necessären till sminkborstarna? Perfekt för on the go eller för en resa.

make the make borstar
make the make borstar
Jag har testat deras borstar tidigare och måste säga att bronzer-borsten är min favorit! Använder inte någon annan än den till min contour/bronzer just nu.

Alla produkterna finns på Skincity.se

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

​Peter Thomas Roth Cloud Cleanser : Den här recensionen har både mina åsikter men även lite input från min syster & mamma som testade den när dom var här på besök. Varför tar jag med deras åsikter? För att vi tycker heeelt olika!

Som det hörs på namnet så är det här en riktigt krämig, mjuk och mild rengöring. Den är även doftfri, vilket jag inte har något emot, tvärtom så försöker jag använda mer och mer produkter som är doftfria. Det känns att det är en näringsrik och återfuktande rengöring, huden känns väldigt mjuk efteråt. Använder du endast denna som din rengöring så använd den två gånger, jag tycker alltid att det behövs två rengöringssteg. På hemsidan står det "Oftalmologiskt testad för känsliga ögon och kontaktlinser", men jag har inte använt den vid ögonen, däremot har den kommit i kontakt med ögonen ett fåtal gånger och det svider!


Det jag blev så förvånad över var att när min mamma och syster var här och använde den, så avskydde dom den. Alltså verkligen vägrade att använda den igen för att dom tyckte att den luktar så illa. Haha, jag kan hålla med om att den inte luktar gott, men så illa tycker jag inte att den är. Jag kommer nog inte köpa den igen, som sagt, väldigt härlig konsistens, kan tänka mig att den passar för en känslig hud och har du inget emot oparfymerade produkter, why not? Jag har massor av andra rengöringar jag behöver använda upp så min nästa rengöring blir någon annan. Ni hittar rengöringen här .

Gillar

Kommentarer