Innehåller affiliate-länkar

Mina måndagar är oftast lediga (iallafall från mitt deltidsjobb) men jag har lite annat jag jobbar med hemifrån. Jag försöker även planera lite för den kommande veckan. Den här veckan har jag ganska mycket som händer och måste försöka skriva ner allt så jag inte missar något. Här är en bild från mitt skrivbord just nu (den här sidan är lite mer "städad" än den andra).

Jag måste alltid ha någon ansiktsmist på skrivbordet och det har hittills alltid varit Caudalie Beauty Elixir Mist , den är verkligen "uppiggande". Älskar att spraya den på morgonen när jag vaknat. Däremot så tror jag inte att jag har skakat den tillräckligt ibland, nu är den helt slut och den sista gången jag sprayade så sved det så mycket på min hud. Det har aldrig hänt innan, så det måste ha varit någon engångsgrej. Men jag kommer iallafall att köpa den igen, för den har varit underbar! Ni kan läsa mer om den här (klick).


Men ersättaren till Caudalie är denna (klick) från Ecooking. Ett nytt ekologiskt hudvårdsmärke från Danmark som jag nämnde i ett tidigare inlägg från Daisy Beauty Expo, vi fick dom nämligen där. Jag känner inte direkt wow över doften, den är helt okej men blir bättre och bättre ju mer jag doftar på den. Men jag gillar absolut känslan och det känns att den återfuktar, den innehåller även vitamin E bland annat. Det står att man ska spraya den i luften och inte direkt i ansiktet utan "gå in i molnet". Jag sprayade ju såklart direkt i ansiktet och "strålen" var alldeles för hård. Men som sagt, än så länge gillar jag känslan av den och vi får se hur den håller sig framöver. Den är ju också väldigt mycket billigare än Caudalie's mist.

Båda produkterna har jag fått i pressprover men jag har själv valt att skriva om dom och åsikterna är 100% mina egna.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Igår fick jag lite nya masker från Foreo, jag har tidigare skrivit om Foreo Ufo här (klick) om ni vill läsa mer om den. Jag gillar den verkligen och ångrar inte att jag köpte den. Den är ju som sagt lite väl dyr så var rädd att jag skulle ångra mitt köp, men så blev det inte. Jag har än så länge bara testat Make My Day och Call It A Night maskerna men nu har det kommit så många mer! I varje förpackning är det 7 masker. Dessa ska testas och jag berättar mer om dom framöver, håll utkik på min instagram så länge.

foreo ufo blogg

Nu finns det 6 olika ansiktsmasker och en ögonmask (Shimmer Freak). Jag hade ingen aning om att det fanns en mask till ögonen, intressant! Jag har dom senaste två veckorna haft väldigt svullna ögon på morgonen, troligtvis på grund av dåliga rutiner och lite sömn. Förhoppningsvis så kan den hjälpa!

foreo ufo blogg

Jag är nog mest taggad på att testa Glow Addict och H2Overdose, man kan aldrig ha för mycket glow. Läs mer om alla masker här (klick)

foreo ufo blogg

Maskerna har jag fått i pressutskick, åsikterna är 100% mina egna och jag har själv valt att skriva om dem.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag har tidigare visat er mina ansiktsmister och serum som jag använder/kommer att börja använda. Så nu är det dags att visa vilka rengöringar jag har i mitt badrumsskåp just nu. Vissa använder jag flitigt och vissa har jag precis flyttat från min alex-hurts till badrummet för att börja testa. Tipsa gärna om era favoriter!

mina ansiktsrengöringar

Dermalogica Special Cleansing Gel - Om du bara letar efter en rengöring och inte riktigt vill använda två, men du vill ändå få bort allt smink. Då rekommenderar jag den här. Det är en lätt gelrengöring som löddrar och tar bort allt smink. Det enda negativa jag kan säga om den här är att jag tycker det är svårt att få rätt mängd med locket. Det kommer lätt för mycket när jag försöker trycka ut rengöringen. Men annars, i love it! Det finns även en större storlek som jag har haft tidigare, 500ml med en pump som gör det ännu bättre.

Dermalogica Precleanse - Den här använde jag för ca 4 år sedan, jag älskade den då och jag älskar den nu. Den är alltid ett säkert kort för mig. En oljerengöring som masseras in på torr hud och smälter bort allt smink. Jag har den här på ögonen, i hela ansiktet och för läpparna. Alltså överallt. Det här är steg 1 i en rengöringsrutin, du behöver en rengöring efteråt för att få bort oljan.

Bioeffect Micellar Cleansing Water - Micellärvatten är något jag använder när jag är lat. Exempelvis om jag kommer hem sent på kvällen och inte orkar tvätta av sminket. Då använder jag den här på bomullspads och rengör hela ansiktet + ögonen. Många som är känsliga använder enbart micellärvatten i morgonrutinen istället för en vanlig rengöring. Jag har faktiskt gillat den här väldigt mycket! Som ni ser är den helt slut och det är bara en skvätt kvar på botten. Den är väldigt mild och huden känns till och med återfuktad efter jag använt den. Plus att den funkar bra för mina ögon som vanligtvis kan vara lite känsliga.MEN! Priset. Alltså neeej! Jag kommer inte köpa den igen för 629kr. Det finns så många micellärvatten som är bra och mycket mycket billigare. Men låt mig nu gå och vara ledsen över att den är slut ett tag.

mina ansiktsrengöringar blogg

Två nya rengöringar i min samling: Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Cream Cleanser och Acasia Clean Cleanser. Så spännande att testa! Så länge kan ni läsa mer genom att klicka på länkarna, jag skriver mera om dom framöver när jag testat.

Vissa av produkterna har jag fått i arbetsprover och andra har jag köpt själv. Åsikterna är 100% mina egna.

Gillar

Kommentarer