Innehåller affiliate-länkar

Om det är något jag inte kan ha för mycket av så är det ansiktsmist. Känslan när jag sitter hemma vid min dator och sprayar med min favoritmist, är något av det bästa. När jag säger ansiktsmist så menar jag en vårdande mist och inte settingspray, för att klargöra. Vissa ansiktsmister använder jag under dagen ovanpå sminket, medan andra använder jag som sagt "hemma" just för att jag inte tycker att de passar ovanpå sminket. Här är några av dom som står i mitt badrumsskåp just nu.

ansiktsmist blogg

YonKa - Den här misten fick jag på Hud & Kosmetikmässan och jag har precis flyttat den från kartongen och in i badrummet. Alltså ni skulle sett min ansiktsuttryck när jag öppnade denna. Flaskan är 200ml! Så stor (och tung...), det här är verkligen ingen mist att ta med, men jag har höga förväntningar på att den är bra i min hudvårdsrutin.

Bioeffect Osa Water Mist - Den här har ni sett flera gånger nu i mina bilder. Jag använder den flitigt och gillar den än så länge, det är dock ingen mist jag tycker passar ovanpå smink (men det är nog inte tanken med den heller). Den känns lite för blöt för det och det kommer väldigt mycket när jag sprayar med den. Lite för dyr tycker jag.

Tromborg Calendula Mist - Åh den här är snart slut, jag använder den i min hudvårdsrutin och ibland även under dagen. Det här är verkligen min favorit! Jag köpte den när det var utförsäljning på Kicks 70% billigare och jag frågar mig själv än idag, varför köpte jag inte flera? Den innehåller bland annat ros och aloevera som är lugnande och har en lindrande effekt. Doften är så underbar och känslan, alltså allt är perfekt. Min syster köpte Rose Mist och även den är superskön! Sist jag var hemma så frågade jag snällt om jag kunde få hennes mist.. Men nej. Testa denna om ni får chansen.

Löwengrip Facial Mist - Den här är faktiskt helt okej. Jag fick ingen wow känsla, men jag har använt den ofta. Den är lätt att ha med sig i väskan och funkar även ovanpå smink. På hemsidan står det "förmulan neutraliserar talgproduktion och ökar hudens elasticitet, minskar synliga porer och linjer" hmm nja inget jag märkte av. Men det är en väldigt skön återfuktande mist.

Kora Organics Lavender Mist - "Mild ansiktsspray som lugnar irritation och rodnad samt återfuktar". Den här har jag vid sängen och brukar spraya lite på kvällarna för att inbilla mig att jag blir lite lugnare. Tyvärr har jag även någon gång sprayat den på mina kuddar. Jag har skrivit om den i ett tidigare inlägg HÄR om ni vill läsa mer. Kan också säga att det finns en citrus mist från Kora Organics och den är underbar! (den gillar jag mer än denna).

Caudalie Beauty Elixir - Den här har jag också precis flyttat från min alex-hylla till badrummet, så den ska testas! Det är dock en mist som jag verkligen har sett överallt. Förhoppningsvis är den lika bra som jag har hört. Det jag gillar är att den finns i en liten travel size som denna men även i en större 100ml förpackning.


Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Dermalogica's adventskalender är nu slut, tror jag. Jag blev lite förvirrad av denna eftersom jag såg att några öppnar den varannan dag fram tills jul och andra öppnade den de första 12 dagarna. Oavsett så tänker jag visa er vad som finns i den. Jag blev faktiskt väldigt glad när jag såg att Dermalogica hade en adventskalender i år, det är deras första. Det är ett perfekt sätt att få testa nya produkter.

Kalendern kostar 995kr (nu är den på rabatt överallt) och ni hittar den bland annat r. (hoppas ni ser lite av produkterna, av någon anledning blev det väldigt suddigt när jag laddade upp bilden på bloggen)

PreCleanse 30 ml - Olja som löser upp makeup och gör huden riktigt ren. Följ upp med en "vanlig" rengöring efter.

Stress Positive Eye Lift 6 ml - Den här har jag i vanligstorlek och älskar den. En riktigt svalkande och de-puffing ögonkräm.

Special Cleansing Gel 50 ml - Löddrande rengöring som tar bort alla spår av makeup. Använd exempelvis efter precleanse.


BioLumin-C Serum 3 ml - Ett serum som innehåller c-vitamin och AHA-syra. Ger lyster och jobbar med spänsten i huden. (ej testat)


Daily Microfoliant 4 g - Effektiv daglig peeling, blanda pulvret med vatten och låt sitta ca 2 min, superhärlig!


SkinPerfect Primer SPF30 7 ml - Primer som slätar ut och även innehåller SPF30. (ej testat)


Multi-Active Toner 50 ml - Återfuktande mist som kan användas under dagen för att återfukta huden. (ej testat)


MultiVitamin Power Recovery Masque 10 ml - Lugnande och reparerande ansiktsmask. (ej testat)


Skin Smoothing Cream 2.0 7 ml - Dermalogicas bästsäljare, en väldigt bra dagkräm, in och läs mer om den.


Sound Sleep Cocoon 10 ml - Den här har jag testat och skrivit om tidigare, den var inte riktigt något för mig. Gillar inte doften.


Dynamic Skin Recovery SPF50 7 ml - Skyddande dagrkräm med SPF50 (ej testat)


Rapid Reveal Peel 3 ml - Den här nya peelingkuren har jag varit så sugen på att testa! Läs mer om den.

Jag har fått den här produkten i pressutskick men jag har själv valt att skriva om den.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
skönhetsblogg

God morgon, jag sitter just nu och planerar lite kommande inlägg och bilder, så ni får jättegärna kommentera eller skriva till mig om ni vill se något speciellt eller om ni vill ha mer av något. Mitt fokus just nu ligger på instagram, men jag vill ändå uppdatera min blogg ibland. Det jag har märkt den senaste tiden är att jag har alldeles för höga krav på mig själv och jag fotar väldigt många bilder som aldrig kommer upp på varken min blogg eller instagram. Framöver ska jag försöka uppdatera varannan dag på instagram och någon gång i veckan på bloggen. Hoppas ni gillar det.

skönhetsblogg

Jag älskar de nya skrivblocken från Lagerhaus i samarbete med Therese Lindgren. Jag köpte två av de små och ett stort. Jag brukar skriva to-do-list på morgonen och det passar perfekt till dom här. Bredvid mig på skrivbordet har jag som vanligt min Osa mist från Bioeffect och jag använde även denna ögonmasken från Sensai.

Gillar

Kommentarer