För er som har följt mig på Instagram så har ni kanske inte missat att jag i helgen varit på skönhetskonferens med Daisy Beauty i Bath, England. Vilken upplevelse! Fyra dagar med härligt umgänge som alla älskar skönhet. Jag är så himla tacksam att Kicki och Sam bjöd med mig på detta. Jag har träffat så många härliga människor och detta var verkligen över mina förväntningar.

daisy beauty bath

Tordagen spenderades mestadels på flyget, vi landade sent på kvällen och direkt efter middagen gick vi mot rummen för att ladda upp för fredagens händelser. Wow-känsla när vi kom in på hotellrummet. Jag delade rum med Elin och vi båda blev så överraskade när vi hade varsin stor säng! Plus ett badkar (som vi tyvärr aldrig hann använda) och en underbar dusch.

thermae bath spa daisy beauty
thermae bath spa daisy beauty

Fredag:

06:30 Ringde alarmet och vi tog oss ner mot frukosten.

08:00 Samling och vandring mot Thermae Bath Spa, där vi spenderade hela morgonen framåt lunchtid. Det var verkligen en skön start på helgen! På bilderna ovan ser ni några delar från inomhuspoolen och även den infraröda bastun som var riktigt härlig för min stela rygg. Det fanns även en pool på takterassen där vi hade en fantastisk utsikt över staden. Vi hade tyvärr inte det bästa vädret dock.

thermae bath spa bastu
thermae bath spa utsikt
thermae bath spa utsikt

Det lilla vilorummet (eller "stjärnrummet" som vi kallade det) till höger lyckades jag nog få några minuters sömn i.

acorn restaurant bath
acorn restaurant bath

12.00 Dags för en paus och vi hann bland annat med en liten runda på Primark och åt två-rätters på Acorn Restaurant. Jag älskade maten! Vegansk risotto med rödbeta, en väldigt speciell rätt men hör och häpna det var något av det godaste jag ätit.

14.00 På eftermiddagen började första föreläsningen som var med Reserol. Jag har hört väldigt mycket om deras produkter innan, bland annat serumet som var med i Daisy Beauty Awards kategori "Årets aktiva hudvård". I höst lanseras även en overnight mask och ett paket med sheet masks, så spännande! Vi fick med båda produkterna hem, så det är dags att testa och visa er lite mer!

19.30 Samlades vi för en tre-rätters middag. Det var en så himla mysig kväll och några av oss gick sedan vidare till en pub i närheten av hotellet. Dock blev det inte allt för sent eftersom vi även på lördagen hade en tidig morgon och ska ladda upp för kommande föreläsningar.

Lördag:

08:00 Frukost

08:30 Lördagen blir en dag med föreläsningar hela dagen och först ut var Vita Liberata som presenterade några av deras nyheter. Väldigt många var förtjust i Body Blur (klick) som är nästan som en foundation för kroppen, ger en solbrun färg, återfuktar och jämnar ut huden. Den ger ingen permanent färg utan tvättas av och den finns i fem olika nyanser. Nu kommer även en liknande produkt fast för ansiktet, nämligen Beauty Blur (klick) som även den kommer i fem nyanser. Jag kommer att skriva mer om alla produkter vi fått i kommande inlägg.

12.30-14.30 Lunchpaus

gouttes de beaute ansiktsapparat
gouttes de beaute ansiktsapparat

Gouttes De Beauté ansiktsapparater Iconic Supreme (soniska vibrationer och 45° värme) och Iconic Penmagique (penna med rött och blått LED-ljus, även med galvanisk ström)

19.30 Samlades vi och promenerade till Abbey Hotel för en avslutningsmiddag. En väldigt fin avslutning på resan.

Söndag: Dags för hemfärd! Här nedan slängde jag ihop ett litet kollage med bilder från min mobil, bilden uppe till vänster är från Elins instagram-story.

daisy beauty bath 2018

Tack till alla som var med på denna resan!

Gillar

Kommentarer

För er som följer mig på min Instagram så kanske ni såg att jag var på frukostevent med Löwengrip, på Rutabaga igår. Det bjöds på superhärlig frukost och allt var så himla fint gjort. Här kan ni se lite bilder.

löwengrip nylansering event
löwengrip event blogg

Det pratades om de nya produkterna som lanserades i samband med nylanseringen och även fokus på Luminous Bronze- Self Tan Drops och Self Tan Body Mist. Det första jag noterade när Isabella och Pingis kom in var deras glow, det såg ut som dem precis kommit hem efter en lång semester. Dem hade en fin gyllenbrun färg och massor av lyster! Self Tan Drops är som det låter droppar som blandas i din dag- eller nattkräm i önskad mängd. Den gyllenbruna färgen byggs gradvis upp till önskat resultat. Self Tan Body Mist däremot är en kroppsmist som även den bygger upp färgen. Den absorberas lätt och behövs inte smörjas in. Den låter verkligen spännande! Jag tycker alltid att det tar sådan lång tid för min brun utan sol mousse att torka, och det känns som en hel process vid appliceringen. Därför låter denna lite extra intressant. Om ni vill läsa ännu mer om produkterna så kan ni kika här (klick).

löwengrip nya produkter
löwengrip good to go torrschampo
löwengrip good to go torrschampo

Ser ni Isabellas lyster!? Wow. På bilden till vänster ser ni även Good To Go Dry Shampoo som varit en favorit hos mig!

löwengrip handkräm

Vi fick även känna på handkrämen som kändes väldigt återfuktande utan att bli kladdig, den absorberades väldigt snabbt. Perfekt att ta med i handväskan! Jag återkommer även lite längre framöver efter jag testat produkterna lite längre om ni vill veta mer.

Gillar

Kommentarer

glamglow bubblesheet mask

Veckans mask för mig är Glamglow Bubble Sheet Mask . Jag tänkte att jag skulle börja visa minst en mask i veckan som jag använt som antingen är väldigt bra, eller snarare tvärtom. Ibland använder jag tre till fyra masker på en vecka, medan andra veckor endast en. Men jag tänkte iallafall börja visa er lite mer av dem. På min instagram visar jag oftast i min story vad jag använder, men inte alltid. Det kanske är roligare att få en recension? Jag fixar en egen kategori som heter ansiktsmasker där ni kan se alla samlade sedan. Dags för denna veckans mask: Glamglow Oxygenating Deep Cleanse Mask Bubble Sheet Mask. En djuprengörande mask som innehåller kol och grönt té.

glamglow bubblesheet mask
glamglow bubble mask

Pris: 85kr, HÄR .

Vad gillade jag? Jag gillade att den inte kändes uttorkande samtidigt som den är djuprengörande. En del djuprengörande masker har en tendens till att kännas uttorkande på min hud, men det gjorde inte denna. Efter jag tagit av masken var det massor av skum kvar att massera in och rengöra ansiktet med, sån skön känsla! Jag tyckte inte direkt att jag fick någon lyster som jag i vanligt vis får av andra sheet masks, men det gör mig inget. Min hud har även varit ganska känslig under en period men det var inget jag reagerade på.

Vad gillade jag inte? Hmm..jag tycker det är en väldigt härlig mask, dock om jag ska nämna något så måste jag säga priset. Den är billigare än en del masker, exempelvis Starskin.. men jag tycker ändå att priset är saftigt.

Kommer jag köpa den igen? Jag skulle kunna tänka mig att köpa den någon gång till men det kommer absolut inte bli ofta. Nån gång här och där om den kommer på någon kampanj eller extrapris.

Produkten har jag fått i pressprov

Gillar

Kommentarer