Innehåller affiliate-länkar

Dags att lägga till en ny produkt i min hudvårdsrutin, nämligen Lancome's Advanced Génifique Sensitive serum/kur. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg försöker jag att förbättra min hudvårdsrutin och försöker att använda samma produkter kontinuerligt. Just nu använder jag Paula's Choice, denna serien. Än så länge är jag väldigt nöjd men i början var jag så torr! Jag har aldrig tidigare känt så. Det stramade i huden under dagen och jag kände att jag var beroende av en fuktmist. Det har blivit bättre, jag har kombinerat olika serum eftersom serumet var slutsålt från Paula's Choice. Nu kom jag på att jag hade denna lilla kuren liggandes i hyllan som jag inte hunnit testa, men jag har höga förväntningar.

Lancome Advanced Genifique Sensitive serum

Här är en del av det som står på hemsidan "En månadslång kur för känslig hud med kraftfulla ingredienser som lugnar och stärker huden och ger en synlig förbättring. Ett dubbel koncentrerat serum som bygger på alla fördelarna med den ikoniska Advanced Génifique Youth Activator, med tillskott av ett nytt, lugnande probiotiskt extrakt och en blå ampull fylld med flera aktiva antioxidanter. Det är ett färskt högkoncentrat som utlöses och aktiveras med ett enkelt klick, blandas med flaskans innehåll av serum och ger en månads behandling med maximal effekt"

Lancome advanced genifique serum blogg

Nu har jag "aktiverat" mitt serum och återkommer när flaskan är slut. Ni hittar serumet HÄR .

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

God morgon! Idag är det dags att packa igen för att åka tillbaka till Stockholm, men jag känner att jag gärna hade stannat kvar lite längre. Här på bilden ser ni två av mina mest använda produkter just nu, Smashbox ögonskugga (så himla fin med lite varmare röda/bruna färger) och YSL mascaran när jag känner för lite mer volym. Dags att fortsätta packa!

Länkar till produkterna: Fransar | Ögonskugga | Eyeliner | YSL Mascara | BareMinerals Läppstift | Snowcrystal bronzer/blush | Tiffany & Co Parfym

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

En magnetmask, va? Har ni testat något liknande? Jag har hört talats om magnetmasker tidigare, typ som denna som var omtalad ett tag. Jag känner mest till e.l.f för deras smink, men dem har även ett litet utbud av hudvård. Här är de tre senaste produkterna inom hudvårdskategorin. En ansiktskräm med spf 50, en primer med spf 50 och sist men inte minst en magnetmask. Det ska bli så spännande att testa dessa, jag tror jag ska ta med dem hem över helgen och testa masken med min syster. Så håll utkik på min instagram story om ni vill se! 

Här hittar ni produkterna: Magnetmask | Primer | Dagkräm

Jag har fått produkterna i ett pressutskick

Gillar

Kommentarer