Under fredagskvällen hade Skincity en livesändning och även 15% på Paula's Choice, så jag passade på att beställa lite nya produkter. Det var faktiskt min allra första beställning från Skincity, men förmodligen inte min sista.

För det första så tycker jag verkligen att dem lägger en extra tanke kring hur paketen packas och för det andra så är tygpåsarna mina go-to's när jag ska handla, perfekt.

Vid beställning över 700kr så följde det med en sovmask med tillhörande kylkudde med. Det var väl inget som fick mig att vilja lägga till något för att komma över 700kr för att få sovmasken, men alltid en bonus. (Jag använder en sovmask varje natt, den behöver nog bytas ut)

Jag vill verkligen börja fokusera mer på mina "problemområden" eftersom jag aldrig lagt något stort fokus på det innan. Min hud har alltid varit okej men området runt min haka är det enda stället jag får mina finnar på, vilket är hormonellt. Jag blir aldrig riktigt av med partierna efter finnarna utan jag är alltid lite röd just där. Dessa produkter blev jag rekommenderade så, nu är det dags att få en bättre rutin. Jag testar nya produkter nästan varje dag och hinner aldrig skapa någon riktig rutin, så jag hoppas detta kan hjälpa lite. Jag kunde inte låta bli att klicka hem lite sheetmasks också.

Jag skriver mer om produkterna när jag hunnit testa dem ett tag, vill ni läsa mer så länge så kan ni klicka här:

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
L'oréal Color Riche Shine läppstift

Har ni hunnit kikat på L'oreal's vårnyheter? Det är bland annat Color Riche Shine Lipstick's som ger intensiv färg och glans. Jag måste säga att jag är väldigt överraskad av förpackningen, så fin! Det finns några riktigt färgstarka färger och även lite färger som går åt rosa - nude hållet. Generellt så är jag väldigt nöjd och jag har hittat en ny go to nude-färg, nr. 642 #MLBB. Läppstiftet är så mjukt och känns absolut inte torrt på läpparna vilket är det värsta jag vet. Så dessa blir perfekta nu i vår och sommar. Till skillnad från L'oréals nya primers som var en riktig diss så är dessa nya favoriter för mig.

L'oréal color riche shine trending insanesation

Vill du ha en liten mer intensiv färg på läpparna då är 465 #Trending och 350 Insanesation riktigt snygga.

L'oréal color riche shine läppstift

Produkterna har jag fått i pressprover men åsikterna är 100% mina egna

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Har ni haft en bra helg? Jag uppdaterade min instagram med den här bilden i helgen och här kommer lite mer detaljer och länkar till produkterna. Hur fin är den här korthållaren från Tory Burch? Oftast är 90% av mina kläder och accessoarer svarta, så tänkte att det blir en liten färgklick med den här i röd. Så fint nu i vår och sommar!

skönhetsblogg flatlay
skönhetsblogg flatlay
  • Smink

Gillar

Kommentarer