Innehåller affiliate-länkar

Tipsa gärna, vilken är eran go-to-färg till läpparna?

clarins joli rouge läppstift

Ett av mina "mål" det här året är att börja använda läpprodukter oftare. Jag har massor av läppstift hemma som tyvärr inte används men så fort jag använder någon färg på läpparna får jag alltid kommentarer som "varför använder du inte läppstift oftare?". När jag väljer färg brukar jag antingen gilla mer röda, mörkare färger eller de klassiska nude-färgerna. Rosa och det däremellan, nja inget jag känner mig bekväm i.

clarins joli rouge läppstift

Ett nytt läppstift från Clarins är detta, hur snygg är den röda färgen! Perfekt för mig. (Joli Rouge Velvet 742V) Joli Rouge Velvet läppstiften ger en fin matt yta men känns inte torr på läpparna.

loreal color riche läppstift nya

De nya läppstiften från L'oréal är superfina så dem kommer jag försöka använda flitigt. Bare Minerals Marvelous Moxie läppstift i färgerna "Raise The Bar " (klarröd) och "Be Free " (nude) har varit några go-to under åren.

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

På senaste tiden har jag samlat på mig några nya produkter att testa, några har jag fått i pressutskick och några har jag köpt själv (dock inte under min no-spend-month). Dessa står på min nuvarande testa-lista. Har ni testat någon av dessa produkter?

Ghd Paddle Brush - Denna fick jag under Daisy Beauty expon som ni kan läsa mer om här (klick) Jag älskar såna breda borstar, speciellt till mitt långa tjocka hår. Hur fint är det inte med detaljer i rosé?

Tidigare har jag nog endast testat guldmasken från PTR, så denna blir spännande! Irish Moor Mud Cleanser kommer jag använda när jag känner att huden behöver en djupare rengöring.

Gillar

Kommentarer

nospendingmonth

Dags för en utmaning till mig själv, under kommande månaden ska jag inte spendera något på skönhetsprodukter. Under en vanlig månad spenderar jag mellan 300-1000kr på smink/hudvård, inte alltid för att jag behöver något utan mer för att jag vill testa nya produkter. Dock har jag lagt märke till att de senaste månaderna har det ibland blivit mer än den summan. Jag får lön den 15e varje månad och tänker att mellan den 15 februari och 15 mars ska inte en krona gå till produkter. Wish me luck! Visar jag något nytt i bloggen så är det förmodligen något jag köpt innan om jag inte skriver något annat.

Gillar

Kommentarer