Hur ska jag organisera mitt smink? Hur ska jag förvara mina produkter? Om det är något jag kan skriva hur mycket som helst om är det organisering. Vissa delar av mitt rum kan ibland vara helt stökiga medan andra delar är helt perfekt organiserade. Jag är en sådan person som blir stressad om jag inte har ordning på mina saker och jag måste veta vad allt är.

hur jag organiserar mina produkter

Jag både köper och får produkter att testa och jag försöker alltid ha det sorterat. De produkterna jag använder dagligen eller håller på att testa har jag i mitt badrum, HÄR kan ni se hur mitt badrum ser ut (jag ska uppdatera med hur det ser ut just nu). Nya produkter som jag inte har testat än hamnar i min Alex hylla från Ikea. Där har jag lådor med smink/hudvård/hårvård/stylingverktyg osv.

läppstift organizer muji

Läppglans och läppstift förvarar jag i en akrylbox med fem lådor från Muji som ni hittar HÄR. Eftersom jag försöker använder olika läppstift varje dag gillar jag att ha dom synliga, annars blir det lätt att jag glömmer bort olika produkter.

hur jag organiserar mina produkter

De två första lådorna är hudvård och här sorterar jag via märke.

alex hylla organisering

Låda två är som sagt också hudvård dock ser jag mitt Klair's serum som inte är oanvänd utan snarare en favorit.

hur jag organiserar mitt smink

Låda tre och fyra är smink och här har jag lite att förbättra, jag skulle vilja köpa såna dividers så jag kan göra "sektioner" med olika produkter.

sminkförvaring
alex hylla organisering

Låda fem har alla mina produkter till kroppen som bodylotion, tvålar och brun utan sol.

hur ska jag organisera mina produkter
hur ska jag organisera mina produkter

I nästa låda finns alla hårprodukter (förutom det som jag använder i duschen just nu). Här har jag inte direkt någon ordning. I en annan låda har jag mina stylingverktyg. Bland annat min locktång från Poze, HÄR finns en video på hur jag lockar mitt hår.

hur jag organiserar mitt smink

Jag har inte riktigt hunnit sortera allt, vissa produkter som jag nyligen har fått har jag i en lite större påse framför hyllan. För er som undrar vad som är i sista lådan så är det enbart produkter jag ska ge bort, till familj, vänner eller om nån kommer över så har jag lite grejer jag inte använder där. Hur förvarar ni era produkter?

Gillar

Kommentarer

bkr vattenflaska

Några favoriter hos mig just nu är bland annat en härlig doft från Dolce & Gabbana, mitt nya skal från Ideal Of Sweden, doftljus och ett nytt smycke. Jag är särskilt nöjd över min nya vattenflaska från BKR som jag äntligen bestämde mig för att köpa, en liten hint till mig själv att jag måste dricka mer vatten.

ideal of sweden telefonskal

Dolce Gabbana L'imperatice köpte jag till mig själv i julklapp, den är väldigt lätt och fräsch, lite sötare doft som jag gillar till vardags.

mac velvet teddy läppstift

När jag fyllde år fick jag Mac's läppstift i färgen Velvet Teddy av min syster, en go-to nude matt färg. Min Michael Kors klocka använder jag fortfarande nästan dagligen och nu kombinerar jag den med ett silverarmband jag fick av en vän i födelsedagspresent.

burts bees läppstift

I ett tidigare inlägg visade jag swatches av Burt's Bees nya läppstift HÄR , Russet River blev en favorit när jag vill ha en mörkare röd färg. I bakgrunden ser ni även Idun's rouge i färgen Smultron som jag nämt flera gånger tidigare och ett härligt doftljus från Voluspa .

Gillar

Kommentarer

Vad är skillnaden på vardagssmink och festsmink för dig? Vad gör du annorlunda? Till vardags använder jag alltid BB-cream (eller foundation beroende på hur min hud är), concealer, setting powder, lätt contour, eyeliner , mascara och ögonbrynsskugga. Det är mina go-to produkter jag använder varje dag, jag har länkat alla jag använder. Ibland om jag känner för att sminka mig lite extra använder jag ögonskugga och oftast denna paletten.

När jag ska fixa mig lite extra lägger jag alltid till någon mer intensiv färg på läpparna, denna röda från BareMinerals är en favorit. Eyelinern gör jag lite tjockare och gärna med en vinge (om jag får till det) och en skugga. denna mascaran ger lite mer fyllighet och volym så ibland använder jag endast den eller med fransar. Jag använder samma foundation men lägger en mer tydlig contour och kan använda stiftet i kombination med detta puder ovanpå. Jag bär oftast svarta kläder och gillar att lägga till lite större smycken eller till exempel röda naglar, detta lacket använder jag. Nu blev jag sugen på piffa till mig litegrann.

Gillar

Kommentarer