För er som följer mig på instagram så vet ni redan att jag öppnat alla luckorna på min story, men här har jag samlat alla 24 luckor tillsammans. Funderar ni på att köpa Rituals julkalender nästa år? Gör det! Jag var jättenöjd över förra årets kalender och även med denna. Här kommer en lista med alla produkter jag fick i kalendern.

Gillar

Kommentarer

Jag är så nöjd med mina posters som jag visade i ett inlägg tidigare HÄR och denna är min favorit. Jag vill påminna er om att idag är det sista dagen ni har 30% på posterstore om ni anger koden "Emmashud".

Jag älskar temat på svarta produkter! Mobilskalet kommer från Ideal of Sweden förresten, ni hittar det här.

-Tavlorna har jag fått i ett samarbete med posterstore.se-

Gillar

Kommentarer

Då var det dags att visa er ytterligare 6 luckor från Rituals kalender. Denna gång är det lucka 13-18. Det är så kul att så många av er skrivit till mig på Instagram när jag öppnat luckorna på min insta-story och sagt att ni vill köpa kalendern nästa år. Om det är någon som funderar, så köp den, ni kommer inte ångra det. Dock skulle jag nog inte säga att denna veckan är lika bra som de tidigare veckorna.

Soap Bar - en liten handtvål.

Ritual Of Ayurveda Shower Gel

Ett miniljus , alltid på söndagarna finns det ett litet ljus i guld

Ritual Of Dao Relaxing Serum , detta ska hjälpa stressad och trött hud. Jag ska absolut testa att applicera lite på tinningarna och halsen, det kan behövas nu under julstressen.

Ritual Of Hammam Shower Gel

Ritual Of Hammam Cool Shower Gel - Denna kan även användas som schampo. Den ger jag nog till pappa!Gillar

Kommentarer