Innehåller affiliate-länkar

Dags att visa er mina nya produkter från Maria Nila. Jag köpte Soft-serien denna gången. För ca två år sedan använde jag Maria Nila's repair-serie som jag var nöjd med, men inte jättenöjd. Min frisör tipsade mig senast om att jag borde testa Soft-serien istället eftersom den ger mer fukt än repair. Mitt hår är väldigt långt, det är inte slitet men däremot väldigt torrt i längderna och då blir förmodligen Soft-serien bättre för mig. Än så länge är jag nöjd och doften är superhärlig.

"Ett sulfat- och parabenfritt schampo för torrt hår som mjukgör, återfuktar och stärker hårets struktur. Arganolja motverkar frizz, statisk elektricitet och tillför glans. Colour Guard Complex reducerar färgförlusten som uppstår vid tvätt, värmestyling och skyddar håret mot UV-strålning samt fria radikaler"

Ni hittar serien HÄR

Gillar

Kommentarer

Som jag har nämnt några gånger tidigare så försöker jag hela tiden att bli mer organiserad och hålla mer ordning på alla mina grejer. I de flesta fallen så ser det ut som på bilden ovan och nedan. De nya produkterna jag får ligger oftast kvar i påsar och vissa ställer jag fram för att komma ihåg att använda. Just nu är mitt projekt att få iordning på allt i badrummet.

Lite överallt...

De produkterna jag använder ofta eller några av de nya som jag vill testa försöker jag ha i badrummet, såhär såg det ut innan. Eftersom jag nu har tillgång till en stor hylla i badrummet (det hade jag inte innan) så kan jag flytta upp alla produkter och ha de synliga i hyllan. Tanken är att de produkter jag använder dagligen/ofta ska vara i hyllan och sedan ska jag flytta alla nya och de jag inte använder så ofta till denna lådan.

Såhär blev det efter jag fick flytta upp alla mina produkter! Här har jag de som jag använder dagligen/ofta och även några nya produkter jag vill testa. Dock ska jag kika igenom alla påsar och se vad mer jag kan flytta hit, men det visar jag mer av sedan. Nu fick jag iallafall upp det jag hade i lådorna!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag fick några frågor om jag kunde länka till produkterna jag lägger upp på min instagram och i de flesta fall så gör jag det men ibland om jag endast lägger upp en bild brukar jag inte göra ett blogginlägg. Här kommer ett sådant inlägg som några önskat med länk. Är det något ni inte vill ha, skriv en kommentar!

Gillar

Kommentarer