Dags att testa lite nya produkter från Makiash. Jag har ju skrivit lite om löspudret innan som jag verkligen gillar (det enda jag skulle ändra är förpackningen.. puder överallt! men på något sätt är det värt det) Jag har även använt primern under veckan och den lägger sig väldigt bra, absolut något jag kan tänka mig igen. Läppglanset föll mig inte riktigt i smaken, den har en härlig konsistens men färgen passar inte mig.
Äntligen har jag en ny bra eyeliner! Jag har tidigare använt Isadora's dip liner som är helt okej, men den behövdes bytas ut.
Trion med ögonskuggor heter "Dark Forest" och jag använde den röd/lila skuggan i globlinjen, de andra två färgerna tror jag inte att jag kommer ha någon användning för tyvärr. Det hade varit kul att testa den gröna men jag har oftast lite mer neutrala färger.

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar
Här är mina produkter jag använder mest just nu! Den nya Foreo Luna Play Plus använder jag vid rengöringen morgon och kväll. Elemis Dynamic Peel känns som ett måste för mig nu när hösten börjar närma sig, jag använder den i cirka 10 minuter och lägger en riktigt återfuktande mask efteråt (Kerstin Florian Algae Gel Mask eller Origins Drink Up) . Dermalogica's Strsss Positive Eye Treatment har jag skrivit lite om HÄR. En härlig bronzer från Jane Iredale och på läpparna just nu varierar jag mellan eos läppbalsam eller Burts Bees läppstift .

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag försöker ständigt att få det lite mer organiserat här hemma och hittade en perfekt lösning att ha i badrummet. När jag tvättar ansiktet gillar jag att byta handduk efter varje gång, eller varannan och dessa 5-pack från Åhléns passar utmärkt! Korgen hittade jag på H&M home för 79kr. Visar nog en liten del av mitt badrum lite längre framöver!

Gillar

Kommentarer