Minns ni inlägget om hud och kosmetikmässan? Om inte så hittar ni det HÄR. Självklart så blev det några fynd under dagen! Jag är verkligen förtjust i arkmasker och testar hela tiden nya märken. Två märken jag inte testat tidigare är Masq+ Powerlite och Kocostar så jag passade på att köpa med lite olika masker. Elemis Smooth Solution kit som innehåller Dynamic Resurfacing Cleanser och Dynamic Resurfacing Mask har jag testat förut och jag älskar masken! Lite travel-size produkter fick även jag från Murad.

Ska bli så spännande att testa arkmaskerna, speciellt Bubble & Cleansing masken!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Så här ser det ut nästan varje dag i mitt rum. I början när jag flyttade hit sminkade jag mig alltid i badrummet men efter ett tag blev det en vana att jag började sminka mig i sängen. Det här måste vara den skönaste sängen jag haft! Jag har aldrig sovit så länge om dagarna och jag har nog aldrig spenderat så mycket tid här som jag gör nu, dålig vana, men så skönt! Jag flyttar min spegel mellan sängen och garderoben hela tiden så jag kan sminka mig direkt från sängen.

Här är mina go-to produkter just nu.

En favorit just nu är min nya foundation!

Den nya mascaran från Isadora som jag köpte nyligen och även skrivit om HÄR blir bara bättre och bättre. Jag har den alltid på "den längre borsten" eftersom det ger mig bäst resultat.

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Varför ska det vara så svårt att välja mask?. Jag har både köpt och fått lite nya masker den senaste tiden som jag vill testa, samtidigt som jag har mina gamla godingar jag vill använda. Det blir ungefär tre dagar i veckan som jag använder ansiktsmasker, ibland mer ibland mindre, men jag försöker hålla mig till tre gånger i veckan.

Här är dem jag väljer mellan. Jag köpte nyligen Glamglow's firming treatment som jag hör så mycket om och även en mask från Kicks egna märke som nyligen lanserades.

Två sheetmasks från Hiddencos som jag fått från fina @kbeautybyjinhee

Skinfood's Cranberry mask som ska vara väldigt återfuktande och rengörande. Jag blev så nyfiken och doftade, den doftar såå gott! Ska bli spännande att testa. Dessa finns på Sephora.

Det fick bli den här latte masken från Hiddencos som innehåller niacinamide och arabic coffe bland annat. Åh den kändes så härlig! Jag hade dock önskat att jag använde den på morgonen, den gav en härlig boost och doftade verkligen kaffe. Nu blev jag nyfiken på americano masken också.

Gillar

Kommentarer