Innehåller affiliate-länkar

Hur sminkar ni er de dagarna ni inte riktigt vill använda smink? Vissa dagar när jag vaknar tidigt och har god tid på mig att göra mig i ordning gillar jag att lägga lite extra tid på sminket. Dock finns ju även de dagarna när jag inte känner för att ha smink alls! Så när de dagarna kommer har jag några go-to-prodokter. Det ska vara lätt, snabbt och produkter som inte känns tunga på huden.

Klairs Cushion BB cream - En lätt bas för mig är en BB eller CC cream, det ger en lätt täckning och en fin lyster till huden. Jag testade den här från Klairs och den var bättre än vad jag förväntat mig, dock går jag ändå tillbaka till min kära Complexion Rescue från BareMinerals. Om jag har några kvisslor att täcka lägger jag på lite concealer efter.

Makiash Loose Powder - För att fixera basen lägger jag ett lätt lager av löspuder.

Ögonfransböjare är ett måste för mig!

Mascara - När det kommer till mascara så testar jag nya hela tiden. Just nu har jag använt Idun's mascara och även denna från BareMinerals.

Make Up Store Tri Brow - ögonbrynen fyller jag i lite lätt med skuggan i mitten från Make Up Store. Sedan använder jag lite av vaxet från Billion Dollar Brows brynpalett .

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Jag tänkte uppdatera er med ett litet inlägg här. Som ni säkert märkt har jag inte varit så aktiv på min blogg eller instagram den senaste veckan. Eftersom jag nyss flyttat och tyvärr kommer att behöva flytta igen så har det blivit väldigt mycket stress på den senaste tiden. Nu har iallafall allt löst sig och jag flyttar igen till helgen, äntligen! Just nu har jag lite väskor stående på jobbet som är redo för att flyttas och jag försöker att använda minimalt med grejer innan jag flyttar.

Bodylotion från Loccitane , Eos läppbalsam , Deodorant från LCC , Klairs rengöring , ansiktsvatten från Loccitane , Dermalogica ögonkräm , Serum från Nip + Fab (försöker att använda upp serumet innan jag flyttar, lite för parfymerat för min smak), dagkräm från Eve Lom , spraybalsam från Keune .

Det här är lite av produkterna jag använder just nu och jag åker fram och tillbaka mellan mitt boende och min kompis soffa. Till veckan kommer jag försöka uppdatera som vanligt!

Gillar

Kommentarer

God morgon! Visst har veckan gått fort? Det är redan söndag och min lediga dag denna veckan. Igår var det min första dag som "hudterapeut" på jobb, woho! Jag ser fram emot att kunna utvecklas och lära mig mycket mer om huden, kom ihåg, man är aldrig fullärd. Iallafall, jag börjar försöka skapa mer rutiner i vardagen. Som jag nämnde tidigare i veckan har jag inte varit speciellt duktig med varken hudvård eller generella rutiner och jag känner verkligen hur ofokuserad jag blir när det händer. Den här veckan har jag börjat ändra på det. Jag gillar att alltid vakna runt samma tid, göra en ordentlig frukost, duscha, göra min hudvårdsrutin och kika igenom telefonen, simpelt. Torrborsta kroppen gör jag cirka två gånger i veckan, men målet är att göra det varje morgon! Jag har även använt Sephora's ögonmask nu på morgonen efter jag vaknade med riktiga påsar under ögonen.

En kopp kaffe för att sätta igång kroppen, jag inbillar mig att jag måste dricka en celsius eller nocco varje dag för att kunna "börja dagen", men jag försöker verkligen att sluta med det. Det har blivit en vana och lite av ett beroende, så en härlig kaffe får ersätta den idag.

Jag använde Sephora's Pomegranate Eye Masks och nu ska jag täcka mina mörka ringar med Benefit Brightening Concealer, sedan är det dags att gå till affären. Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer